Arbeidsmarktcampagne Uitsnede
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever

"Elke dag mag ik mensen motiveren en zie ik ze blij naar huis gaan"

Gelukkig werk ik bij IBN

Werkgeluk

Als je werkt hoor je ergens bij. Je krijgt collega’s en gaat meer mensen ontmoeten. Je wordt ook zelfstandiger. Als je werkt doe je niet alleen iets, je bent ook iets: kok, hovenier, monteur of receptionist bijvoorbeeld. Werken maakt je als mens gelukkiger.

Assemblage 9
Ibn Kookworkshop 3 600X400

Lekker in je vel

Bij IBN vinden we het belangrijk dat medewerkers prettig kunnen werken en lekker in hun vel zitten. Daarom bieden wij je allerlei mogelijkheden, kansen en hulp. We hebben er een speciaal programma voor gemaakt: Lekker in je vel.

Schoonmaak Kantoor

Samen werken en samen delen

Werken is meer dan geld verdienen alleen. Via je werk word je onderdeel van een team en werk je samen met je collega’s.

Fruitaanbod 600X400

IBN biedt een aantal extra’s aan jou als medewerker

Speciaal voor medewerkers zijn er kortingen op een bibliotheekabonnement, er is een fietsplan en een aantrekkelijke regeling voor sporten bij een sportvereniging bij jou in de buurt.

Iedereen heeft talent

Wij kijken altijd naar wat iemand wél kan, in plaats van wat je niet meer kunt. Iedereen heeft talent, zo is onze overtuiging. We gaan ervoor om het beste uit mensen te halen. Dat doen we met renderend werk waar iedereen trots op is. Bij IBN werken we veel samen en we staan open voor iedereen. Er wordt hard gewerkt, we zijn betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Er is een groot aanbod van activiteiten om talenten te ontwikkelen, gezondheid te bevorderen en elkaar te ontmoeten. Leuk om mee te doen en nieuwe mensen te leren kennen!

IBN Cuijk 17 Verpakken

Missie en kernwaarden

IBN ontwikkelt naar werk en biedt passend werk. 'Iedereen doet mee is het nieuwe normaal', zo is onze visie.

 • Verbindend: Samen komen we verder

  Wij vinden het belangrijk om samen te werken. Want samen bereiken we meer. Het gaat niet om eigen belang (van alleen onszelf, onze afdeling of ons bedrijfsonderdeel). Het gaat om het realiseren van onze missie. Wij vinden het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan het opbouwen en onderhouden van relaties met anderen, binnen en buiten IBN. Wij werken samen op basis van vertrouwen. Bij verbindend zijn hoort ook aandacht voor een goede sfeer en elkaar informeren.

  IBN Kernwaarde Verbindend 600X200
 • Volwaardig: Iedereen heeft talent

  Ieders talent wordt benut en iedereen doet mee. Wij praten niet negatief over anderen en sluiten niemand uit. Wij bieden de ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Ieders bijdrage telt. Wij gaan op basis van gelijkwaardigheid met elkaar om. Bij IBN vinden we dat bij echt werk ook een eerlijke beloning hoort. Wij behandelen iedereen met respect. Wij gaan uit van ieders kracht en mogelijkheden en wij ontwikkelen onze talenten. Bij volwaardig hoort duidelijke communicatie en luisteren naar elkaar. Wij vertrouwen elkaar en nemen elkaar serieus.

  IBN Kernwaarde Volwaardig 600X200
 • Ondernemend: Wij pakken kansen

  IBN biedt loonvormende arbeid of de mogelijkheid om daarnaar toe te groeien. Wij zoeken actief naar nieuwe en verrassende mogelijkheden. Wij nemen initiatief en tonen lef. Wij wachten niet af. Wij verschuilen ons niet achter regels en procedures. Wij zoeken de grenzen van onze mogelijkheden op en komen met nieuwe oplossingen. Fouten maken mag. Wij hebben een proactieve houding waarbij we oog houden voor de belangen van iedereen. Wij overtreffen de verwachtingen.

  IBN Kernwaarde Ondernemend 600X200

IBN is er voor jou

Heb je extra hulp nodig bij het vinden of houden van een baan? Kun je het bij je eigen werkgever niet meer volhouden of zit je thuis door ziekte of een reorganisatie? IBN is er voor jou.

Mensen ontwikkelen naar passend werk, dat is waar IBN zich sterk voor maakt. Want als je werkt, draag je niet alleen ergens aan bij. Je hoort ook ergens bij. Werken maakt mensen gelukkiger en gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

Film Ibn Is Er Voor Jou

IBN is er voor jou