Pinchos 2 600X320 Min 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Catering

Catering op uw eigen locatie

Geheel verzorgd. Van een lunch op locatie tot volledige catering in uw eigen bedrijfsrestaurant

Volledig verzorgd bij Meeters

Wilt u de catering volledig uitbesteden en verzorgd worden op een geweldige locatie? Boek dan uw vergadering bij Meeters. Dat is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Meeters is een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten. Het is een vergaderlocatie om mensen te treffen, te ontmoeten en om van elkaar te leren.

Bekijk alle mogelijkheden op Meeters.nl

Interieuren IBN Meeters 20

Meeters to go

De broodjesservice van IBN wordt volledig uitgevoerd door de medewerkers van onze vergaderlocatie Meeters. Hier leren kandidaten in de werkleerlijn horeca/catering onder leiding van de eigen chef-kok het vak. U kunt hun smaakvolle gerechten nu ook gemakkelijk bestellen en laten bezorgen bij u thuis of op de zaak. Ook afhalen bij Meeters in Uden is mogelijk.

Bekijk het aanbod van Meeters to go

66Bfeb7554280127ce24764216503f7027afe968 1

Meeters on site: Professionele bedrijfscatering op uw eigen locatie

Uw bedrijfscatering uitbesteden? Dat is mogelijk met de lunches van Meeters on site. Dezelfde kwaliteit als u verwacht van ons vergadercentrum Meeters, maar dan op uw eigen locatie. Luxe broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, soepen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor uw eigen bedrijfsrestaurant.

U kunt elke week de bestelling aanpassen op basis van de wensen van uw medewerkers, handig in vakanties als de bezetting lager is, of voor elke week standaard dezelfde bestelling doorgeven. 

De bestelling wordt volledig klaargemaakt in de professionele keuken van Meeters en vervolgens elke dag vers bij uw aangeleverd. Ook de verzorging van de opbouw van het buffet en de afwas kan geregeld worden.

Catering Gemeenthehuis 10

Dome-X over de samenwerking in hun bedrijfsrestaurant met IBN

"Door het aanbieden van een werk- en leertraject aan onze koks, kunt u in uw bedrijfsrestaurant genieten van heerlijk eten, een goede service en een vol restaurant. Onze koks vinden het ontzettend belangrijk dat de sfeer in het bedrijfsrestaurant goed is en dat gasten iedere keer genieten van het aanbod in de keuken."

Maaike van de Rijt - Eventmanager Dome-X

Dome X

Dome-X over de samenwerking in hun bedrijfsrestaurant met IBN

Toegewijde service & klantgerichtheid

Klanten complimenteren ons over de toegewijde service en klantgerichtheid. Ook onze sociale en milieubewuste bedrijfsvoering en het gebruik van biologische seizoens- en streekproducten worden zeer gewaardeerd.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle wettelijke verplichtingen, zoals de recente Allergenen Wetgeving. Ben je benieuwd naar andere wettelijke verplichtingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Fvd IBN HR 5795

Vragen of direct contact

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dat pakken wij met beide handen aan.

Bel Nico Merkx 0413 - 28 29 47 of mail nmerkx@ibn.nl.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.