Magazijn Klein (3) 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN

Kansen bieden door werk uit te besteden

Op uw eigen locatie of bij IBN

Sociaal ondernemen door inzet van diensten en medewerkers

Sociaal ondernemen kan op vele manieren. Door een betrokken medewerker te detacheren binnen uw bedrijf, door werk te bieden aan mensen bij IBN of een medewerker rechtstreeks in dienst te nemen. Maar ook het doorontwikkelen, coachen of re-integreren van uw eigen medewerkers maakt u een sociale ondernemer en kan via IBN.

Op de productielocaties van IBN en in de kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt door medewerkers van IBN. Zoals lampen voor designmerken als Moooi, Graypants en Japth, automatten voor Berco en stroopwafels voor Daelmans. En denk ook eens aan het schoonmaken binnen uw bedrijf en het groenonderhoud van uw buitenruimte. Allemaal werkzaamheden die uit worden gevoerd door mensen van IBN. Waar tijd en begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we allemaal werken. Samen bieden we deze kansen aan mensen die net even wat extra hulp nodig hebben.

Werken na kanker, Long COVID of NAH, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson

Mensen die kanker hebben gehad of leven met long COVID of niet-aangeboren hersenletsel, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson willen ook graag aan het werk. Om hen weer vol kracht de arbeidsmarkt te laten betreden, ondersteunen we hen in 9 weken tijd door in te zetten op inspiratie, motivatie en inzicht in talenten. Met als doel; weer aan de slag.

Werkgevers hebben een prominente rol binnen dit project. Niet alleen gaan we het gesprek aan, geven we tips maar verbinden je ook met deze groep. Word jij als werkgever ook ambassadeur voor het programma Werken na? Dan kan kun je dit inzetten als Social Return.

Lees meer over het programma Werken na

Vrouw 4

Social Return mogelijkheden

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is bedoeld voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken.

Ook wanneer u zaken doet met overheidsinstellingen krijgt uw bedrijf meer en meer te maken met het begrip Social Return. Zo geeft ruim 50 procent van alle gemeenten aan de invulling hiervan toe te passen in hun aanbestedingenbeleid. IBN kan je van dienst zijn wanneer u in een dergelijk aanbestedingstraject zit.

En dit is makkelijker dan u denkt. Door te werken met IBN kunt u aantonen aan Social Return te doen, uw sociale gezicht laten zien en u eventueel laten onderscheiden met een MVO keurmerk.

Bekijk direct alle toe te passen oplossingen

Postbode (5)

Locaties IBN

De vele mogelijkheden van IBN bieden we binnen 6 gemeenten in het noordoosten van Noord-Brabant: gemeente Meierijstad, gemeente Maashorst, gemeente Land van Cuijk, gemeente Oss, gemeente Boekel en gemeente Bernheze.

De medewerkers van IBN kunnen zowel op de eigen locaties van IBN als via een inhouse groepsdetachering op de locatie van onze klant werken. Opdrachten binnen de schoonmaak, facilitaire ondersteuning en groenonderhoud worden uitgevoerd bij de klant op locatie. De werkzaamheden voor co-packing en assemblage kunnen op onze eigen locaties worden uitgevoerd of via een individuele- of een inhouse groepsdetachering op de vestiging van de klant. De stekopdrachten worden uitgevoerd op de kwekerijen van IBN.

IBN heeft vestigingen op de locaties: Uden | Oss | Veghel | Cuijk | Schaijk | Helmond | Beugen

Locaties IBN