Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Aanpakkers in Co-packing

 

Specialist in het in,- om- en verpakken van food en non-food

Vragen of direct contact?

Verpakkingswerk dat (nog) niet te automatiseren is

Dat pakken we met beide handen aan!

Stel, het automatiseren van verpakkingswerk op uw locatie is niet mogelijk. Terwijl de orders van uw bedrijf wel gewoon doorlopen. Snel op- of afschalen is dan de uitdaging.

Of het nu gaat om geautomatiseerde, semi geautomatiseerde of handmatige copack activiteiten, IBN voert het voor u uit. Waarbij we, indien gewenst, allerlei soorten waarden kunnen toevoegen aan uw product.

U zoekt een partner die uw verpakkingswerk perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Kies dan voor de zekerheid van IBN.

Co-packing kaarsen 1_600x400 web.jpg

Klaar voor de grootste volumes

Bij IBN pakken we uw opdrachten met beide handen aan. Wij kennen de uitdagingen en begrijpen uw deadlines. Uw verpakkingswerk is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verpakken van food, open-food en non-food voor A-merken en FMCG.

U vindt onze uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel. Goed bereikbaar en altijd dichtbij. Uitgerust voor kleine en grote volumes. Waarbij zowel voorraadbeheer als cross dock activiteiten mogelijk zijn.

Flexibiliteit

De markten waarin onze klanten werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij ons goed doordacht werkproces schaalt onze productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering en SKAL certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team met vakmensen samen dat past bij uw specifieke verpakkingswensen. Op onze locatie of via een groepsdetachering op uw eigen locatie.

 

Facts per jaar:

          

Ordergestuurd en voorraadgestuurd

Om de werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren, werken we met de modernste systemen en kunnen we (bijna) alles koppelen voor vergaande automatisering. Hierbij gaan order gestuurde en voorraad gestuurde processen hand in hand.

 

Groepsdetachering

Heeft u liever ondersteuning van onze medewerkers in de vorm van groepsdetachering bij u op locatie? IBN kan het gehele productieproces (of delen ervan) bij u als opdrachtgever in huis overnemen. Ook dat regelen we voor u.

“IBN dacht mee in de opschaling van onze productie”

Joy Villanueva - Teamleider Vobra Special Petfoods

Joy vertelt over de samenwerking

‘De proactieve houding van IBN is voor ons heel waardevol.’

Dave van de Ven - Hoofd werkvoorbereiding Modulebouw VDL
Mark Bakermans - Managing director Dutch PPE Solutions

Dave en Mark vertellen waarom zij graag met IBN samenwerken

Aanpakkers in Co-packing - artikel Verpakkingsmanagement

Supervisor Remko van Roosmalen en Klantmanager Lenny de Jong hebben de visie van IBN als sociale co-packer toegelicht in het landelijke magazine Verpakkingsmanagement.

Ze geven aan hoe IBN al ruim 25 jaar sociaal duurzaam onderneemt, met focus op kwaliteit- en leverbetrouwbaarheid tegen een marktconforme prijs.

Lees hier het volledige artikel

Partnership

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals Pepsico, HAK, Briggs & Stratton, Alpine, Kuehne & Nagel, Marel en Medica Europe zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in de relatie.

Bekijk hier reacties van onze klanten

Wij werken onder meer voor:

IBN werkt voor

 

Heeft vragen of wilt u direct een offerte? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.