Schoonmaak School Header
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Schoonmaak

Wij laten werkplekken en mensen stralen

Specialist in schoonmaak voor bedrijven en organisaties

Het schoonmaken van uw werkplekken tussen de bedrijven door?

Dat pakken we met beide handen aan.

Een schone en opgeruimde werkplek maakt iedereen blij. Een netjes verzorgde ruimte is niet alleen waardevol voor de uitstraling van uw bedrijf of organisatie, het zorgt ook voor meer werkplezier bij uw medewerkers. Voor uw schoonmaak wilt u kunnen vertrouwen op een partner die de gemaakte afspraken nakomt en kennis van zaken heeft.

Sociale winst voor jouw bedrijf of organisatie

IBN is die partner. U schakelt IBN in omdat u weet dat de schoonmaak professioneel en correct wordt uitgevoerd. Bovendien geeft u door samen te werken met IBN als sociale onderneming meteen invulling aan uw sociaalmaatschappelijke ambities. U geeft onze medewerkers een waardevolle kans om zich binnen hun werk te ontwikkelen.

Bekijk hier diverse verhalen van onze klanten en hoe zij de samenwerking ervaren en het bijdraagt aan hun sociale bedrijfsvoering.

Evaringen van klanten

Schoonmaak Raadhuis 9

Kwaliteit van onze schoonmaak

IBN garandeert zichtbare kwaliteit, waar dan ook in uw gebouw(en). Dat is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor uw gasten en klanten. Daarnaast zorgt onze dagelijkse schoonmaak voor een veiligere werkomgeving, doordat bacteriën en virussen op de werkplek en in gezamenlijke ruimtes worden verwijderd. Een nette, professionele uitstraling is voor iedereen een positieve ervaring. De schoonmakers van IBN zijn inzetbaar voor het uitvoeren van dagelijkse, periodieke en specialistische werkzaamheden als ook opleveringsschoonmaak.

U mag rekenen op:

 • Een professionele en betrouwbare aanpak
 • RAS-opgeleide mensen, getraind in gastvrijheid
 • Aanwezigheid van onze medewerkers tijdens uw kantooruren
 • Onze medewerkers die bij uw team gaan horen
 • Een lange termijn relatie
 • Een goed geregelde social return

Van een vriendelijke goedemorgen tot een welgemeende fijne avond

Onze medewerkers zijn zichtbaar en representatief. Omdat ze tijdens kantooruren op uw locatie aanwezig zijn, kan elke vraag direct gesteld worden en ontstaat er meer betrokkenheid. Dat is waardevol voor u én voor onze medewerkers. Komt het voor uw locatie beter uit als we 's ochtend of 's avonds schoonmaken? Ook dan zorgen we voor een optimaal resultaat. Onze betrokken medewerkers zijn zeer gemotiveerd en leveren zo beter werk.

Schoonmaak Kantoor 8

Het Schoonmaakhuis

In het Schoonmaakhuis - kennis en expertisecentrum op het gebied van schoonmaak - op onze locatie in Oss werken we voortdurend aan het ontwikkelen en opleiden van onze medewerkers. Bijvoorbeeld door hen met de meest voorkomende typen vloeren te leren werken. Ook geven we u als klant gericht advies over onderhoud en materialen voor nieuwe en bestaande gebouwen, en richten we ons in het expertisecentrum op innovaties en de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche.

Schoonmaak Kantoor Kantine
IBN Claudia Van Moorsel 1

Claudia van Moorsel vertelt over de samenwerking

Claudia vertelt over de samenwerking van Kiem en IBN

"IBN is voor ons een goede en betrouwbare partner."

Claudia van Moorsel – Financieel en Facilitair medewerker bij Kiem

IBN Aldo Bast 1

Aldo vertelt over de samenwerking met IBN

IBN zorgt al een hele tijd voor schone klaslokalen op Het Hooghuis

"IBN is flexibel, dienstverlenend en heeft dezelfde waarden als wij."

Aldo Bast - Teamleider Facilitair Manager Het Hooghuis

 

Facts per jaar:

Schoonmaak Facts

Schoonmaken is een vak

Het merendeel van onze mensen (maar liefst 90%) is RAS-opgeleid en geëxamineerd. Via de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (www.ras.nl) volgen onze medewerkers intern bij IBN opleidingen en trainingen. Dat niveau overstijgt de basisopleiding. Goed om te weten ten slotte is dat elke IBN-medewerker getraind is in gastvrijheid.

IBN Leerlijn Schoonmaak 15

Alle schoonmaak diensten op een rij

 • Dagelijkse schoonmaak

  Dit betekent dat wij één tot zeven dagen per week bij u schoon komen maken. Een dagelijkse schoonmaak is ontzettend belangrijk voor de hygiëne en gezondheid van het personeel dat werkt in het gebouw.

 • Schoonmaak gebouwen

  Het maakt niet uit in wat voor gebouw dat is. Het kan een kantoor zijn, maar ook een school of een zorginstelling, zwembad, sporthal of vergaderlocatie. Bij de schoonmaak van gebouwen kunt u denken aan:

  • Het meubilair zoals bureaus, stoelen, kasten en vensterbanken
  • Stofzuigen
  • Het reinigen van het sanitair
  • Maar ook regelmatig reinigen van keukens
 • Periodieke schoonmaak

  Schoonmaakwerkzaamheden die niet dagelijks worden uitgevoerd, maar een keer per week, maand of kwartaal, noemen we periodiek onderhoud. Denk daarbij aan het:

  • Ontkalken van sanitaire ruimtes.
  • Schrobben van tegelvloeren in natte ruimtes.
  • Polymeren van linoleumvloeren, hoog stofwerk.
  • Verwijderen van spinnenwebben, zodat spinnen ’s nachts niet het alarm in werking kunnen stellen.
 • Specialistische schoonmaak

  Bepaalde oppervlaktes hebben een speciale behandeling nodig. IBN zorgt ervoor dat deze werkzaamheden worden uitgevoerd via gecertificeerde partners. We zijn gespecialiseerd in:

  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
 • Opleveringsschoonmaak

  Betrekt u binnenkort een nieuw pand en moet het nog van top tot teen worden schoongemaakt? Wij maken het niet alleen voor u schoon, maar geven ook advies over het onderhoud. Handig!

 • Extra service

  Sinds klanten ons vragen om al het werk uit handen te nemen, bieden we naast schoonmaak ook extra servicewerk. Die werkzaamheden variëren van:

  • Het bestellen van sanitaire supplies waarna we deze bij u afgeven of direct op de juiste plek leggen.
  • Het verzorgen van de was. Waarbij u onder andere de bedrijfskleding, het keukenlinnen en het persoonsgebonden goed door IBN kunt laten wassen. We verzorgen het ophalen, wassen, strijken en brengen vervolgens het schone goed weer terug.
  • We nemen voor bezorging van pakketjes de logistiek uit handen en zorgen dat ze bezorgd worden.

Certificeringen

We werken volgens de hoogste maatstaven en hebben diverse certificeringen.

IBN Logos

Werken in de schoonmaak?

Wil jij graag werken in de schoonmaak en aan de slag voor één van onze klanten? Bekijk dan de vacatures of lees hoe jij je via IBN kunt ontwikkelen in het schoonmaakvak.

Vacatures in de schoonmaak

IBN als werkgever binnen de schoonmaak

Schoonmaak Raadhuis 11

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dat pakken wij met beide handen aan. Bel Nico Merkx 0413 - 28 29 47 of mail nmerkx@ibn.nl.

Wij nemen graag contact met u

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.