Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Assemblage
Assemblage medewerker van IBN
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Assemblage

Assemblage in goede handen

 

Specialist in het samenstellen van subassemblies en eindproducten

Vragen of direct contact?

Uw assemblage in de juiste handen

Voor IBN is assembleren zoveel meer dan volgens specificaties een product in elkaar zetten. Dat is per slot van rekening het minste dat u mag verwachten.

IBN zorgt voor:

 • Een professional die meedenkt én vooruitdenkt over de opdracht
 • Jarenlange ervaring en knowhow van inhouse procesengineers
 • Een groep vakkrachten waar de vaardigheden optimaal van worden ingezet
 • Werkwijze, benodigde certificeringen en processen die de kwaliteit borgen die we beloven
 • Heldere en concrete afspraken
 • Een opslagvoorziening per productielocatie
 • De mogelijkheid van volledige supply chain verzorging

Vraag direct een offerte aan

 

Assemblage medewerker

IBN zorgt voor de juiste levering op het juiste moment tegen een eerlijke prijs. Interesse? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Magazijnmedewerker IBN

Volledige supply chain verzorging

Indien gewenst kunnen we voor u de gehele supply chain, van inkoop, transport, opslag, productie tot distributie, uit handen nemen. Met onze opslagvoorzieningen per productielocatie bieden we niet alleen flexibiliteit in de voorraad van uw onderdelen, maar garanderen we ook leverbetrouwbaarheid van uw eindproduct.

In product assembly en value stream design werken we volgens de lean filosofie zodat we onze klanten kunnen helpen bij efficiëntie verbetering. 

Hoogste kwaliteitsnormen

Produceren en assembleren volgens RDW normen is bij ons geen enkel probleem: IBN is een RDW erkend bedrijf is en heeft veel ervaring in het assembleren van de Brekr brommer.

Onze internationale klanten van premium state of the art design producten stellen zeer hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit voeren we door voor al onze klanten. Zo garanderen we een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001, 14001 en 18001 certificeringen. Daarnaast werken we volgens de internationale certificeringsnormen CE, TÜV, UL (USA) of CCC (China). 

Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Assemblage medewerker sleutelt aan Brekr

Zoekt u een partner die uw assemblageopdracht perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Kies dan voor de zekerheid van IBN. Interesse? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Vraag direct een offerte aan

 

Flexibiliteit

De markten waarin we werken zijn voortdurend in beweging. Dankzij onze goed doordachte processen schaalt onze assemblage productie probleemloos op en af met de productie van onze klanten.

Leverbetrouwbaarheid

Wij garanderen een consistente kwaliteit die stevig verankerd is in onze ISO 9001-2015 certificering.
Het resultaat: hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vakmensen

Elke opdracht wordt voorzien van een team met vakmensen. Passend bij de assemblageopdracht. Sommige vakkrachten blinken uit in herhalingswerk, anderen zijn juist goed in gedetailleerd werk.

Facts per jaar:

Assemblage automatten 1_600x400.jpg

Inhouse groepsdetachering

Heeft u liever ondersteuning van onze medewerkers in de vorm van groepsdetachering bij u op locatie? IBN kan het gehele productieproces (of delen ervan) bij u als opdrachtgever in huis overnemen. Ook dat regelen we voor u.

Bekijk alle mogelijkheden van inhouse groepsdetachering

Zoekt u een partner die uw assemblageopdracht perfect uitvoert en garant staat voor een betrouwbare levering? Kies dan voor de zekerheid van IBN. Interesse? Lenny, Rik of Hanneke staan altijd voor u klaar. Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Vraag direct een offerte aan

 

“Medewerkers van IBN zijn heel betrokken bij de kwaliteit van het product. Hierdoor zijn ze beter dan de gemiddelde assembleur.”

Tom Glazemakers - mede-eigenaar van TracTive

Tom vertelt waarom hij graag samenwerkt met IBN

"De productie van onze designlampen vraagt om veel handwerk. Door hun toewijding leveren de vakmensen van IBN een hoge kwaliteit."

Wouter Smit - Director Of Operations Graypants

Wouter vertelt over de samenwerking met IBN

Partnership

IBN heeft met veel klanten een jarenlang partnership. Gerenommeerde bedrijven zoals Graypants, Moooi, Marel, Brekr en Berco zijn al onze jarenlang onze tevreden opdrachtgevers. Samen zetten we in op de lange termijn en investeren we voortdurend in de relatie.

Lees en bekijk hier de reacties van onze klanten

Wij werken onder meer voor:

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte voor een assemblage opdracht? Dat pakken we met beide handen aan. Lenny, Rik en Hanneke staan altijd voor u klaar.

Bel met 0413 - 33 70 00 of mail naar aanpakkers@ibn.nl

Wilt u een offerte? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.