Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Co-packing
Co-packing medewerker van IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Co-packing

Aanpakkers in Co-packing

 

Specialist in het in,- om- en verpakken van food en non-food

Vragen of direct contact?

Oplossing voor (nog) niet te automatiseren verpakkingswerk

Is het automatiseren van verpakkingswerk op uw locatie (nog) niet mogelijk? Terwijl de orders wel gewoon doorlopen? Snel op- of afschalen is dan de uitdaging.

Of het nu gaat om geautomatiseerde, semi geautomatiseerde of handmatige copack activiteiten, IBN voert het voor u uit. Krimpen, sealen en etiketteren zijn natuurlijk de mogelijkheden die we op alle locaties bieden, waardoor het product volledig klaar voor verzending wordt uitgeleverd.

Co packing medewerker IBN

Zoekt u een partner die uw verpakkingswerk perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Kies dan voor de zekerheid van IBN. Interesse? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Vraag direct een offert aan

magazijn in Oss IBN

Klaar voor de grootste volumes

Bij IBN pakken we uw opdrachten met beide handen aan. Wij kennen de uitdagingen en begrijpen uw deadlines. Uw verpakkingswerk is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verpakken van food, open-food en non-food voor A-merken en FMCG. Op 3 uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel van in totaal meer dan 19.000 m2.

Facts per jaar:

          

Flexibiliteit

De markten waarin onze klanten werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij ons goed doordacht werkproces schaalt onze productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering en SKAL certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team  vakmensen afgestemd op uw specifieke verpakkingswensen. Op onze locatie of via een groepsdetachering op uw eigen locatie.

 

Informatie over uw proces

Om de werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren, werken we met de modernste systemen om de productie output te maximaliseren, kosten te beheersen en productkwaliteit te garanderen. U wordt tijdens het proces voorzien van supply chain informatie en updates over de voortgang van uw proces.

 

Inhouse groepsdetachering

Heeft u liever ondersteuning van onze medewerkers in de vorm van groepsdetachering bij u op locatie? IBN kan het gehele productieproces (of delen ervan) bij u als opdrachtgever in huis overnemen. Ook dat regelen we voor u.

Bekijk alle mogelijkheden van inhouse groepsdetachering

Zoekt u een partner die uw verpakkingswerk perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Kies dan voor de zekerheid van IBN. Interesse? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Vraag direct een offert aan

 

De proactieve houding van IBN is voor ons heel waardevol.’

Dave van de Ven - Hoofd werkvoorbereiding Modulebouw VDL
Mark Bakermans - Managing director Dutch PPE Solutions

 

Dave en Mark vertellen waarom zij graag met IBN samenwerken

VDL.jpg

Partnership

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals ProDevelop, HAK, Briggs & Stratton, Global Copacking, Hero, Kuehne & Nagel, VDL en Medica Europe zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in de relatie.

Lees en bekijk hier de reacties van onze klanten

Wij werken onder meer voor:

IBN werkt voor

 

Diverse locaties dichtbij

U vindt onze uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel. Goed bereikbaar en altijd dichtbij. Wij zijn bij uitstek toegerust voor de grootste volumes. Waarbij zowel voorraadhoudende en cross dock activiteiten mogelijk zijn.

Heeft vragen of wilt u direct een offerte? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

 

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.