Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Inhouse groepsdetachering
Assemblage automatten 1_600x320.jpg
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Inhouse groepsdetachering

Inhuur inhouse personeel voor uw productie

 

Een groep vakmensen op uw locatie inclusief werkbegeleider én met output gestuurde afspraken.

Dat pakken we met beide handen aan

Heeft u een vraag of wilt u direct contact?

Productiepersoneel inhouse met duidelijke afspraken

Wij zorgen voor:

 • Een groepsleider die uw deadline tot de zijne maakt
 • Een professional die meedenkt én vooruitdenkt over de opdracht
 • Een groep vakkrachten op uw locatie waar de vaardigheden optimaal van worden ingezet
 • De juiste kwaliteit door de inzet van gemotiveerde inhouse vakmensen
 • De uitvoer van zowel co-packing als assemblage opdrachten
 • Een outputplanning én we gaan de outputverplichting aan
 • Een complete afgehandelde opdracht binnen de processen van uw eigen bedrijf, op uw eigen locatie
IBN Veghel Brekr 11_600x400.jpg

Vrijblijvend gesprek over uw inhouse opdracht?

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek of gesprek op onze productielocaties in Veghel, Oss of Cuijk. Middels een rondleiding geven we u inzicht in de assemblage en co-packing werkzaamheden die we nu al uitvoeren. Deze mogelijkheden kunnen we ook uitvoeren op uw eigen locatie.

Samen met onze procesengineers kunnen we uw werkproces in beeld brengen en samen inzichtelijk krijgen hoe we het gehele proces of onderdelen ervan op uw locatie inhouse kunnen overnemen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

copacking groepsdetachering 2_600x400 web.jpg

Elke opdracht, elke branche

Wij kennen de uitdagingen en begrijpen uw deadlines. Uw assemblage of verpakkingswerk is bij ons in goede handen.

Inhouse groepsdetachering in co-packing:
Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verpakken van food, open-food en non-food voor A-merken en FMCG. 

Meer informatie over alle co-packing mogelijkheden

Inhouse groepsdetachering in assemblage:
We voeren in jarenlange samenwerkingen uiteenlopende werkzaamheden uit voor diverse assemblage klanten in de mobility, utiliteitsbouw, industrie en elke andere vorm van techniek.

Meer informatie over alle assemblage mogelijkheden

Inhuur productiepersoneel op locatie

Denkt u bij inhuur van productiepersoneel aan een uitzendbureau? Dan willen we u uitdagen. Kijk niet naar de korte termijn oplossing, maar ga juist output gestuurde afspraken met IBN aan. Wij zorgen voor productiepersoneel bij u op locatie. Van assemblage tot verpakkingswerk. De inhouse vakmensen van IBN zorgen voor de handmatige werkzaamheden op uw locatie, met begeleiding van een eigen leidinggevende. 

Flexibele schil medewerkers

Geen zorgen over medewerkers die er wel of niet zijn, geen zorgen over verzuim of andere ingewikkelde HR- en werknemersvraagstukken. Dat is onze verantwoordelijkheid. Wij hebben een flexibele schil en zorgen altijd voor leverbetrouwbaarheid.

Copacking lopende band 1_600x400 web.jpg

Volgens uw kwaliteitsnormen

De groep inhouse vakmensen worden vooraf geïnformeerd en geïnstrueerd en uiteraard voeren wij de opdracht uit binnen uw processen, kwaliteitsnormen en -afspraken. 

Onze werkwijze en processen borgen de kwaliteit die we beloven. Tel daar onze jarenlange ervaring, knowhow én de juiste mensen op de juiste plek bij op. Aangevuld met alle benodigde certificeringen, procescontroles en eigen procesengineers die meedenken bij de opstart van een efficiënt werkproces; uw co-packing of assemblage opdracht is bij ons in de juiste handen!

Vrijblijvend gesprek? We bellen graag

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw opdracht? Of het nu gaat om vragen of direct een offerte; Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Liever op ander moment even bellen? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. We bellen op het door u aangegeven moment voor een vrijblijvend gesprek.

Bel mij voor een vrijblijvend gesprek

Op eigen locatie of bij IBN

Wil u de productie uitbesteden? Door inhuur van productiepersoneel via IBN blijven uw producten juist bij u op locatie en komen onze vakmensen naar u toe. Geen transportkosten en verlies van kostbare tijd door vervoer. De kwaliteit wordt op de locatie geborgd. 

Komt het (tijdelijk) niet uit op uw eigen locatie? Dan heeft IBN diverse uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel. Goed bereikbaar en altijd dichtbij. Deze zijn bij uitstek toegerust voor de grootste volumes. U kunt de productie uitbesteden aan IBN, waardoor uw productie gewoon door kan draaien. Back up alternatieven zijn voor u voorhanden.

Wilt u de mogelijkheden voor inhuur van productiepersoneel voor uw bedrijf bespreken? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Ze denken goed mee

De medewerkers verzorgen de inpakwerkzaamheden van de FMCG. Ze stickeren de producten of treetjes met voedingsmiddelen. Alles wat je in de winkels ziet staan, is door de handen van medewerkers van IBN gegaan. Om zo min mogelijk vervoer over de weg te realiseren, zit IBN bij ons inhouse.

Marco Ultzen - Co-pack manager Kuehne en Nagel

Partnership in sociaal ondernemen

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals Berco, ProDevelop, HAK, Paardekooper, Briggs & Stratton, Global Copacking, Graypants, Hero, Kuehne & Nagel, Daelmans, Brekr, VDL en Medica Europe zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn, investeren we voortdurend in de relatie en zorgen we met elkaar voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Wij werken onder meer voor:

Heeft vragen of wilt u direct een offerte voor de inhuur van inhouse productiepersoneel? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Vraag direct een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.