Assemblage Automatten 1 1
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Inhouse groepsdetachering

Inhuur inhouse personeel voor uw productie

Een groep vakmensen op uw locatie inclusief werkbegeleider én met output gestuurde afspraken.

Dat pakken we met beide handen aan

Productiepersoneel inhouse met duidelijke afspraken

Wij zorgen voor:

 • Een groepsleider die uw deadline tot de zijne maakt
 • Een professional die meedenkt én vooruitdenkt over de opdracht
 • Een groep vakkrachten op uw locatie waar de vaardigheden optimaal van worden ingezet
 • De juiste kwaliteit door de inzet van gemotiveerde inhouse vakmensen
 • De uitvoer van zowel co-packing als assemblage opdrachten
 • Een outputplanning én we gaan de outputverplichting aan
 • Een complete afgehandelde opdracht binnen de processen van uw eigen bedrijf, op uw eigen locatie
Assemblage Brekr 8

Rondleiding op locatie

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek of gesprek op onze productielocaties in Veghel, Oss of Cuijk. Middels een rondleiding geven we u inzicht in de assemblage en co-packing werkzaamheden die we nu al uitvoeren. Deze mogelijkheden kunnen we ook uitvoeren op uw eigen locatie.

Samen met onze procesengineers kunnen we uw werkproces in beeld brengen en samen inzichtelijk krijgen hoe we het gehele proces of onderdelen ervan op uw locatie inhouse kunnen overnemen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Bel voor een vrijblijvend gesprek

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Inhuur productiepersoneel op locatie

Denkt u bij inhuur van productiepersoneel aan een uitzendbureau? Dan willen we u uitdagen. Kijk niet naar de korte termijn oplossing, maar ga juist output gestuurde afspraken met IBN aan. Wij zorgen voor productiepersoneel bij u op locatie. Van assemblage tot verpakkingswerk. De inhouse vakmensen van IBN zorgen voor de handmatige werkzaamheden op uw locatie, met begeleiding van een eigen leidinggevende. 

Flexibele schil medewerkers

Geen zorgen over medewerkers die er wel of niet zijn, geen zorgen over verzuim of andere ingewikkelde HR- en werknemersvraagstukken. Dat is onze verantwoordelijkheid. Wij hebben een flexibele schil en zorgen altijd voor leverbetrouwbaarheid.

Copacking Geitenkaasverpakkingslijn 5 1 1

Inhouse groepsdetachering in assemblage:

We voeren in jarenlange samenwerkingen uiteenlopende werkzaamheden uit voor diverse assemblage klanten in de mobility, utiliteitsbouw, industrie en elke andere vorm van techniek.

Volgens uw kwaliteitsnormen

De groep inhouse vakmensen worden vooraf geïnformeerd en geïnstrueerd en uiteraard voeren wij de opdracht uit binnen uw processen, kwaliteitsnormen en -afspraken. 

Onze werkwijze en processen borgen de kwaliteit die we beloven. Tel daar onze jarenlange ervaring, knowhow én de juiste mensen op de juiste plek bij op. Aangevuld met alle benodigde certificeringen, procescontroles en eigen procesengineers die meedenken bij de opstart van een efficiënt werkproces; uw co-packing of assemblage opdracht is bij ons in de juiste handen!

Copacking Lopende Band 2.JPG

Ondersteuning inhouse groepsdetachering medische disposables bij Medica

“De mensen van IBN zijn snel inzetbaar, zijn flexibel en heel loyaal. IBN helpt ons stabiel te produceren.”

Reza Abdollahi - Operations Manager Medica Europe

Ondersteuning inhouse co-packing bij Medica

A15b96664e7a4558ef1fa11b94927ce4837b00a3

Ondersteuning inhouse co-packing bij Medica

Vrijblijvend gesprek? We bellen graag met u

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw opdracht? Of het nu gaat om vragen of direct een offerte; Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

 

Op eigen locatie of bij IBN

Wil u de productie uitbesteden? Door inhuur van productiepersoneel via IBN blijven uw producten juist bij u op locatie en komen onze vakmensen naar u toe. Geen transportkosten en verlies van kostbare tijd door vervoer. De kwaliteit wordt op de locatie geborgd. 

Komt het (tijdelijk) niet uit op uw eigen locatie? Dan heeft IBN diverse uitstekend geoutilleerde locaties in Oss, Cuijk en Veghel. Goed bereikbaar en altijd dichtbij. Deze zijn bij uitstek toegerust voor de grootste volumes. U kunt de productie uitbesteden aan IBN, waardoor uw productie gewoon door kan draaien. Back up alternatieven zijn voor u voorhanden.

Wilt u de mogelijkheden voor inhuur van productiepersoneel voor uw bedrijf bespreken? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Collage

Kuehne en Nagel

“De medewerkers verzorgen de inpakwerkzaamheden van de FMCG. Ze stickeren de producten of treetjes met voedingsmiddelen. Alles wat je in de winkels ziet staan, is door de handen van medewerkers van IBN gegaan. Om zo min mogelijk vervoer over de weg te realiseren, zit IBN bij ons inhouse.”

Marco Ultzen - Co-pack manager Kuehne en Nagel

IBN Marco Ultzen

Kuehne en Nagel over de samenwerking met IBN

Paardekooper

"We hebben gekozen voor groepsdetachering op onze eigen locatie, om snel te kunnen reageren op de veranderende klantvraag, vanuit duurzaamheidsoogpunt en om interessante werkplekken te kunnen bieden."

Sander Kluft - eerder werkzaam als Logistiek manager Paardekooper

IBN Sander Kluft

Paardekooper over de samenwerking met IBN

Partnership in sociaal ondernemen

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals Berco, ProDevelop, HAK, Paardekooper, Briggs & Stratton, Global Copacking, Graypants, Hero, Kuehne & Nagel, Daelmans, Brekr, VDL en Medica Europe zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn, investeren we voortdurend in de relatie en zorgen we met elkaar voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Wij werken onder meer voor:

IBN Logos

Vragen of een offerte?

Heeft vragen of wilt u direct een offerte? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl 

IBN Accountmanagers

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.