1. IBN
 2. Nieuws
 1. IBN
 2. Nieuws

IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

Nieuws 600x320.jpg
 • Nieuwe werkleerlijn: Medewerker Hospitality

  Alles leren over service en gastvrijheid? Dat kan via IBN. De nieuwe werkleerlijn Hospitality leidt uitkeringsgerechtigden, kandidaten die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt, op voor een kansrijk beroep in de dienstverlenende sector.

  Lees verder
 • Jaarverslag 2020

  Sociaal ondernemen in coronatijd: IBN kan terugkijken op een positief jubileumjaar

  Bijna 3.400 mensen aan het werk en een positief financieel resultaat. Ondanks corona kan IBN terugkijken op een geslaagd 2020, zo blijkt uit het jaarverslag over 2020. Het jaar waarin IBN het 25-jarige jubileum heeft gevierd verliep in alle opzichten anders dan gepland. Zoals voor elk bedrijf geldt, heeft corona ook bij IBN een grote impact gehad. Het heeft veel gevergd van het aanpassingsvermogen van de organisatie maar het is gelukt om steeds te kijken naar wat er wél mogelijk was. Daarmee zijn veel dingen weliswaar anders gelopen dan was voorzien, maar in aangepaste vorm veelal toch doorgegaan.

  Lees verder
 • Internationale award voor bedrijfsfilm IBN

  Op het World Media Festival in Hamburg is de bedrijfsfilm van IBN in de prijzen gevallen: de film heeft de ‘Golden Globe’ gewonnen in de categorie Social Responsibility. De prijs is toegekend aan Corporate Trailer, het mediaproductiebedrijf dat deze film voor IBN heeft gemaakt.

  Lees verder
 • Gemeenten en IBN nodigen Tweede kamer uit

  IBN combineert het sociale van een ontwikkelbedrijf met het ondernemende karakter van een regulier bedrijf. Door een goede samenwerking met de 11 gemeenten in onze regio en vanwege het grote bedrijvennetwerk zijn we succesvol in het creëren van werkgelegenheid voor de doelgroep. Een ideale omgeving voor input voor het nieuwe wetsvoorstel zou je zeggen. De 11 gemeenten en IBN nodigen daarom de Tweede Kamerleden graag uit voor meer informatie.

   

   

  Lees verder
 • FNV bezoekt IBN voor nieuwe cao ‘Aan de slag’

  Samen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. FNV, CNV, VNG en brancheorganisatie Cedris hebben een onderhandelaarsakkoord gesloten voor de nieuwe cao ‘Aan de Slag’. Een historische mijlpaal want nog niet eerder was er een cao voor mensen die vallen onder de Participatiewet.

  Lees verder
 • Paasactie Meeters to go en de Udense Uitdaging op 1 april

  Het is zeker geen grap, maar juist een hele serieuze zaak: op 1 april zijn mensen die wel wat extra steun kunnen gebruiken door Meeters to go en de Udense Uitdaging in het zonnetje gezet. Met medewerking van de wijkondersteuners van de gemeente Uden en de wijkwerkers van Ons Welzijn ontvingen in totaal zo’n 160 Udenaren een heerlijke lunch.

  Lees verder
 • Mooie plaatsingscijfers 2020 voor dienstverlening UWV

  Van alle ‘Naar Werk’ trajecten die we in 2020 uitvoerden voor het UWV, hebben we 71,43 % geplaatst naar duurzaam, passend werk. Ter vergelijking: het landelijk gemiddelde ligt op 50,48%.

  Lees verder
 • IBN sluit overeenkomst met brommerbedrijf Brekr

  Brekr, ontwikkelaar van elektrische brommers, is een partnership aangegaan met sociale onderneming IBN. Het brommerbedrijf uit Doetinchem laat alle elektrische brommers op de locatie bij IBN in Veghel produceren. 

  Lees verder
 • 90 mensen vonden in 2020 een passende baan met hulp van IBN

  Iedereen heeft talent. Daar zijn we van overtuigd bij IBN. Niet iedereen lukt het om die talenten zelf te ontdekken en te benutten. Bij IBN helpen we mensen hierbij. Mensen leren een vak in speciale ontwikkeltrajecten en krijgen hulp bij het vinden van passend werk. In 2020 sloten 90 medewerkers een ontwikkeltraject af. Zij kwamen in dienst bij een externe werkgever of kregen een dienstverband bij IBN voor onbepaalde tijd. We vierden dit op een coronaproof manier.

  Lees verder
 • Nieuwe lunch afhaal- en bezorgservice: Meeters to go

  Meeters to go, een nieuwe lunch afhaal- en bezorgdienst, is geopend vanaf 1 maart 2021. Meeters to go is onderdeel van Meeters, de vergaderlocatie van IBN in Uden. Via Meeters to go zijn broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor thuis en op kantoor. Meeters to go bezorgt in Uden, Landerd, Boekel, Bernheze, Meierijstad en Oss.

  Lees verder