Lekker In Je Vel
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Lekker in je vel

Lekker in je vel bij IBN

Werk is meer dan geld verdienen. Of je nu een vast dienstverband bij IBN hebt of voor een bepaalde periode een werkleerlijn volgt, we bieden je veel meer dan alleen werk.

Gezond leven

Een gezonde levensstijl helpt om lekker in je vel te zitten. Dat is fijn voor thuis en op je werk. Daarom is er bij IBN een uitgebreid gezondheidsprogramma waaraan je (meestal gratis) kunt meedoen. Het programma bevat allerlei onderdelen op het gebied van bewegen, gezondheid en ontspanning. Er zijn onder meer trainingen omgaan met geld, stoppen met roken, kookworkshops en een fietsplan. Op de werkplek bieden we gratis fruit, er is een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en er zijn onder meer trainingen mindfulness.

Gezond Leven

Blijvend ontwikkelen

Bij IBN vinden we het belangrijk dat je blijft leren en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat merk je tijdens de start in een ontwikkelbaan of werkleerlijn. Maar ook later in je loopbaan blijven er volop kansen om aan jezelf te werken en je te blijven ontwikkelen. Er zijn allerlei trainingen voor persoonlijke ontwikkeling of vakgerichte opleidingen. Ook bieden we hulp als je moeite hebt om te lezen, schrijven, rekenen of nog niet goed met een computer kunt omgaan.

Arbeidstraining

"In de taalles bij IBN oefen ik met lezen en schrijven".

"Door het contact met collega’s leerde ik het Nederlands beter begrijpen. Nu kan ik alles zelf regelen." 

Aisha Hamo - medewerker assemblage IBN Veghel .

Aisha leest voor uit haar dagboek

Foto Aisha 600X400 Web Res

Aisha leest voor uit haar dagboek

De best passende plek

Hoe kun je ervoor zorgen dat je op de best passende plek blijft? Bij IBN blijven er mogelijkheden voor je, nu en in de toekomst. IBN biedt mogelijkheden en kansen. Als medewerker moet je die wel pakken. Zodat je optimaal inzetbaar bent én blijft op de voor jou best passende werkplek. Optimaal inzetbaar zijn betekent dat je zoveel mogelijk doet om ervoor te zorgen dat je kunt blijven werken, ook als je ouder wordt. We bieden je bijvoorbeeld een training ‘energie & motivatie’, de mogelijkheid een dag van baan te ruilen en hulp via een denkspel met spelleider of speciale vragenlijst over bijvoorbeeld de balans tussen werk en privé.

Ontwikkel

Activiteiten Lekker in je vel

Er is een groot aanbod van activiteiten om talenten te ontwikkelen, gezondheid te bevorderen en elkaar te ontmoeten. Ook voor degenen die tijdelijk bij IBN werken in een ontwikkeltraject is het leuk om mee te doen aan deze activiteiten en nieuwe mensen te leren kennen! Bekijk de animatie hierover.

2532B9f81cf50ea53826bce8bf3613c95caacc8a

Lekker in je vel bij IBN

"Ik kon via IBN gaan sporten."

Ik viel 30 kilo af en voel me fitter en energieker

 Daniëlle - medewerker Kringloopwinkel Oss 

Lees hier het verhaal van Daniëlle

Danielle (1)

"Ik heb ruim 45 jaar gerookt. Het lukte me niet om zelf te stoppen."

Via IBN kon ik meedoen aan een cursus en ik ben nu al een aantal maanden gestopt

Hans Bimbergen - postbezorger depostBode

 

Hans Bimbergen Goed