Schoonmaak School
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de schoonmaak

Werken in de schoonmaak (leidinggevend)

Ben je op zoek naar een toffe baan en is werken in de schoonmaak of een uitdaging als leidinggevende in de schoonmaak op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! We maken in de hele regio noordoost-Brabant schoon bij heel veel verschillende opdrachtgevers: bij gemeentehuizen, scholen, bibliotheken en zwembaden. En ook bij grote bedrijven, kantoorpanden en multifunctionele accommodaties. 

Ontdek de schoonmaakfuncties bij IBN

Klinkt een leidinggevende functie in de schoonmaak als een volgende stap in je carrière? Ontdek jouw passie bij IBN! Als leidinggevende in de schoonmaak zorgt je onder andere voor het motiveren van het schoonmaakteam, plannen van de schoonmaakwerkzaamheden en de kwaliteitscontrole. Je zorgt voor teamtevredenheid en houdt van verantwoordelijkheid. Ook als ondersteunend, leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod schoonmaak vacatures.  

Bekijk alle vacatures in de schooonmaak

Schoonmaak Kantoor 10

Ontwikkelen binnen de schoonmaak

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.  Zo ben je ideaal voorbereid voor werken in de schoonmaak.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Lesgroepen Bij IBN Cuijk 13
IBN Mirelle Van Venrooij 05

Mirelle over haar werk als objectleider

"Mooi toch, om iedere dag te kunnen zorgen voor trotse medewerkers en tevreden klanten?"

Mirelle van Venrooij - Objectleider in Oss

Marij

Er zijn altijd kansen

"Werken bij IBN is het grootste geschenk dat ik had kunnen krijgen."

Marij van Heeswijk - docent Schoonmaakhuis bij IBN

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren we een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

Schoonmaak School 26

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de schoonmaak, dan ga je werken bij de unit Bedrijfsdiensten en geldt voor jou de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf (cao Schoonmaak). Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Je vakantieopbouw bedraagt 10% van elk betaald uur. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

No 14 Fietstocht Ibn 60X400

Aan de slag bij IBN

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als leidinggevende in de schoonmaak? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.   

Ben je meer op zoek naar een functie als medewerker in de schoonmaak? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN als schoonmaakmedewerker.

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.