1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de schoonmaak
IBN medewerkers Veghel 13 + logo_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de schoonmaak

 

Samen met collega's zorgen dat het weer glimt: werken in de schoonmaak

 

Gelukkig kan het bij IBN

Werken in de schoonmaak biedt volop variatie 

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de schoonmaakwereld kom je ons tegen.

We maken in de hele regio noordoost-Brabant schoon bij heel veel verschillende opdrachtgevers: bij gemeentehuizen, scholen, bibliotheken en zwembaden. En ook bij grote bedrijven, kantoorpanden en multifunctionele accommodaties. Werken in de schoonmaak doen we vaak overdag, maar er zijn ook plekken waar we juist in de avonden of weekenden aan de slag gaan.

IBN medewerkers Veghel 38._600x400jpg.jpg
lesgroepen bij IBN Cuijk 12_600x400.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

"Werken bij IBN is het grootste geschenk dat ik had kunnen krijgen."

Marij van Heeswijk - docent Schoonmaakhuis bij IBN

Lees hier het verhaal van Marij 

Foto Marij 600x400 web res.jpg
Foto Mirelle website IBN 600x400.jpg

"Als je eenmaal bij IBN zit, kun je alle kanten op. Ook al ben ik geen gesubsidieerde medewerker, ik krijg net zoveel kansen als de rest."

Mirelle van Venrooij - Objectleider facilitair bij IBN, vestiging Oss.

Lees haar verhaal

IBN medewerkers Veghel 17 + logo_600x400.jpg

Wel lef, geen bluf

Van onze medewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de schoonmaak, dan ga je werken bij de unit Bedrijfsdiensten en geldt voor jou de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf (cao Schoonmaak). Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Je vakantieopbouw bedraagt 10% van elk betaald uur. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

No- 14 Fietstocht IBN 60x400.jpg