Voor iedereen

 

Een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet: dat vinden wij gewoon bij IBN. Iedereen heeft talent en verdient de kans om deze te ontwikkelen via passend werk

Bekijk onze filmclip

73e2af40e6010ad0fa841647fad9ec08ea0e8a14-min.jpg (1)

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar werk nodig hebben.

De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

Iedereen doet mee

Ieders talent wordt benut, iedereen doet mee: daar gaan we voor bij IBN.

Bekijk hier onze filmclip

"IBN bleek meer kennis te hebben van verlichting dan wij” 

Wouter Smit- General manager bij Graypants

Wouter vertelt over de samenwerking met IBN

"Moest erg wennen maar Woodmill voelt als een warm bad” 

Coby de Vries - medewerker productie bij Woodmill in Mill

Lees het verhaal van IBN-medewerkers bij Woodmill

"IBN denkt mee in de details en anticipeert op de ontwikkelingen in onze organisatie” 

Dave van de Ven - productieleider bij Dutch PPE Solutions

Dutch PPE Solutions vertelt over de samenwerking

VDL Helmond 1 600x320.jpg
Akte partnership gemeenten - IBN_600x400.jpg

Vernieuwd partnership tussen 11 gemeenten en IBN van start

1 juli start in Noordoost Brabant het vernieuwde partnerschip tussen elf gemeenten en IBN. Vandaag, 30 juni, zetten de elf wethouders en de algemeen directeur van IBN hier hun handtekening onder. De uitvoering van de Participatiewet in de regio is hiermee voor onbepaalde tijd geregeld. Een belangrijke mijlpaal!

Bekijk het volledige bericht

Foto Remko en Lenny magazine verpakkingsmanagement_600x400.jpg

Expertise co-packing IBN op kennisplatform voor verpakkingsbranche

Mooi artikel over onze expertise in co-packing op hét kennisplatform voor deze branche: Verpakkingsmanagement.nl.

Lees het volledige artikel

IBN afbeelding column Job Cohen .jpg

Column Job Cohen: Lief dagboek

De afgelopen periode is bij politieke partijen het besef gegroeid dat een inclusieve arbeidsmarkt niet realistisch is zonder een robuuste publieke sociale infrastructuur. Dat is de noodzakelijke basis voor een arbeidsmarkt met gelijkwaardige baankansen voor kwetsbare werknemers: sociaal ontwikkelbedrijven, voorheen de sociale werkplaatsen, zijn een essentieel onderdeel van deze infrastructuur. Job Cohen, voorzitter van brancheorganisatie Cedris, schreef hierover een column, speciaal voor Zinhoud, het interne magazine van UWV.

gastvrouw.JPG (1)

Nieuwe werkleerlijn: Medewerker Hospitality

Alles leren over service en gastvrijheid? Dat kan via IBN. De nieuwe werkleerlijn Hospitality leidt uitkeringsgerechtigden, kandidaten die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt, op voor een kansrijk beroep in de dienstverlenende sector.

Social Return IBN

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden

Diverse mogelijkheden bij IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.