Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Detachering
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Detachering

Hart voor ondernemen, hart voor mensen


Specialist in detacheren

Vragen of direct contact?

Abdhoula Wiltec 02 600x320 web.jpg

Uw team tegen een eerlijke prijs verrijken met gedetacheerde gemotiveerde mensen?

Dat pakken wij met beide handen aan.

Als betrokken werkgever bent u zich bewust van uw maatschappelijke verantwoordelijkheid. U wilt graag meer bijdragen aan de regio. Tegelijkertijd wilt u groeien en uw organisatie uitbreiden met nieuwe, gemotiveerde mensen. De vraag is hoe. Het antwoord is eenvoudig: met de vakmensen van IBN, onze aanpakkers. Betrokken mensen die wij begeleiden in het vinden van een passende werkplek en waar nodig ondersteunen in hun werkzaamheden bij u.

Rick van de Broek 01_600x400 web.jpg

Samen werken aan groei

Als sociale werkgever investeert IBN samen met werkgevers uit Noordoost-Brabant in kandidaten voor de regionale arbeidsmarkt. We bereiden onze vakmensen goed voor op hun nieuwe rol als medewerker. Onder andere via onze werkleerlijnen. Eenmaal bij u gedetacheerd leren ze wat nodig is voor uw specifieke behoefte van uw onderneming en de branche waarin uw bedrijf actief is.

Een oplossing voor elke functie

Of het nu gaat om administratieve krachten, postbodes, heftruckchauffeurs, winkelmedewerkers, productie- of magazijnmedewerkers of werkplaatsondersteuners en schilders. Alle werkzaamheden zijn mogelijk met de vakmensen van IBN. Detacheren via IBN biedt u de zekerheid van nieuwe loyale, betrokken medewerkers die maar wat graag de handen uit de mouwen steken.

DSC6614 Werkplek Bashar Mohammed 600x400 web.jpg

Sociale winst voor uw bedrijf of instelling

Sociaal ondernemen is ondernemen met een fraaie plus. Bij IBN vinden we dat iedereen een echte baan verdient. Een plek waar ruimte is om volwaardig deel te nemen aan de samenleving. Daarin vinden we elkaar. U door onze vakmensen een plek te geven waar zij op hun beurt weer kunnen bijdragen. Zo geeft u terug aan de regio, vult u uw social return in én profiteert u meteen van nieuwe goede, gemotiveerde medewerkers. Zoals u weet zijn die schaars.

“Ik sprak altijd Engels en had in Vietnam een universitaire studie afgerond,” vertelt Hang. "Maar bij het solliciteren in Nederland bleef mijn slechte beheersing van de Nederlandse taal een struikelblok. Bij Gebr. Janssen kreeg ik via IBN een kans en werk nu via een detachering nu op de financiële administratie. Ik heb lieve collega’s waar ik leuk mee kan praten. Ik wil de Nederlandse taal beter leren zodat ik kan groeien in mijn werk. Dankzij IBN heb ik geen uitkering meer en verdien ik mijn eigen geld.’’

Hang Vuong bij Gebr. Janssen als financieel administratief medewerker

Foto 2 Hang Vuong LinkedIn 600x400 web res.jpg

Kennis van zaken

Wij werken nauw samen met de partners binnen ons netwerk. Onze jarenlange contacten met het UWV en gemeentes maakt dat wij op de hoogte zijn van alle belangrijke ins en outs met betrekking tot regelingen, subsidies en wetgevingen.

Op uw maat

Onze vakmensen hebben een goede basis, die hen voorbereidt op een passende, volwaardige betaalde baan. De specifieke vaardigheden die nodig zijn voor uw bedrijf leren ze bij u op de werkvloer. Zo worden onze vakmensen úw vakmensen.

Zorgen uit handen nemen

Elke gedetacheerde medewerker wordt via IBN begeleid door een consulent. Ook kunt u een jobcoach in te zetten. Administratieve taken met betrekking tot uw nieuwe medewerker voeren wij voor u uit en u heeft één contactpersoon.

De voordelen van detacheren

Voor onze aanpakkers betekent een nieuwe baan heel veel. De motivatie om aan de slag te gaan is dan ook buitengewoon groot. Voor u als bedrijf en werkgever heeft dit veel voordelen.

 • U geeft invulling aan de banenafspraak die gekoppeld is aan de Participatiewet.
 • Er wordt gewerkt met een marktconform tarief.
 • U heeft geen administratieve taken.
 • Er zijn geen kosten bij ziekte én er is deskundige begeleiding.
 • U helpt iemand daadwerkelijk aan een baan en realiseert daarmee een hoge maatschappelijke impact.

Inhouse groepsdetachering

Voor arbeidsintensieve processen bieden wij naast de individuele detacheringen ook groepsdetachering aan. Daarnaast kunt u ook het volledige proces aan ons uitbesteden. Uiteraard voeren wij dat binnen uw kwaliteitsnormen en -afspraken uit.

Bekijk alle mogelijkheden van inhouse groepsdetachering

IBN Cuijk Bierlijn 1_600x400 web.jpg
Henk van de Burgt 05_600x400 web.jpg

Begeleid werken - op contract bij uw bedrijf

U kunt bij IBN ook terecht voor ‘Begeleid werken’, een mooie plus voor uw bedrijf of organisatie. Via de regeling ‘Begeleid werken’ komen medewerkers direct op contract. Een volwaardige baan is voor onze mensen erg belangrijk. U als werkgever profiteert van een betrokken en uitermate gemotiveerde kracht. En geniet van voordelen zoals subsidie voor de loonkosten, geen loonbetaling bij ziekte en één contactpersoon die kosteloos en op maat ondersteuning biedt.

Facts per jaar:

Samenwerking Top beveiliging en IBN

samenwerking top beveiliging en IBN

De eigenaar van Top beveiliging vertelt over de samenwerking met IBN. En de wijze waarop medewerkers via een detachering aan de slag zijn gegaan.

Samenwerking Paardekooper en IBN

Paardekooper Group 600x400.png

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, eerder werkzaam als logistiek manager bij Paardekooper Group (Depa Disposables)

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf? Dat pakken wij met beide handen aan.

Bel Edith van der Leegte 0413-28 21 25 of mail eleegte@ibn.nl

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.