Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
zaken doen met IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN

Kansen bieden door werk uit te besteden

 

Op uw eigen locatie of bij IBN

Sociaal ondernemen kan op vele manieren. Door een betrokken medewerker te detacheren binnen uw bedrijf, door werk te bieden aan mensen bij IBN of een medewerker rechtstreeks in dienst te nemen. Maar ook het doorontwikkelen, coachen of re-integreren van uw eigen medewerkers maakt u een sociale ondernemer en kan via IBN.

Op de productielocaties van IBN en in de kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt door medewerkers van IBN. Zoals lampen voor designmerken als Moooi, Graypants en Japth, automatten voor Berco en stroopwafels voor Daelmans. En denk ook eens aan het schoonmaken binnen uw bedrijf en het groenonderhoud van uw buitenruimte. Allemaal werkzaamheden die uit worden gevoerd door mensen van IBN. Waar tijd en begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we allemaal werken. Samen bieden we deze kansen aan mensen die net even wat extra hulp nodig hebben.

broodjesservice via de lunchkoerier

Meeters to go - merk van IBN

Website Meeters to go
Meeters merk van IBN

Meeters - merk van IBN

Website Meeters
DOEGOODS merk van IBN

DOEGOODS - merk van IBN

Website DOEGOODS
Social Return IBN

Social Return mogelijkheden

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is bedoeld voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken.

Ook wanneer u zaken doet met overheidsinstellingen krijgt uw bedrijf meer en meer te maken met het begrip Social Return. Zo geeft ruim 50 procent van alle gemeenten aan de invulling hiervan toe te passen in hun aanbestedingenbeleid. IBN kan u van dienst zijn wanneer u in een dergelijk aanbestedingstraject zit.

En dit is makkelijker dan u denkt. Door te werken met IBN kunt u aantonen aan Social Return te doen, uw sociale gezicht laten zien en u eventueel laten onderscheiden met een MVO keurmerk.

Bekijk direct alle toe te passen oplossingen