Kwekerij Schaijk 92 Header
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Schaijk

Vacatures in Schaijk

Wil jij aan het werk in Schaijk. Op een baan die echt bij je past? Bekijk dan de vacatures in de kwekerij in Schaijk bij IBN. Wij geloven dat iedereen talent heeft, dus jij ook! Bij IBN zorgen we dat je aan de slag kunt gaan op een vacature in Schaijk die écht bij je past.

Werk voor jou in Schaijk

Woon je in of nabij Schaijk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt IBN je graag verder. Bij IBN begrijpen we dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom helpen we jou aan een baan die je enthousiast maakt. Een baan die écht bij jou hoort. IBN biedt verschillende vacatures in Schaijk op de kwekerij. Neem een kijkje en ontdek welke functie jou het meest aanspreekt.  

Kwekerij Schaijk 106

Wil je werken in Schaijk?

We kijken naar een baan die écht bij jou past. IBN biedt verschillende vacatures in Schaijk op de kwekerij. Neem een kijkje, ontdek welke functie jou het meest aanspreekt en kom werken in Schaijk. Onze vacatures in Schaijk wisselen regelmatig, dus maak je geen zorgen als jouw droombaan er niet meteen tussen staat. We helpen je graag verder ontwikkelen binnen jouw loopbaan en bekijken samen met jou welke functies het beste bij je passen. Of je nu fulltime of parttime wil werken of eerst nog stage wil lopen. 

Kwekerij Schaijk 81

Vacatures in de kwekerij in Schaijk

Heb je groene vingers en wil je lekker met planten werken? Dan hebben wij werk voor jou in Schaijk. Werken bij de kwekerij van IBN is een hele mooie functie en bij IBN zijn er regelmatig vacatures voor kwekerij medewerker. Als je nog niet eerder in een kwekerij hebt gewerkt is dat geen probleem. Je wordt bij IBN dan opgeleid in een werkleerlijn.

 

Kwekerij Schaijk 48

Werken bij of via IBN

Veel mensen hebben, om welke reden dan ook, meer ondersteuning nodig om een baan te vinden die écht bij ze past. IBN biedt die ondersteuning. De ondersteuning die jou een stapje verder helpt tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen.

 

IBN vacatures in Schaijk

Als sociale werkgever investeert IBN in mensen. We leiden jou op als echte vakkracht, waardoor je direct aan de slag kunt. Naast het werk in de kwekerij in Schaijk bieden we nog heel meer verschillende werkzaamheden binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan productiematige diensten, zoals schoonmaak, beheer en montage. Dit wordt uitgevoerd door mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Ons doel is om iedereen weer mee te laten doen.

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan?  Bekijk dan snel al onze IBN vacatures

Bekijk alle vacatures bij IBN

Kwekerij Schaijk 36

Parttime vacatures in Schaijk

Zoek je vacatures in Schaijk waarbij je parttime kan werken? Geen probleem! Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken. En het aantal uur dat je per week wil werken is bij IBN bespreekbaar.

Fulltime werk in Schaijk

Wil je fulltime werken in Schaijk of omgeving. Dat kan bij IBN. De kwekerij in Schaijk biedt vele mogelijkheden. Er is altijd werk in de kwekerij.

Aarzel niet en kijk bij de vacatures van de kwekerij of stuur een open sollicitatie.

Aan de slag bij IBN

Wil je meer weten over de vacatures van IBN Schaijk of wens je een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!