Beheerder Sporthal Header
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Facilitaire ondersteuning

Facilitaire ondersteuning met sociale impact

Specialisten in ondersteuning van het primaire proces

Alle facilitaire werkzaamheden tussen 'goedemorgen en fijne avond'?

Dat pakken we met beide handen aan.

In de dagelijkse praktijk van organisaties en bedrijven zijn er naast het primaire proces nog tal van andere taken die opgepakt moeten worden. Werkzaamheden die niet de hoogste prioriteit hebben en vaak téveel tijd kosten om even snel tussendoor te doen. In dat geval is ondersteuning welkom.

IBN levert zichtbaar resultaat

Facilitaire ondersteuning levert een belangrijke bijdrage aan het primaire proces van uw bedrijf of organisatie. Het zorgt voor rust en een soepeler verloop van de dagelijkse gang van zaken. Voor de buitenwereld is het een minder zichtbare schakel binnen uw succes, intern echter niet.

Onze mensen van Facilitaire ondersteuning pakken alle taken op die in de dagelijkse praktijk blijven liggen of die niet tot uw core business behoren. U heeft er zelf geen omkijken naar én bespaart waardevolle tijd en menskracht.

Bekijk hier diverse verhalen van onze klanten en hoe zij de samenwerking ervaren.

Samenwerkingsverhalen van klanten

Beheerder 18

Wat we allemaal met beide handen aanpakken

 • Eenvoudige technische klussen en onderhoud
 • Bemannen van receptie of ontvangst
 • Verzorgen van lunches
 • Volledige bedrijfscatering op locatie
 • Eenvoudigere schoonmaakwerkzaamheden

 

 • Verzorgen van de was
 • Ontvangen en bezorgen van pakketjes
 • Bestellen van sanitaire supplies
 • Beheerwerkzaamheden
 • Conciërge en huismeestertaken
 • Toezicht houden in sporthallen

Van totale coördinatie tot een gedetacheerde medewerker

We kunnen gemotiveerde en goed voorbereide medewerkers bij u detacheren en wij ondersteunen u bijvoorbeeld ook bij de vervanging van uw huidige conciërge of huismeester, mocht dat nodig zijn. Of het nu gaat om een school, integraal kindcentrum, gemeentehuis, een bedrijfspand, dorpshuis of multifunctionele accommodatie: voor iedere omgeving bieden wij de juiste mogelijkheden. Naast facilitaire ondersteuning is het ook mogelijk om de gehele coördinatie van de facilitaire dienstverlening aan ons aan ons over te laten.

Beheerder Bongerd Gassel 03 Uitsnede

Hoe gaan we te werk?

Eerst inventariseren wij uw vraag en passen wij ons aanbod aan op uw specifieke behoefte. Geen enkel bedrijf of organisatie is immers hetzelfde. Dat maakt ‘facilitaire ondersteuning’ een breed begrip. Ons antwoord is maatwerk; we maken afspraken naar wens en voeren deze op contractbasis uit of detacheren medewerkers die passen bij uw vraag en die bij uw team gaan horen. Wij gaan graag voor een lange termijn relatie en coördineren desgewenst uw totale facilitaire ondersteuning.

Beheerder 15 600X400 Web

Klantgericht

Wij denken en werken vanuit uw behoefte. Onze werkprocessen zijn flexibel ingericht, zodat we altijd uw vraag kunnen beantwoorden.

Stevige klantrelaties

IBN heeft met veel klanten een succesvolle jarenlange werkrelatie. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in een prettige relatie.

Constante kwaliteit

Onze sociale en milieubewuste bedrijfsvoering is stevig verankerd in alle noodzakelijke ISO-certificeringen. Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.

Vakmensen op locatie

Wij zorgen dat alle extra taken in de pas lopen met uw primaire proces. Wij trainen onze mensen onder andere via onze eigen werkleerlijnen. Dat betekent dat ze de taken er niet ‘bij doen’. Ze bereiden het werk voor en focussen op hún werk zoals uw organisatie of bedrijf focust op uw proces.

Sociale winst voor uw bedrijf

Goed om te weten; kiest u voor IBN, dan kiest u voor professionele facilitaire ondersteuning met sociale impact. U geeft onze medewerkers immers een waardevolle kans om zich verder te ontwikkelen.

Het Washuis

Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee heten we u van harte welkom bij het Washuis van IBN. Niet alleen een fijne ontmoetingsplek in een bijzondere omgeving, we bieden hier een professionele was-, vouw- en strijkservice aan.

We doen naast de was voor de zusters uit het klooster, ook de was voor locaties buiten het Kloosterkwartier, zoals verenigingen, bedrijven en organisaties. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bekijk hier de mogelijkheden van het Washuis

Washuis IBN 2 1

IKC Den Dijk vertelt over de samenwerking met IBN

"Eigenlijk wordt het altijd direct opgepakt, mocht er iets spelen. Onze samenwerking loopt vanzelfsprekend en heel prettig".

Mirjam van Ree - directeur IKC  Den Dijk in Odiliapeel

Mirjam vertelt over de jarenlange samenwerking met IBN

Den Dijk Odiliapeel

Mirjam vertelt over de jarenlange samenwerking met IBN

Facts per jaar:

Facilitaireondersteuning Facts

Vragen of direct contact?

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dat pakken wij met beide handen aan.

Bel Nico Merkx 0413 - 28 29 47 of mail nmerkx@ibn.nl.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.