Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Assemblage
IBN Veghel Brekr 07_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Assemblage

Assemblage in goede handen

 

Specialist in het samenstellen van subassemblies en eindproducten

Vragen of direct contact?

Ondersteuning in het assemblage proces

Dat pakken we met beide handen aan!

Zoekt u een partner die uw bedrijf en product(en) begrijpt? Een partner die uw product assemblage perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Professionals die met u meedenken en zorgen dat het goed komt? Dan zoekt u IBN!

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Samen zetten we in op de lange termijn en we investeren voortdurend in de relatie.

IBN Veghel Moooi 08.jpeg
IBN Cuijk Marel lijn 03.jpeg

Uw assemblage in de juiste handen

Voor IBN is assembleren zoveel meer dan volgens specificaties een product in elkaar zetten. Dat is per slot van rekening het minste dat u mag verwachten. 

Onze werkwijze en processen borgen de kwaliteit die we beloven. Tel daar onze jarenlange ervaring, knowhow én de juiste mensen op de juiste plek bij op. Aangevuld met alle benodigde certificeringen, procescontroles en inhouse procesengineers. En uw assemblage opdracht is bij ons in de juiste handen.

Wij geloven in werken vanuit heldere en concrete afspraken. Betrouwbaarheid in het proces is belangrijk voor de kwaliteit, uw eindproduct en ons werk. 

Flexibiliteit

De markten waarin onze klanten werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij ons goed doordacht processen schaalt onze assemblage productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team met vakmensen. Passend bij de assemblageopdracht. Sommige vakkrachten blinken uit in herhalingswerk, anderen zijn juist goed in gedetailleerd werk.

Facts per jaar:

“Medewerkers van IBN zijn heel betrokken bij de kwaliteit van het product. Hierdoor zijn ze beter dan de gemiddelde assembleur.”

Tom Glazemakers - mede-eigenaar van TracTive

Tom vertelt waarom hij graag samenwerkt met IBN

"De productie van onze designlampen vraagt om veel handwerk. Door hun toewijding leveren de vakmensen van IBN een hoge kwaliteit."

Wouter Smit - Director Of Operations Graypants

Wouter vertelt over de samenwerking met IBN

Wij werken onder meer voor:

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte voor een assemblage opdracht? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.