Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Groenonderhoud
IBN Groen Speeltoestellen Berghem 11_600x320 web res.jpg
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Groenonderhoud

Verstand van groen, hart voor mensen

 

Specialist in integraal groenonderhoud

Vragen of direct contact?

Wij zorgen voor groen!

U kent ons ongetwijfeld van ons werk in de openbare ruimte zoals plantsoenen, groenstroken en stadsreiniging. IBN onderhoudt al jarenlang het groen voor 6 gemeenten in de regio Noordoost Brabant.

Elke dag opnieuw werken we met evenveel plezier en passie. Wij houden van ons vak en voelen ons betrokken bij ons werk. Daar zijn we trots op.

Groen met IBN

IBN is de partner in groenprojecten. Als groenaannemer nemen wij deze processen volledig uit handen van onze klanten. We zorgen voor een groene ruimte op een milieuvriendelijke, maatschappelijk verantwoorde en integrale manier.

IBN Groen Onderhoud bossen Maashorst 06_600x400 web res.jpg
IBN Groen Pivotpark Oss 05_600x400 web res.jpg

Groenonderhoud voor uw bedrijf of instelling

Onze ruime ervaring in gemeentelijk groenonderhoud zetten we al jaren in voor bedrijven en instellingen in de regio. Ook groenprojecten voor bedrijven pakken we met beide handen aan.

We geven groenadvies en leggen bedrijfstuinen aan en onderhouden deze. We verwijderen blad en onkruid, knippen hagen en planten bomen. Een goed verzorgde bedrijfstuin en ander groen rondom het gebouw(en) zijn beeldbepalend voor het bedrijf of de organisatie. Zeker als ook je parkeerterrein en andere verharding opgeruimd en onkruidvrij is.

Ten slotte: heeft u een bedrijf een fietsstalling en/of parkeergarage, dan verzorgen wij ook daarvoor graag het beheer.

Groen én grijs: integraal onderhoud van de openbare buitenruimte

De dienstverlening van IBN is breed.

 • Van het verwijderen van het onkruid in perken en op stoepen, tot het bemensen van milieustraten met medewerkers die alles van afvalstromen weten.
 • En van het legen van prullenbakken tot het aanleggen en onderhouden van perken en groenstroken, de inspectie van speeltoestellen en het snoeien van bomen door onze speciaal opgeleide boomverzorgers.
 • Daarnaast zorgen onze verkeersregelaars dat het verkeer in goede banen geleid wordt bij tijdelijke wegwerkzaamheden of calamiteiten en beheren en bemensen we fietsstallingen en parkeergarages.
ibn-groen-milieustraat-haps-23_600x400-web-res.jpg

Waar IBN verder in uitblinkt

 • Flexibiliteit

  Wij denken en werken vanuit uw behoefte. Onze werkprocessen zijn flexibel ingericht, om uw vraag te kunnen beantwoorden. Daarnaast maken we gebruik van een betrouwbaar partnernetwerk.

 • Stevige klantrelaties

  IBN heeft met veel klanten een succesvolle jarenlange werkrelatie. We gaan voor de lange termijn en investeren voortdurend in een prettige relatie.

 • Constante kwaliteit

  Ons werkproces is altijd op orde. Daarom garanderen wij een constante kwaliteit die stevig verankerd is in alle noodzakelijke ISO-certificeringen. Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.

 • Innovatief, milieu verantwoord en duurzaam

  Wij werken met elektrische gereedschappen. Daarnaast maken we gebruik van systeemsoftware en apps voor een nóg beter afgestemde uitvoering van het groenonderhoud en communicatie met u als klant.

IBN Groen Udens College 08_600x400 web res.jpg

Vakkrachten voor een aanbesteding

IBN is een autoriteit op het gebied van groenvoorziening. De kennis en expertise die wij hebben op het gebied van flora, fauna, natuur en milieu zetten we ook in om onze medewerkers te trainen en te laten groeien in hun vak. Om de talenten van onze medewerkers optimaal te ontplooien, leiden we onze medewerkers zelf op en blijven we hun kennis en vaardigheden constant ontwikkelen.

Door te kiezen voor IBN draagt u bij aan de ontwikkeling van onze vakmensen en daarmee aan een sociale impact in de regio. Een social return opdracht in aanbestedingen wordt zo eenvoudig voor u geregeld.

Facts per jaar:

Burgerparticipatie in het groen

IBN ondersteunt gemeenten ook in burgerparticipatie. Wij gaan rechtstreeks in gesprek met wijkbewoners over het groenonderhoud in hun wijk en betrekken hen bij de uitvoeringsplannen in de groenvoorziening. Samen onderzoeken we ideeën en mogelijkheden en komen zo tot de mooiste groenvoorzieningen voor de wijk.

IBN Groen Speeltoestellen Berghem 13_600x400 web res.jpg

Wat kunnen we voor u met beide handen aanpakken?

Wilt u meer weten over groenonderhoud van IBN en hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten? Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau Openbare Ruimte via bbopenbareruimte@ibn.nl of 0413 - 28 28 19 

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Locaties IBN

De vele mogelijkheden van IBN bieden we binnen 6 gemeenten in het noordoosten van Noord-Brabant: gemeente Meierijstad, gemeente Maashorst, gemeente Land van Cuijk, gemeente Oss, gemeente Boekel en gemeente Bernheze.

De medewerkers van IBN kunnen zowel op de eigen locaties van IBN als op de locatie van onze klant werken. Opdrachten binnen de schoonmaak, facilitaire ondersteuning en groenonderhoud worden uitgevoerd bij de klant op locatie. De werkzaamheden voor co-packing en assemblage kunnen op onze eigen locaties worden uitgevoerd of via een individuele- of een groepsdetachering op de vestiging van de klant. De stekopdrachten worden uitgevoerd op de kwekerijen van IBN.

IBN heeft vestigingen op de locaties: Uden | Oss | Veghel | Cuijk | Schaijk | Helmond | Beugen

Diensten voor je bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor je bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met je in gesprek over de specifieke wensen voor je bedrijf.