Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven

Werk uitbesteden of medewerkers inlenen?

Kwaliteit en sociaal ondernemen gaan bij IBN altijd samen

Werk uitbesteden of medewerkers inlenen

Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten op de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij jou aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zorgen we voor volwaardige banen en deelname van iedereen aan de maatschappij. Ook bij het doorontwikkelen, coachen, re-integreren en eventueel herplaatsen van jouw eigen medewerkers kan IBN ontzorgen en realiseren we samen nieuwe kansen. In alle gevallen draag je bij aan de ontwikkeling van mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt én kun je voldoen aan de invulling van Social Return.

Detacheren

Of het nu gaat om administratieve krachten, productie- of magazijnmedewerkers. Flexibel of structureel. Via de detacheringsformule van IBN kun je direct vakkrachten inzetten of samen vakkrachten binnen jouw bedrijf opleiden.

Detacheren

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Zowel interieur als exterieur. Samen bespreken we jouw wensen. Dagelijks, periodiek of juist specialistische schoonmaak zijn nog maar een aantal van de vele mogelijkheden.

Schoonmaak

Assemblage

Zoek je een partner die jouw assemblage perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Met onze professionals, werkwijze en processen borgen we de kwaliteit die we beloven. We denken graag met je mee en zorgen dat het goed komt.

Assemblage

Co-packing

Verpakkingswerk dat op jouw locatie (nog) niet te automatiseren is? Of orders die elkaar snel opvolgen en waarbij snel op- of afschalen een uitdaging is? IBN is de partner die jouw verpakkingswerk perfect uitvoert en zorgt voor een betrouwbare levering.

Co-packing

Groenonderhoud

Iedere dag opnieuw zie je wel ergens om je heen een stukje groen. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Daarin denken en gaan we verder dan het snoeien van bomen, schoffelen van perken en het bestrijden van onkruid.

Groenonderhoud

Kwekerij

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. IBN heeft een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat.

Kwekerij

Arbeidsmobiliteit

We kunnen je adviseren en ondersteunen in de re-integratie van jouw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook kunnen we je inzicht geven in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf.

Arbeidsmobiliteit

Beheer

Beheer is de dienst waar groen, schoonmaak en hospitality elkaar raken. We kunnen het werk compleet uit handen nemen.

Beheer

Catering

Met een eigen chef-kok in huis kunnen wij catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant verzorgen.

Catering

Meeters to go - merk van IBN

De broodjesservice van IBN, bekend onder de naam Meeters to go, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en lunches. Wij bezorgen de bestelling bij je thuis of op kantoor.

Website van Meeters to go

Meeters - een merk van IBN

Meeters is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde om jouw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

Website van Meeters

DOEGOODS - merk van IBN

Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS

Website van DOEGOODS

"We zijn een super duurzaam bedrijf. En het is mooi dat we het sociale er nu bij kunnen pakken."

Ruud Alofs - oprichter GroenBezorgen

 

Bekijk de film

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, logistiek manager bij Paardekooper Group. Bij dit bedrijf werken dagelijks zo’n 20 medewerkers van IBN in het magazijn en op de entresol.

Sander Kluft - logistiek manager Paardekooper Group

Bekijk de film

Op de hoogte van het laatste nieuws

  • Het nieuws in je mailbox
  • Elke 2 maanden
  • Eenvoudig op de hoogte