1. IBN
 2. Nieuws
 1. IBN
 2. Nieuws

IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

Nieuws 600x320.jpg
 • Nieuwe lunch afhaal- en bezorgservice: Meeters to go

  Meeters to go, een nieuwe lunch afhaal- en bezorgdienst, is geopend vanaf 1 maart 2021. Meeters to go is onderdeel van Meeters, de vergaderlocatie van IBN in Uden. Via Meeters to go zijn broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor thuis en op kantoor.

  Lees verder
 • Mooie samenwerking helpt vso-leerlingen verder

  De convenant partners hebben hun handtekening gezet onder de ambitie om een doorlopende route voor  vso-leerlingen richting Beschut Werk (of een andere toekomst) te realiseren. Dit is bedoeld voor leerlingen die les krijgen op de Mikado of de Marwindt en woonachtig zijn in de regio Cuijk, Grave, Mill.

  Lees verder
 • Mooie bijdrage van IBN aan Made Blue

  Als sociale onderneming dragen we graag zoveel mogelijk bij aan een betere wereld. Al een aantal jaar steunen wij vanuit Facilitair de projecten van de Made Blue Foundation. Made Blue richt zich op schoon drinkwater voor iedereen. Wij dragen hieraan bij door ons waterverbruik in liters te ‘spiegelen’.

  Lees verder
 • Mooie order Dutch PPE Solutions voor verpakken medische mondkapjes

  Voor nieuwe klant Dutch PPE Solutions, joint venture van VDL en DSM, verpakken we nu 60.000 medische mondkapjes per week. En dat aantal zal binnenkort oplopen tot 190.000 stuks per week. Zij kozen voor IBN door de hoge kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid die wij leveren. Een mooie order die zorgt voor extra werkgelegenheid op onze vestiging in Cuijk.

  Lees verder
 • Meeters vergaderlocatie wint Provincie Awards 2020!

  Meeters, een merk van IBN, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van Brabant! Vanuit MeetingReview is Meeters verkozen tot de meest gastvriendelijke vergaderlocatie van Brabant (in de categorie Large, tot 250 personen).

  Lees verder
 • Sociaal ondernemen met impact voor noordoost Brabant

  Ruim 3.500 mensen aan het werk en een positief financieel resultaat. IBN kan terugkijken op een succesvol 2019. Dit was het eerste jaar waarin IBN werkte volgens de nieuwe structuur van een doorstroombedrijf waar mensen vaak tijdelijk gebruik van maken. Dit vergroot de sociale impact van het bedrijf: immers, zo kunnen er nog meer mensen de mogelijkheden van IBN benutten en hun weg naar werk (terug)vinden. Dit en meer is te lezen in het jaarverslag over 2019 dat in digitale vorm is verschenen.

  Lees verder
 • Pivot Park biedt medewerkers IBN volwaardige werkomgeving

  Zo’n 25 medewerkers van IBN kunnen de komende drie jaar bij Pivot Park in Oss hun werk voortzetten. Maandag 18 mei tekenden CEO van Pivot Park, Brigitte Drees en Maarten Gielen, algemeen directeur van IBN een raamovereenkomst waar wel 7 facilitaire diensten in zijn opgenomen. Het gaat hier met name om schoonmaak activiteiten maar ook gladheidsbestrijding en groen onderhoud. Pivot Park wil hiermee een bijdrage leveren aan een arbeidsmarkt waarin iedereen die wil en kan werken een eerlijke kans krijgt. Naast biofarmaceutische Innovatie heeft Pivot Park ook als doelstelling om te zorgen voor werkgelegenheid in de gemeenschap.

  Lees verder
 • Medewerkers Veghel pakken hygiëne pakketten in voor dak- en thuislozen

  In deze bijzondere periode zien we steeds meer mooie initiatieven ontstaan, binnen en buiten ons bedrijf. Initiatieven waar wij graag aan bijdragen. Zo hebben wij vanuit IBN een mooie bijdrage mogen leveren aan het inpakken van 10.000 hygiënepakketten voor dak- en thuislozen.

  Lees verder
 • BIT special ontwikkelt thuiswerkgame

  In recordtijd hebben de medewerkers in de werkleerlijn ‘Perspectief in ICT’ een unieke app ontwikkeld. Samen met de Uitjesbazen hebben ze een thuiswerkgame gemaakt. Bedrijven kunnen deze app kopen voor hun medewerkers die thuis aan het werk zijn. Hierdoor kunnen collega’s samen een spel spelen vanuit huis. Even wat anders, even wat leuks!

  Lees verder
 • Werk is waardevol

  Werk is waardevol. Voor mens én maatschappij. Nu in coronatijd, maar ook straks als we weer in rustiger vaarwater zijn gekomen. Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, ondersteunt deze boodschap met een spotje op landelijke televisie.

  Lees verder