1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Cuijk
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Cuijk

Vacatures in Cuijk

Bij IBN vinden we het belangrijk dat mensen mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten kunnen bouwen aan een loopbaan in eigen regio zoals in Cuijk. Bij IBN kun je opgeleid worden tot vakkracht, aan de slag gaan bij een werkgever in ons grote netwerk of gaan werken op een van onze eigen werkplekken. Welke vacature past bij jou?

Vacatures in Cuijk
IBN medewerkers Veghel 14 + logo 600x320_ccexpress.jpeg
Werken zonder extra ondersteuning.jpg

Voor iedereen

We zijn er voor iedereen: vacatures voor mensen met verschillende achtergrond, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, van alle leeftijden. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken.

fvd-ibn-hr-6627_600x400.jpeg

Vacatures in Cuijk

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Er zijn verschillende vacatures in Cuijk, waarop je kunt solliciteren. De vacatures wisselen regelmatig, dus mocht je nu niet iets vinden wat je aanstaat; verstuur dan een open sollicitatie dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Vacatures in Cuijk
ibn-leerlijn-facilitair-600x400.jpeg

Vele soorten werk

Sleutelen als medewerker assemblage of zorgen voor een fijne werkomgeving als medewerker schoonmaak. Voorbeelden van de banen die je bij of via IBN vindt. Ook kun je mensen begeleiden in hun ontwikkeling, zorgen dat de productie op rolletjes loopt als supervisor of een team aansturen als eerste medewerker of teamleider.

Werken bij of via IBN

Als je werkt hoor je ergens bij. Je krijgt collega’s en gaat meer mensen ontmoeten. Je wordt ook zelfstandiger. Als je werkt doe je niet alleen iets, je bent ook iets: kok, hovenier, monteur of receptionist bijvoorbeeld. Werken maakt je als mens gelukkiger. Bekijk welke mogelijkheden bij IBN in Cuijk er voor jou liggen.

Bekijk alle vacatures