Assemblage Moooi Lampen 4
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN

Werken bij IBN

Bij IBN krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen en een werkplek te vinden die écht bij je past.

Wat biedt IBN aan 

Bij IBN zijn ook vele mogelijkheden voor mensen die als ondersteunend of leidinggevend medewerker aan het werk willen gaan. En voor mensen die regulier (zonder subsidie) in dienst willen komen als medewerker in de schoonmaak, catering, groenvoorziening, productie of bij de kwekerijen. Als je graag iets wilt betekenen voor anderen, vind je bij ons een baan met meerwaarde. Mooi toch?

Schoonmaak Kantoor Kantine (4)

De voordelen van werken bij IBN

Van werken bij IBN word je gelukkig! We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en iedere werkdag met een lach op de werkvloer verschijnt. Bij IBN weten we dat iedereen talent heeft. We kijken samen wat je wél kan, in plaats van de dingen die je misschien niet meer kunt. Is werken bij IBN iets voor jou? We nemen je graag mee in alle voordelen:  

  • We verdiepen ons in jou als persoon en helpen je een baan vinden die écht bij je past.
  • Tijdens het gehele traject word je begeleid. We halen het allerbeste uit je! 
  • We hebben een groot aanbod vacatures openstaan. Zo vind je een functie waar jij blij van wordt. 
  • Er is een groot aanbod van activiteiten om talenten te ontwikkelen, je gezondheid te bevorderen en elkaar te ontmoeten.
  • De baankansen IBN zijn uitstekend. We helpen je stap voor stap met de zoektocht naar jouw droombaan. 

Functies bij IBN

Nieuwsgierig naar alle mogelijke uitdagingen bij IBN? Bekijk dan alle IBN vacatures! We leiden je op als echte vakkracht, zodat je in no time kunt starten met je baan als chauffeur, inpakmedewerker, locatie manager of werkbegeleider in het groen. Maar ook als ondersteunend, leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. De banen variëren enorm: van administratief medewerker tot consulent, van projectleider openbare ruimte tot gebouwenbeheerder en van accountmanager tot trainer of communicatieadviseur.

Waar je ook aan de slag gaat, we willen dat je vanuit je eigen talent en ambitie bouwt aan een geweldige loopbaan. 

Magazijn Klein (3)

Aan de slag bij IBN

Ben je enthousiast en klaar om te werken bij IBN? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We zijn iedere werkdag bereikbaar per mail, via de telefoon of het contactformulier op onze website. Liever langskomen op één van onze locaties? Bekijk dan alle openingstijden op de contactpagina. We helpen je graag verder.