1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Veghel
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Veghel

Vacatures in Veghel

Bij IBN vinden we het belangrijk dat mensen mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten kunnen bouwen aan een loopbaan in eigen regio zoals in Veghel. Bij IBN kun je opgeleid worden tot vakkracht, aan de slag gaan bij een werkgever in ons grote netwerk of gaan werken op een van onze eigen werkplekken. Welke vacature past bij jou?

Vacatures in Veghel
IBN medewerkers Veghel 14 + logo 600x320_ccexpress.jpeg
Werken zonder extra ondersteuning.jpg

Voor iedereen

We zijn er voor iedereen: vacatures voor mensen met verschillende achtergrond, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, van alle leeftijden. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken.

fvd-ibn-hr-6627_600x400.jpeg

Vacatures in Veghel

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Er zijn verschillende vacatures in Veghel, waarop je kunt solliciteren. De vacatures wisselen regelmatig, dus mocht je nu niet iets vinden wat je aanstaat; verstuur dan een open sollicitatie dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Vacatures in Veghel
ibn-leerlijn-facilitair-600x400.jpeg

Vele soorten werk

Sleutelen als medewerker assemblage of zorgen voor een fijne werkomgeving als medewerker schoonmaak. Voorbeelden van de banen die je bij of via IBN vindt. Ook kun je mensen begeleiden in hun ontwikkeling, zorgen dat de productie op rolletjes loopt als supervisor of een team aansturen als eerste medewerker of teamleider.

Werken bij of via IBN

Als je werkt hoor je ergens bij. Je krijgt collega’s en gaat meer mensen ontmoeten. Je wordt ook zelfstandiger. Als je werkt doe je niet alleen iets, je bent ook iets: kok, hovenier, monteur of receptionist bijvoorbeeld. Werken maakt je als mens gelukkiger. Bekijk welke mogelijkheden bij IBN in Veghel er voor jou liggen.

Bekijk alle vacatures