1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Uden
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in Uden

Vacatures in Uden

Bij IBN gaan we samen met jou op zoek naar passend werk. Zo bieden we verschillende vacatures in Uden aan, zodat je aan de slag kunt gaan bij een baan die écht bij je past. Wij geloven dat iedereen talent heeft, dus jij ook!  

werken in uden

Een baan die écht bij je past

Woon je in of nabij Uden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt IBN je graag verder. Bij IBN begrijpen we dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom helpen we jou aan een baan die je enthousiast maakt. Een baan die écht bij jou hoort. IBN biedt verschillende vacatures in Uden aan. Neem een kijkje en ontdek welke functie jou het meest aanspreekt.  

Vacatures in Uden

Werken zonder extra ondersteuning.jpg

Wil je werken in Uden?

Bij IBN bieden we diverse Uden vacatures aan. Onze vacatures in Uden wisselen regelmatig, dus maak je geen zorgen als jouw droombaan er niet meteen tussen staat. We helpen je graag verder ontwikkelen binnen jouw loopbaan en bekijken samen met jou welke functies het beste bij je passen. Fulltime, parttime of stagelopen. IBN Uden helpt je verder!

fvd-ibn-hr-6627_600x400.jpeg

Vele soorten vacatures in Uden

Ga jij het liefst aan de slag als locatiemanager, chauffeur, inpakmedewerker of werkbegeleider in het groen? Dan zijn de IBN-vacatures in Uden op jouw lijf geschreven! Door ons wisselende aanbod ontdek je altijd een baan waar jij energie van krijgt, maar vergeet niet dat je dit niet alleen hoeft te doen. IBN biedt passend werk voor iedereen aan. We gaan verder dan het vinden van een geschikte werkplek. We willen dat jij vanuit je eigen talent en ambitie kan bouwen aan een loopbaan.

ibn-leerlijn-facilitair-600x400.jpeg

Werken bij of via IBN

Veel mensen hebben, om welke reden dan ook, meer ondersteuning nodig om een baan te vinden die écht bij ze past. IBN biedt die ondersteuning. De ondersteuning die jou een stapje verder helpt tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen.

IBN vacatures Uden

Als sociale werkgever investeert IBN in mensen. We leiden jou op als echte vakkracht, waardoor je direct aan de slag kunt bij een werkgever die bij jou past. Bovendien hebben we verschillende werkzaamheden binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan productiematige diensten, zoals schoonmaak, beheer en montage. Dit wordt uitgevoerd door mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Ons doel is om iedereen weer mee te laten doen. Dat betekent dat je al jouw talenten inzet tijdens je werk en daarmee gelukkiger bent dan ooit.  

Heb je interesse om bij of via IBN aan de slag te gaan? Bekijk dan snel al onze IBN vacatures. 

Bekijk alle vacatures

Aan de slag bij IBN

Wil je meer weten over de vacatures van IBN Uden of wens je een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon, per mail of het contactformulier op onze website.  

Contact IBN