Schoonmaak School 8
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Oss

Vacatures in Oss

Bij IBN gaan we samen met jou op zoek naar passend werk. Zo bieden we verschillende parttime en fulltime vacatures in Oss aan, zodat je aan de slag kunt gaan bij een baan die écht bij je past. Wij geloven dat iedereen talent heeft, dus jij ook!

Een baan die écht bij je past

Woon je in of nabij Oss en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt IBN je graag verder. Bij IBN begrijpen we dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom helpen we jou aan een baan die je enthousiast maakt. Een baan die écht bij jou hoort. IBN biedt verschillende vacatures in Oss aan. Neem een kijkje en ontdek welke functie jou het meest aanspreekt.  

Kantoorsituaties IBN Oss 22

Wil je werken in Oss?

Bij IBN bieden we diverse vacatures in Oss aan. Onze vacatures in Oss wisselen regelmatig, dus maak je geen zorgen als jouw droombaan er niet meteen tussen staat. We helpen je graag verder ontwikkelen binnen jouw loopbaan en bekijken samen met jou welke functies het beste bij je passen. Fulltime, parttime of stagelopen. IBN Oss helpt je verder!

Magazijn Klein (3)

Vele soorten vacatures in Oss

Ga jij het liefst aan de slag als locatiemanager, chauffeur, inpakmedewerker of werkbegeleider in het groen? Dan zijn de IBN-vacatures in Oss op jouw lijf geschreven! Door ons wisselende aanbod ontdek je altijd een baan waar jij energie van krijgt, maar vergeet niet dat je dit niet alleen hoeft te doen. IBN biedt passend werk voor iedereen aan. We gaan verder dan het vinden van een geschikte werkplek. We willen dat jij vanuit je eigen talent en ambitie kan bouwen aan een loopbaan.

 

Groen Speeltoestellen Berghem 11

Werken bij of via IBN

Veel mensen hebben, om welke reden dan ook, meer ondersteuning nodig om een baan te vinden die écht bij ze past. IBN biedt die ondersteuning. De ondersteuning die jou een stapje verder helpt tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen.

 

IBN vacatures in de gemeente Oss

Als sociale werkgever investeert IBN in mensen. We leiden jou op als echte vakkracht, waardoor je direct aan de slag kunt bij een werkgever die bij jou past. Bovendien hebben we verschillende werkzaamheden binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan productiematige diensten, zoals schoonmaak, beheer en montage. Dit wordt uitgevoerd door mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Ons doel is om iedereen weer mee te laten doen. Dat betekent dat je al jouw talenten inzet tijdens je werk en daarmee gelukkiger bent dan ooit.  

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Bekijk dan snel al onze IBN vacatures

Bekijk alle vacatures

Video Werkzoekende

Werken bij IBN

Zowel parttime als fulltime werken in Oss is mogelijk

Zoek je vacatures in Oss waarbij je parttime kan werken? Geen probleem! Zoek jij werk in Oss onder schooltijden? Geen probleem! Wil je graag fulltime werken? Ook dat kan. Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken. En het aantal uur dat je per week wil werken is bij IBN bespreekbaar.

Laat zeker van je horen voor een vacature in Oss, want er is heel veel mogelijk bij ons!

Zonder diploma werken in Oss

We zijn er voor iedereen: mensen met verschillende achtergronden, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, met en zonder diploma en voor alle leeftijden. Dus ook als je vacature in Oss zoekt zonder diploma; dat kan bij IBN. In de diverse werkleerlijnen leiden we je op in de praktijk. We leiden je op tot échte vakkracht en wie weet haal je gewoon je diploma bij IBN.

Aan de slag bij IBN in Oss

Wil je meer weten over de vacatures van IBN Oss of wens je een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon, per mail of het contactformulier op onze website.