Magazijn Header
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven

Werk uitbesteden of medewerkers inlenen?

Dat pakken wij met beide handen aan

Investeren in kandidaten

Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten op de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij u aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 Samen zorgen we voor volwaardige banen en deelname van iedereen aan de maatschappij. Ook bij het doorontwikkelen, coachen, re-integreren en eventueel herplaatsen van uw eigen medewerkers kan IBN ontzorgen en realiseren we samen nieuwe kansen. In alle gevallen draagt u bij aan de ontwikkeling van mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt én kunt u voldoen aan de invulling van Social Return.

Onze diensten

Magazijn Wiltec 06 1

Detachering

Of het nu gaat om administratieve krachten, productie- of magazijnmedewerkers. Flexibel of structureel. Via de detacheringsformule van IBN kunt u direct vakkrachten inzetten of samen vakkrachten binnen uw bedrijf opleiden.

Schoonmaak School 17 1

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Zowel interieur als exterieur. Samen bespreken we uw wensen. Dagelijks, periodiek of juist specialistische schoonmaak zijn nog maar een aantal van de vele mogelijkheden.

Assemblage Brekr 8

Assemblage

Zoekt u een partner die uw assemblage perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Met onze professionals, werkwijze en processen borgen we de kwaliteit die we beloven. We denken graag met u mee en zorgen dat het goed komt.

Co Packing Bierlijn 3 1

Co-packing

Verpakkingswerk dat op uw locatie (nog) niet te automatiseren is? Of orders die elkaar snel opvolgen en waarbij snel op- of afschalen een uitdaging is? IBN is de partner die uw verpakkingswerk perfect uitvoert en zorgt voor een betrouwbare levering.

Groen Onderhoud Bossen Maashorst 18 1

Groenonderhoud

Iedere dag opnieuw ziet u wel ergens om u heen een stukje groen. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Daarin denken en gaan we verder dan het snoeien van bomen, schoffelen van perken en het bestrijden van onkruid.

Kwekerij Stekken 1

Kwekerij

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. IBN heeft een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat.

Beheerder Bongerd Haps 10 1

Facilitaire ondersteuning

In de dagelijkse praktijk zijn er naast het primaire proces nog tal van andere taken die gedaan moeten worden. Werkzaamheden die door een beheerder of conciërge goed opgepakt kunnen worden. Facilitaire ondersteuning is vaak meer dan welkom.

Lekkernijen 4590

Catering

Met een eigen chef-kok in huis kunnen wij catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant verzorgen.

Pinchos 1 1

Meeters to go - merk van IBN

De broodjesservice van IBN, bekend onder de naam Meeters to go, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en lunches. Wij bezorgen de bestelling bij u thuis of op kantoor.

Opgedekte Tafel 4526

Meeters - merk van IBN

Meeters is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

DOEGOODS Afbeelding

DOEGOODS - merk van IBN

Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS

Werken na kanker, Long COVID of NAH, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson

Mensen die kanker hebben gehad of leven met long COVID, niet-aangeboren hersenletsel, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson willen ook graag aan het werk. Om hen weer vol kracht de arbeidsmarkt te laten betreden, ondersteunen we hen in 9 weken tijd door in te zetten op inspiratie, motivatie en inzicht in talenten. Met als doel; weer aan de slag.

Werkgevers hebben een prominente rol binnen dit project. Niet alleen gaan we het gesprek aan, geven we tips maar verbinden je ook met deze groep. Word jij als werkgever ook ambassadeur voor het programma Werken na? Dan kan kun je dit inzetten als Social Return.

Lees meer over het programma

Werken Na Vrouw 4

Samenwerking met GroenBezorgen

"We zijn een super duurzaam bedrijf. En het is mooi dat we het sociale er nu bij kunnen pakken."

Ruud Alofs - oprichter GroenBezorgen

 

Het verhaal van Yin

Groenbezorgen

Het verhaal van Yin

Samenwerking met Paardekooper Group

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, logistiek manager bij Paardekooper Group. Bij dit bedrijf werken dagelijks zo’n 20 medewerkers van IBN in het magazijn en op de entresol.

Sander Kluft - logistiek manager Paardekooper Group

Paardekooper Group

Paardekooper

Paardekooper Group

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

  • Het nieuws uit uw mailbox
  • Elke 2 maanden
  • Eenvoudig op de hoogte

Locaties IBN

De vele mogelijkheden van IBN bieden we binnen 6 gemeenten in het noordoosten van Noord-Brabant: gemeente Meierijstad, gemeente Maashorst, gemeente Land van Cuijk, gemeente Oss, gemeente Boekel en gemeente Bernheze.

De medewerkers van IBN kunnen zowel op de eigen locaties van IBN als op de locatie van onze klant werken. Opdrachten binnen de schoonmaak, facilitaire ondersteuning en groenonderhoud worden uitgevoerd bij de klant op locatie. De werkzaamheden voor co-packing en assemblage kunnen op onze eigen locaties worden uitgevoerd of via een individuele- of een groepsdetachering op de vestiging van de klant. De stekopdrachten worden uitgevoerd op de kwekerijen van IBN.

IBN heeft vestigingen op de locaties: Uden | Oss | Veghel | Cuijk | Schaijk | Helmond | Beugen

Locaties IBN