Beheerder 01
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Samen werken en samen delen

Samen werken en samen delen

Werken is meer dan geld verdienen alleen. Via je werk word je onderdeel van een team en werk je samen met je collega’s. Je helpt elkaar en hoort bij elkaar. Je brengt veel tijd met elkaar door, maakt samen veel mee, deelt veel met elkaar en viert successen met elkaar.

Viering afronding ontwikkeltrajecten

Wie zijn of haar ontwikkeltraject bij IBN afsluit, kan rekenen op bijzondere aandacht. Het is een mooie prestatie waar we graag bij stilstaan. Samen met andere collega’s is er dan een gezellige viering.

Jubilea en afscheidsvieringen

Typisch IBN is het vieren van iemands jubileum of afscheid. Samen met je collega’s en familie staan we stil bij deze bijzondere momenten.

Lid worden van personeelsverenigingen

In een grote organisatie zijn ook veel personeelsverenigingen. Als je wilt, kun je er lid van worden en meedoen aan de uitjes en feesten die zij organiseren.

Sport en spelactiviteiten

Via het programma Lekker in je vel worden vele sportieve en andere activiteiten georganiseerd. Leuk om samen met je collega’s aan mee te doen of in andere gevallen om met je vrienden of familie aan mee te doen. Zo is er elk jaar een fietstocht door het werkgebied van IBN, kun je leren koken met collega’s of meedoen aan bijvoorbeeld een ontspanningscursus.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

No 02 Fietstocht IBN

Lustrumfeest

Elke 5 jaar viert IBN het lustrum: in 2020 bestonden we 25 jaar. Dat hebben we gevierd in 2022 (dit is uitgesteld i.v.m. de Corona maatregelen) met alle medewerkers en een introducé. Een groot feest waarbij voor ieder wat wils is te vinden. 

We hebben al feest gevierd in het Autotron, de Efteling, Toverland en Burgers Zoo.

Ontwerp Zonder Titel 67

Medewerkeronderzoek

Alle meningen tellen. Daarom houden we elk jaar een medewerkeronderzoek. Zo kan ieder zijn stem laten horen en kunnen we ons steeds blijven verbeteren.
Enkele uitspraken van collega’s:

"Via IBN heb ik een werkplek gekregen die fysiek mogelijk was, anders had ik nu thuis gezeten. Nu kan ik iets nuttigs doen voor de maatschappij en voor mezelf. Daar ben ik blij mee!"

"IBN is een heel dynamische organisatie en zij durven risico's te nemen. Hierdoor blijf ik zelf ook in beweging en blijft het werk uitdagend en afwisselend."

Medewerkersonderzoek