Schoonmaak School 8
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Cuijk

Vacatures in Cuijk

Bij IBN gaan we samen met jou op zoek naar passend werk. Zo bieden we verschillende vacatures in Cuijk aan, zodat je aan de slag kunt gaan bij een baan die écht bij je past. Wij geloven dat iedereen talent heeft, dus jij ook!  

Een baan die écht bij je past

Woon je in of nabij Cuijk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt IBN je graag verder en kun jij bij jou in de buurt werken in Cuijk. Bij IBN begrijpen we dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom helpen we jou aan een baan die je enthousiast maakt. Een baan die écht bij jou hoort. IBN biedt verschillende vacatures in Cuijk aan. Neem een kijkje, ontdek welke functie jou het meest aanspreekt en kom werken in Cuijk.  

Kantoorsituaties IBN Oss 22

Wil je werken in Cuijk?

Bij IBN bieden we diverse vacatures in Cuijk aan. Onze vacatures in Cuijk wisselen regelmatig, dus maak je geen zorgen als jouw droombaan er niet meteen tussen staat. We helpen je graag verder ontwikkelen binnen jouw loopbaan en bekijken samen met jou welke functies het beste bij je passen. Fulltime, parttime of stagelopen. IBN Cuijk helpt je verder!

Magazijn Klein (3)

Vele soorten vacatures in Cuijk

Ga jij het liefst aan de slag als locatiemanager, chauffeur, inpakmedewerker of werkbegeleider in het groen? Dan zijn de IBN-vacatures in Cuijk op jouw lijf geschreven! Door ons wisselende aanbod ontdek je altijd een baan waar jij energie van krijgt, maar vergeet niet dat je dit niet alleen hoeft te doen. IBN biedt passend werk voor iedereen aan. We gaan verder dan het vinden van een geschikte werkplek. We willen dat jij vanuit je eigen talent en ambitie kan bouwen aan een loopbaan.

 

Groen Speeltoestellen Berghem 11

Werken bij of via IBN

Veel mensen hebben, om welke reden dan ook, meer ondersteuning nodig om een baan te vinden die écht bij ze past. IBN biedt die ondersteuning. De ondersteuning die jou een stapje verder helpt tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen.

 

IBN vacatures in Cuijk

Als sociale werkgever investeert IBN in mensen. We leiden jou op als echte vakkracht, waardoor je direct aan de slag kunt bij een werkgever die bij jou past. Bovendien hebben we verschillende werkzaamheden binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan productiematige diensten, zoals schoonmaak, beheer en montage. Dit wordt uitgevoerd door mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Ons doel is om iedereen weer mee te laten doen. Dat betekent dat je al jouw talenten inzet tijdens je werk en daarmee gelukkiger bent dan ooit.  

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Bekijk dan snel al onze IBN vacatures

Bekijk vacatures

Video Werkzoekende

Werken bij IBN

Parttime vacatures in Cuijk

Zoek je vacatures in Cuijk waarbij je parttime kan werken? Geen probleem! Zoek jij werk in Cuijk onder schooltijden? Geen probleem! Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken. En het aantal uur dat je per week wil werken is bij IBN bespreekbaar.

Fulltime werk in Cuijk

Wil je fulltime werken in Cuijk of omgeving. Dat kan bij IBN. Of je nu 36 uur in de week wil werken of 40, beide zijn op functies bij IBN mogelijk. Afhankelijk van het werk dat je gaat doen in de productie, groen of schoonmaak, kom je in de bijpassende CAO met alle arbeidsvoorwaarden die hierbij horen.

Aan de slag bij IBN

Wil je meer weten over de vacatures van IBN Cuijk of wens je een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!