IBN Nieuws 04
 1. IBN
 2. Nieuws

IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

 • MG Altijd Naamsvermelding Fotograaf Annelies Van T Hul (1) (1)

  Jongeren met een arbeidsbeperking werken minder en op een lager niveau dan ze willen en kunnen. Dit komt doordat er steeds minder zicht is op hun situatie, de belemmeringen en hun kansen. Vooral voor jongeren boven de 18 jaar voor wie de leerplicht vervalt, mist er een aanpak. Er is geen ondersteuning beschikbaar, terwijl deze jongeren hard nodig zijn op de arbeidsmarkt. Door ingewikkelde wet- en regelgeving zijn ze niet goed in beeld, ze passen niet in het systeem.

 • Compilatie 2 Foto's Laura Uitsnede

  Laura van Grinsven is winnares van de Topperverkiezing 2023 van SBCM voor de regio Zuid. Een mooi resultaat als beloning voor de grote stappen die Laura in haar ontwikkeling heeft gezet. De uitslag is op 15 november bekend gemaakt bij het landelijke festival Sterk aan het Werk.

 • DXP Aantwerk 10Jaar 20231106 PV 009 Uitsnede

  De tien van 10 jaar AANtWERK

  Tien jaar AANtWERK is gevierd met een spetterende show in de sfeervolle locatie ’t Boshuys in Best. Tien mooie verhalen en bijzondere gebeurtenissen uit tien jaar AANtWERK kwamen voorbij.

 • 10 Jaar Aantwerk Uitsnede

  10 jaar AANtWERK

  AANtWERK, het MVO platform van IBN, WeenerXL en WSD bestaat 10 jaar. In die 10 jaar zijn vele verhalen met impact de revue gepasseerd, zijn vele initiatieven gericht op inclusiviteit gepresenteerd en zijn vele contacten gelegd.

 • Bloemen Voor Laura Uitsnede

  Nadat in 2022 collega Theresia van den Hurk de verkiezing voor topper in de regio Zuid won, is er nu weer een IBN-collega doorgedrongen tot de finale van de Topperverkiezing. Laura van Grinsven, werkzaam via de werkleerlijn Hospitality bij Meeters. Zij is geselecteerd als één van de finalisten voor de regio Zuid.

 • Content

  Samen met de gemeente Land van Cuijk is het startprogramma ‘Talent in beeld’ ontwikkeld. In een programma van 6 weken gaat een groep kandidaten aan de slag om antwoord te kunnen geven op de volgende vragen: wat kan ik (en wie ben ik), wat wil ik en wat is mijn volgende stap?

 • Team Meeters Uitsnede

  Provincie Award voor Meeters

  Meeters vergaderlocatie, een merk van IBN, wint voor het 5e jaar op rij de Provincie Award.

 • Foto Aandeelhouders En Directie Opvius Uitsnede

  Opvius officieel van start

  Op woensdagmiddag 19 juli is het nieuwe bedrijf Opvius officieel van start gegaan. Dat gebeurde met een zogenoemde vlaggenceremonie voor het pand aan de Verlengde Velmolen in Uden. De eerste vlag werd gehesen door Carin van der Heijden van woningcorporatie Zayaz, opdrachtgever en cliënt in één. “Zayaz heeft Opvius gevraagd te helpen in persoonlijke coaching, bedrijfsadvisering, de 2e spoorbegeleiding van medewerkers en outplacement. Opvius staat voor werkgeluk van de medewerker, net als Zayaz!”

 • Foto Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Uitsnede

  Al enige tijd werken we vanuit IBN samen met bureau Wasbeer & Pauw, als onze creatieve sparringpartner op het gebied van werk. Deze samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd door een intentieovereenkomst die beide partijen hebben getekend. Samen gaan we new business ontwikkelen, in een gelijkwaardig partnership waarin we elkaar als collega’s zien.