Schoonmaak Raadhuis 11 Header
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Helmond

Vacatures in Helmond

Ben je opzoek naar vacatures in Helmond? Bekijk dan de mogelijkheden bij IBN. Mogelijk zit er een baan bij die past bij jou. In gemeente Helmond hebben we diverse vacatures in de schoonmaak. 

Een baan die écht bij je past

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en woon je in of nabij Helmond? Dan helpt IBN je graag verder en kun jij werken in Helmond. IBN biedt verschillende schoonmaak vacatures in Helmond aan. Bekijk alle vacatures en kom bij ons werken in Helmond.

Schoonmaak Raadhuis 9

Vele soorten vacatures in Helmond

Bij IBN bieden we diverse vacatures in Helmond aan. Onze vacatures in de schoonmaak in Helmond staan regelmatig open. Er komen steeds nieuwe klanten bij, dus werken in Helmond is geen probleem. 

Alpheios Klantcasus 09

Zoek je werk in Helmond?

Door het regelmatige aanbod ontdek je altijd een baan waar jij energie van krijgt, maar vergeet niet dat je dit niet alleen hoeft te doen. IBN biedt passend werk voor iedereen aan. We helpen je graag verder ontwikkelen binnen jouw loopbaan en bekijken samen met jou welke functies het beste bij je passen. Fulltime, parttime of stagelopen. IBN Helmond helpt je verder! 

 

Schoonmaak Objectleider Mirelle Van Venrooij 05 (4)

Werken bij of via IBN

Veel mensen hebben, om welke reden dan ook, meer ondersteuning nodig om een baan te vinden die écht bij ze past. IBN biedt die ondersteuning. De ondersteuning die jou een stapje verder helpt tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen.

 

IBN vacatures in gemeente Helmond

Als sociale werkgever investeert IBN in mensen. We leiden jou op als echte vakkracht, waardoor je direct aan de slag kunt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Ons doel is om iedereen weer mee te laten doen. Dat betekent dat je al jouw talenten inzet op vacatures in de gemeenten Helmond.  
Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Bekijk dan snel al onze IBN vacatures

Bekijk vacatures

Video Werkzoekende

Werken bij IBN

Parttime vacatures in Helmond

Zoek je vacatures in Helmond waarbij je parttime kan werken? Geen probleem! Zoek jij werk in Helmond onder schooltijden? Geen probleem! Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken. En het aantal uur dat je per week wil werken is bij IBN bespreekbaar.

Fulltime werk in Helmond

Wil je fulltime werken in Helmond of omgeving. Dat kan bij IBN. Of je nu 36 uur in de week wil werken of 40, beide zijn op functies bij IBN mogelijk. Je komt in de bijpassende CAO met alle arbeidsvoorwaarden die hierbij horen.

Aarzel niet en kijk bij de vacatures van de kwekerij of stuur een open sollicitatie.

Aan de slag bij IBN

Wil je meer weten over de vacatures van IBN in de gemeente Helmond of wens je een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!