Co Packing Bierlijn 3 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Co-packing

Aanpakkers in Co-packing

Specialist in het in,- om- en verpakken van food en non-food

Oplossing voor (nog) niet te automatiseren verpakkingswerk

Is het automatiseren van verpakkingswerk op uw locatie (nog) niet mogelijk? Terwijl de orders wel gewoon doorlopen? Snel op- of afschalen is dan de uitdaging.

Of het nu gaat om geautomatiseerde, semi geautomatiseerde of handmatige copack activiteiten, IBN voert het voor u uit. Krimpen, sealen en etiketteren zijn natuurlijk de mogelijkheden die we op alle locaties bieden, waardoor het product volledig klaar voor verzending wordt uitgeleverd.

Productie HAK Cuijk 07

Inzicht in de mogelijkheden van uw co-packing opdracht? Bezoek één van onze locaties

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek op onze productielocaties in Veghel, Oss of Cuijk. Met een rondleiding geven we u inzicht in de co-packing werkzaamheden die we nu al uitvoeren.

Samen kunnen we uw verpakkingswensen in beeld brengen en samen inzichtelijk krijgen hoe we de in-, om- en verpakmogelijkheden voor u kunnen uitvoeren. U krijgt vervolgens een vrijblijvend voorstel; voor een complete afgehandelde opdracht bij IBN op locatie of binnen de processen van uw eigen bedrijf, op uw eigen locatie.

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Klaar voor de grootste volumes

Bij IBN pakken we uw opdrachten met beide handen aan. Wij kennen de uitdagingen en begrijpen uw deadlines. Uw verpakkingswerk is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verpakken van food, open-food en non-food voor A-merken en FMCG. Op 3 uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel van in totaal meer dan 19.000 m2.

Magazijn 13 1

Facts per jaar:

IBN 23700 Infographic WCAG Richtlijnen 2

Flexibiliteit

De markten waarin onze klanten werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij ons goed doordacht werkproces schaalt onze productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering en SKAL certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team  vakmensen afgestemd op uw specifieke verpakkingswensen. Op onze locatie of via een groepsdetachering op uw eigen locatie.

Informatie over uw proces

Om de werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren, werken we met de modernste systemen om de productie output te maximaliseren, kosten te beheersen en productkwaliteit te garanderen. U wordt tijdens het proces voorzien van supply chain informatie en updates over de voortgang van uw proces.

Inhouse groepsdetachering

Heeft u liever ondersteuning van onze medewerkers in de vorm van groepsdetachering bij u op locatie? IBN kan het gehele productieproces (of delen ervan) bij u als opdrachtgever in huis overnemen. Ook dat regelen we voor u.

Vrijblijvend gesprek? We bellen graag met u

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw opdracht? Of het nu gaat om vragen of direct een offerte; Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Liever op ander moment even bellen? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. We bellen op het door u aangegeven moment voor een vrijblijvend gesprek.

Wilke Raes Klant HAK 600X400

HAK

“Tel daarbij op de stabiele capaciteit, uitstekende kwaliteit, goede adviezen en grote flexibiliteit, en je zult begrijpen dat wij een tevreden klant zijn.”

Wilke Raes - Manager Supply Chain HAK

Partnership

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals ProDevelop, HAK, Briggs & Stratton, Global Copacking, Hero, Kuehne & Nagel, VDL en Medica Europe zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in de relatie.

Wij werken onder meer voor:

IBN Logos (1)

Diverse locaties dichtbij

U vindt onze uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel. Goed bereikbaar en altijd dichtbij. Wij zijn bij uitstek toegerust voor de grootste volumes. Waarbij zowel voorraadhoudende en cross dock activiteiten mogelijk zijn.

Collage

Vragen of offerte?

Heeft vragen of wilt u direct een offerte? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

IBN Accountmanagers

Wij nemen graag contact met u op

Welk product wilt u laten in- ver of ompakken?
Kunt u evt foto's of verpakkingsinstructies toevoegen
Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.