1. IBN
 2. Nieuws
 1. IBN
 2. Nieuws

IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

Nieuws van IBN
 • Laura wint Topperverkiezing SBCM in regio Zuid!

  Laura van Grinsven is winnares van de Topperverkiezing 2023 van SBCM voor de regio Zuid. Een mooi resultaat als beloning voor de grote stappen die Laura in haar ontwikkeling heeft gezet. De uitslag is op 15 november bekend gemaakt bij het landelijke festival Sterk aan het Werk.

  Lees verder
 • De tien van 10 jaar AANtWERK

  Tien jaar AANtWERK is gevierd met een spetterende show in de sfeervolle locatie ’t Boshuys in Best. Tien mooie verhalen en bijzondere gebeurtenissen uit tien jaar AANtWERK kwamen voorbij in een wervelende show, gepresenteerd door Özcan Akyol, ofwel columnist, schrijver Eus. Dit alles omlijst door muziek, poëzie en cabaret.

  Lees verder
 • 10 jaar AANtWERK

  AANtWERK, het MVO platform van IBN, WeenerXL en WSD bestaat 10 jaar. In die 10 jaar zijn vele verhalen met impact de revue gepasseerd, zijn vele initiatieven gericht op inclusiviteit gepresenteerd en zijn vele contacten gelegd.

  Lees verder
 • Finaliste bij Topperverkiezing regio Zuid: Laura

  Nadat in 2022 collega Theresia van den Hurk de verkiezing voor topper in de regio Zuid won, is er nu weer een IBN-collega doorgedrongen tot de finale van de Topperverkiezing. Laura van Grinsven, werkzaam via de werkleerlijn Hospitality bij Meeters. Zij is geselecteerd als één van de finalisten voor de regio Zuid.


  Lees verder
 • Startprogramma ‘Talent in beeld’ in Land van Cuijk

  Samen met de gemeente Land van Cuijk is het startprogramma ‘Talent in beeld’ ontwikkeld. In een programma van 6 weken gaat een groep kandidaten aan de slag om antwoord te kunnen geven op de volgende vragen: wat kan ik (en wie ben ik), wat wil ik en wat is mijn volgende stap?

  Lees verder
 • 7 lesgroepen Z-Route voor gemeenten Land van Cuijk en Meierijstad

  Op dit moment draaien zeven lesgroepen met taallessen voor statushouders die veel moeite hebben met het leren van de Nederlandse taal. De docenten NT2 van IBN verzorgen dit onderdeel van de Z-route.

  Lees verder
 • Provincie Award voor Meeters

  Meeters vergaderlocatie, een merk van IBN, wint voor het 5e jaar op rij de Provincie Award. Dat betekent dat Meeters door Meetingreview opnieuw is uitgeroepen tot de beste vergaderlocatie (categorie Large, tot 250 personen) van Noord-Brabant. Ook al lijkt het (voor het 5e jaar op rij) wat normaal te worden, dat is het toch zeker niet! Het blijft keihard werken om deze Award te winnen en om de lovende reviews van gasten te blijven ontvangen. Het is een hele mooie blijk van waardering voor de medewerkers van Meeters die dag in dag uit hun best doen om het hun gasten naar de zin te maken. 

   

  Lees verder
 • Opvius officieel van start

  Op woensdagmiddag 19 juli is het nieuwe bedrijf Opvius officieel van start gegaan. Dat gebeurde met een zogenoemde vlaggenceremonie voor het pand aan de Verlengde Velmolen in Uden. De eerste vlag werd gehesen door Carin van der Heijden van woningcorporatie Zayaz, opdrachtgever en cliënt in één. “Zayaz heeft Opvius gevraagd te helpen in persoonlijke coaching, bedrijfsadvisering, de 2e spoorbegeleiding van medewerkers en outplacement. Opvius staat voor werkgeluk van de medewerker, net als Zayaz!”

  Lees verder
 • Intentieovereenkomst tussen IBN en Wasbeer & Pauw

  Al enige tijd werken we vanuit IBN samen met bureau Wasbeer & Pauw, als onze creatieve sparringpartner op het gebied van werk. Deze samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd door een intentieovereenkomst die beide partijen hebben getekend.

  Lees verder
 • Koningin Máxima bij bijeenkomst over financiële gezondheid werknemers

  Hoog bezoek bij IBN en Meeters: Hare Majesteit Koningin Máxima bracht een bezoek aan onze vergaderlocatie in Uden. Dat deed ze in haar rol als erevoorzitter van SchuldenlabNL, bij de bijeenkomst van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Deze coalitie kwam op uitnodiging van Vebego als coalitiepartner van het eerste uur en mede-eigenaar van het IBN-bedrijfsonderdeel Facilitair, bij elkaar bij Meeters, een merk van IBN.

  Lees verder