1. IBN
 2. Nieuws
 1. IBN
 2. Nieuws

IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

Nieuws van IBN
 • Meeters wint 3 publieksprijzen


  Meeters vergaderlocatie, een merk van IBN, werd verrast met een bezoek van Marco Koole en Robert Spakman vanuit MeetingReview. Zij kregen een plaquette overhandigd, Meeters won maar liefst 3 publieksprijzen.

  Lees verder
 • Geslaagd congres ‘Brabant Werkt: Inclusief’


  Brabant is de economische motor en de provincie waar we niemand aan de kant laten staan. Het congres ‘Brabant Werkt: Inclusief’ op 24 november jl. in congrescentrum 1931 in Den Bosch stond in het teken van hoe we onze arbeidsmarkt nog inclusiever kunnen maken. Vele werkgevers, verschillende sociaal ontwikkelbedrijven, regionale UWV’s en inclusieve partners kwamen samen. Het werd een indrukwekkend event met 1200 geïnteresseerde bezoekers en een bomvol programma met 2 plenaire en 35 breakout sessies, 47 sprekers en meer dan 100 oplossingen

  Lees verder
 • Het Washuis van IBN in het Brabants Dagblad

  Op 7 december verscheen er een mooi artikel over het Washuis van IBN in het Brabants Dagblad. Waarin ook collega’s Anja Braken, Adelle Kana, Carla van Dijk, André van Uden en Lion van Rossum worden benoemd. Nico Merkx neemt de lezer mee in wat het Washuis betekent en gaat betekenen voor de inwoner van Veghel.

  Lees verder
 • Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

  Donderdag 27 oktober start het eerste Werkcafé Maashorst. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst binnenlopen en direct op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. Wie weet tot welke leuke job dit leidt!

  Lees verder
 • Joost Tibosch nieuwe directeur Facilitair bij IBN

  Vanaf 1 oktober heeft het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN een nieuwe directeur: Joost Tibosch neemt het stokje over van Jan Kleine die na ruim 10 jaar bij IBN met pensioen gaat. Joost was werkzaam als algemeen directeur bij schoonmaakbedrijf Care in België, onderdeel van Vebego. Hij kiest voor IBN vanuit de intrinsieke motivatie om meer impact te kunnen creëren en betekenisvol werk te kunnen bieden.

  Lees verder
 • Bob Hutten draagt voorzitterschap AANtWERK over aan Bart Zegers

  Na 7 jaar draagt Bob Hutten zijn voorzitterschap van AANtWERK over aan Bart Zegers. Bob Hutten was sinds 2015 voorzitter van AANtWERK, het MVO platform van IBN, WSD en Weener XL. 

  Lees verder
 • Optimus Onderwijs en IBN verlengen samenwerking

  De langdurige samenwerking tussen Optimus Primair Onderwijs en IBN blijft voortbestaan. Op vrijdag 15 juli vond er bij Meeters in Uden een officieel teken moment plaats waar Maarten Gielen, algemeen directeur van IBN en Monique Donders, College van Bestuur van Optimus hebben getekend voor een schoonmaakovereenkomst van vier jaar.

  Lees verder
 • Nazomerevenement AANtWERK

  Op dinsdag 27 september vindt het AANtWERK nazomerevent ‘Schuldhulpverlening: anders denken, anders doen’ plaats. AANtWERK is er voor alle werkgevers die gevestigd zijn in het werkgebied van IBN, Weener XL of WSD of een relatie hebben met een van deze organisaties.

  Lees verder
 • Congres Brabant Werkt: Inclusief

  ‘Iedereen doet mee is het nieuwe normaal’. Zo luidt de visie van IBN. Ondanks de krappe arbeidsmarkt staan er echter nog steeds mensen aan de zijlijn. Daar willen wij ons niet bij neerleggen en daarom organiseren we samen met 10 andere sociale ontwikkelbedrijven en het UWV het congres ‘Brabant Werkt: Inclusief’: 24 november aanstaande in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

  Lees verder
 • Jaarverslag IBN: Samen maken we mensen gelukkig met werk

  Bijna 3.300 medewerkers in dienst en een positief resultaat. Ondanks wederom een jaar waarin de impact van corona groot was, kan IBN terugkijken op een goed 2021, zo blijkt uit het jaarverslag. Een belangrijke mijlpaal was de totstandkoming van het vernieuwde partnership voor de uitvoering van de Participatiewet met de 6 gemeenten in noordoost Brabant per 1 juli. Met voor IBN een duidelijke rol als sociaal ontwikkelbedrijf in de regio.

  Lees verder