Assemblage Brekr Header
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Assemblage

Assemblage in goede handen

Specialist in het samenstellen van subassemblies en eindproducten

Uw assemblage in de juiste handen

Voor IBN is assembleren zoveel meer dan volgens specificaties een product in elkaar zetten. Dat is per slot van rekening het minste dat u mag verwachten.

IBN zorgt voor:

 • Een professional die meedenkt Ă©n vooruitdenkt over de opdracht
 • Jarenlange ervaring en knowhow van inhouse procesengineers
 • Een groep vakkrachten waar de vaardigheden optimaal van worden ingezet
 • Werkwijze, benodigde certificeringen en processen die de kwaliteit borgen die we beloven
 • Heldere en concrete afspraken
 • Een opslagvoorziening per productielocatie
 • De mogelijkheid van volledige supply chain verzorging
Assemblage Moooi Lampen 8

Inzicht in de mogelijkheden van uw assemblage opdracht? Bezoek Ă©Ă©n van onze locaties

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek op onze productielocaties in Veghel, Oss of Cuijk. Met een rondleiding geven we u inzicht in de assemblage werkzaamheden die we nu al uitvoeren.

Samen met onze procesengineers kunnen we uw eindproduct in beeld brengen en samen inzichtelijk krijgen hoe we dit volledig of mogelijk onderdelen hiervan, voor u kunnen uitvoeren. U krijgt vervolgens een vrijblijvend voorstel; op basis van uitvoering bij IBN op locatie of indien gewenst op uw eigen locatie.

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

 

Volledige supply chain verzorging

Indien gewenst kunnen we voor u de gehele supply chain, van inkoop, transport, opslag, productie tot distributie, uit handen nemen. Met onze opslagvoorzieningen per productielocatie bieden we niet alleen flexibiliteit in de voorraad van uw onderdelen, maar garanderen we ook leverbetrouwbaarheid van uw eindproduct.

In product assembly en value stream design werken we volgens de lean filosofie zodat we onze klanten kunnen helpen bij efficiëntie verbetering. 

Magazijn 16 600X400 Web

Hoogste kwaliteitsnormen

Produceren en assembleren volgens RDW normen is bij ons geen enkel probleem: IBN is een RDW erkend bedrijf is en heeft veel ervaring in het assembleren van de Brekr brommer.

Onze internationale klanten van premium state of the art design producten stellen zeer hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit voeren we door voor al onze klanten. Zo garanderen we een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001, 14001 en 18001 certificeringen. Daarnaast werken we volgens de internationale certificeringsnormen CE, TÜV, UL (USA) of CCC (China). 

Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Assemblage Brekr 18 1

Vrijblijvend gesprek? We bellen graag met u

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw opdracht? Of het nu gaat om vragen of direct een offerte; Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Liever op ander moment even bellen? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. We bellen op het door u aangegeven moment voor een vrijblijvend gesprek.

Flexibiliteit

De markten waarin we werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij onze goed doordachte processen schaalt onze assemblage productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team met vakmensen. Passend bij de assemblageopdracht. Sommige vakkrachten blinken uit in herhalingswerk, anderen zijn juist goed in gedetailleerd werk.

IBN assembleert de Holtkamper vouwwagen

IBN assembleert met succes de hoogwaardige en innovatieve Holtkamper vouwwagens. Door een nauwe samenwerking met Holtkamper heeft IBN het complexe assemblageproces weten te vereenvoudigen tot 35 gedocumenteerde stappen, waardoor consistentie en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Het proces omvat alles van chassisbouw tot elektrische installaties, waarbij elke vouwwagen na een 100% foutloze controle de vestiging in Oss verlaat met een RDW-gekeurd nummer. Daarnaast verzorgt IBN de volledige supply chain voor Holtkamper, inclusief inkoop, transport en opslag, zodat Holtkamper zich kan richten op verkoop, innovatie en marketing. Het assembleren van de honderden vouwwagens in de komende jaren zorgt voor hoogwaardig, uitdagend en waardevol werk voor de medewerkers.

IBN assembleert de Holtkamper vouwwagen

Holtkamper IBN Assemblage 8

IBN assembleert de Holtkamper vouwwagen

Facts per jaar

IBN 23700 Infographic WCAG Richtlijnen 1

Inhouse groepsdetachering

Heeft u liever ondersteuning van onze medewerkers in de vorm van groepsdetachering bij u op locatie? IBN kan het gehele productieproces (of delen ervan) bij u als opdrachtgever in huis overnemen. Ook dat regelen we voor u.

Bekijk alle mogelijkheden van inhouse groepsdetachering

Assemblage Automatten 1 1

Vrijblijvend gesprek? We bellen graag met u

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw opdracht? Of het nu gaat om vragen of direct een offerte; Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Liever op ander moment even bellen? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. We bellen op het door u aangegeven moment voor een vrijblijvend gesprek.

Tractive Cuijk 02 Tom Glazemakers

Het assembleren van elektronisch geregelde schokdempers vraagt om vakmanschap

“Medewerkers van IBN zijn heel betrokken bij de kwaliteit van het product. Hierdoor zijn ze beter dan de gemiddelde assembleur.”

Tom Glazemakers - mede-eigenaar van TracTive

Partnership

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals Graypants, Moooi, Marel, Brekr en Berco zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in de relatie.

Wij werken voor:

IBN Logos

Vragen of offerte?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte voor een assemblage opdracht? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

IBN Accountmanagers

Wij nemen graag contact met u op

Graag ontvangen een omschrijving van uw aanvraag
Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.