Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Catering
catering op uw eigen locatie
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Catering

Catering op uw eigen locatie

Geheel verzorgd. Van lunch tot event en catering in uw eigen bedrijfsrestaurant

Gaat u binnenkort een evenement plannen? Wij helpen u hier graag bij met onze catering voor vergadering of evenement. Uw eigen gasten zo goed mogelijk verzorgen staat bij ons centraal. Bij het verzorgen van uw gasten kunt u denken aan catering, service en bediening gedurende het evenement. Dit doen wij altijd op professionele wijze om uw evenement tot succes te brengen.

Wij hebben een groot aanbod op het gebied van catering. Zo vinden wij het belangrijk altijd catering op maat aan te bieden. Wij richten ons op grote groepen en bieden veel keuze op het gebied van voeding, dieetwensen en allergieën. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten catering per evenement. U wordt tijdens het evenement volledig ontzorgd het bedienen van uw gasten!

Meeters to go

Meeters to go is de naam voor de vernieuwde service van de bekende IBN Lunchkoerier. Deze broodjesservice van IBN wordt volledig uitgevoerd door de medewerkers van onze vergaderlocatie Meeters. Hier leren kandidaten in de werkleerlijn horeca/catering onder leiding van de eigen chef-kok het vak. U kunt hun smaakvolle gerechten nu ook gemakkelijk bestellen en laten bezorgen bij u thuis of op de zaak. Ook afhalen bij Meeters in Uden is mogelijk.

Bekijk het aanbod van Meeters to go

meeters-to-go-logo-achtergrond-1000x600.jpg

Catering naar jouw wensen

Met een eigen chef-kok in huis bieden wij catering maar al te graag aan in ons multi-service palet. Met succes, want geregeld kloppen secretaresses, facilitair managers en eigenaren van organisaties uit de regio bij ons aan om de catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant op de eigen locatie te verzorgen.
We merken dat onze klanten de combinatie van kwaliteit en sociaal ondernemen belangrijk vinden. Ze waarderen de fijne producten, grote mate van hospitality en alles met een maatschappelijk bijdrage.

Samen met u overleggen we uw wensen voor de catering op het evenement zelf. Wij maken een passend voorstel over de te verzorgen zaken. In het voorstel kun je van A tot Z zien hoe wij de catering zullen verzorgen. Zo komt u tijdens de catering op locatie niet voor onaangename verrassingen te staan.

catering op uw eigen locatie

"We hebben meer beleving en sfeer in ons restaurant gecreëerd met de inzet van een kok via IBN."

Maaike van de Rijt - Eventmanager Dome-X

Door het aanbieden van een werk- en leertraject aan onze koks, kunt u in uw bedrijfsrestaurant genieten van heerlijk eten, een goede service en een vol restaurant. Onze koks vinden het ontzettend belangrijk dat de sfeer in het bedrijfsrestaurant goed is en dat gasten iedere keer genieten van het aanbod in de keuken.

Professionele bedrijfscatering

Uw bedrijfscatering uitbesteden? Bedrijfscatering is ontzettend belangrijk voor de sfeer in een bedrijf. Het is de plek waar collega’s en IBN klantrelaties elkaar ontmoeten, samen komen en inspiratie op doen. Vaak de favoriete plek van iedere medewerker. Zo zien we in bedrijfsrestaurants niet alleen medewerkers lunchen, maar ook een kop koffie drinken met een collega of een overleg voeren met een/hun team.

Een plek voor ontspanning, waar gezondheid voorop staat, is noodzakelijk in ieder bedrijf. Onze catering op maat voor uw bedrijfsrestaurant draagt hieraan bij. IBN is uw partner bij uitstek. Variërend van de dagelijkse catering in uw bedrijfsrestaurant tot catering voor een speciale gelegenheid, geheel naar uw wens. Onze koks bieden catering op locatie aan, gaan met u in overleg voor het beste menu en bieden veel keuze.

bedrijfscatering door IBN
service en klantgerichtheid

Toegewijde service & klantgerichtheid

Klanten complimenteren ons over de toegewijde service en klantgerichtheid. Ook onze sociale en milieubewuste bedrijfsvoering en het gebruik van biologische seizoens- en streekproducten worden zeer gewaardeerd.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle wettelijke verplichtingen, zoals de recente Allergenen Wetgeving. Ben je benieuwd naar andere wettelijke verplichtingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Catering op locatie

Voor organisaties die geen (uitgebreide) keuken ter beschikking hebben, maar wel een ontbijt of lunch willen verzorgen voor een grotere groep, is catering op locatie een uitkomst. Wij bereiden de maaltijden voor in onze moderne keuken, onder leiding van een eigen chef-kok. Al vele jaren werken we voor het bedrijfsleven en diverse gemeenten.

Zo bieden wij diverse gerechten en eetmomenten. Denk aan buffetten, kleine hapjes of een heel samengesteld lunchmenu. We kijken hierbij altijd naar uw wensen en hoe we dit het beste in de gerechten kunnen verwerken.

catering op locatie
partycatering

Zakelijke partycatering

Bent u op zoek naar een professionele, zakelijke partycatering voor een receptie, afscheid of jubileum? IBN neemt uw zorg voor culinaire hapjes en warme en gekoelde drankjes uit handen. Ook voor een zomer- of bouwvakborrel, al dan niet met een compleet aangeklede barbecue, draaien wij onze hand niet om.

Indien gewenst reikt onze service tot aan het leveren van meubilair, zoals statafels, krukken, picknicktafels, et cetera.

Volledig verzorgd bij Meeters

Wilt u de catering volledig uitbesteden en verzorgd worden op een geweldige locatie? Boek dan uw vergadering bij Meeters. Dat is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Meeters is een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten. Het is een vergaderlocatie om mensen te treffen, te ontmoeten en om van elkaar te leren.

Bekijk alle mogelijkheden op Meeters.nl

catering meeters

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dat pakken wij met beide handen aan.

Bel Nico Merkx 0413 - 28 29 47 of mail nmerkx@ibn.nl.

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.