Voor iedereen

 

Iedereen heeft talent. Jij ook. En net als ieder ander verdien je de kans om dit te ontwikkelen via passend werk. Wij gaan voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Bekijk de film over echt meedoen

Robel zit op zijn plek via IBN

Heb je wat extra ondersteuning naar werk nodig? Omdat je al een tijd werkeloos bent, doordat je het niet trok op je werk? Met een burn-out thuis zit of na een reorganisatie op zoek moest naar heel ander werk? Maar weet je niet waar te beginnen? Wij kijken naar jouw talenten en ambities en hoe jij weer kunt bouwen aan een loopbaan. We willen dat jij weer mee kunt doen. Want werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt.

 

Iedereen doet mee

Ieders talent wordt benut, iedereen doet mee: daar gaan we voor bij IBN.

Bekijk hier onze award winnende filmclip

"Als je twijfelt om bij IBN stage te lopen, zou ik zeggen: gewoon proberen en ervaren. Er zijn veel verschillende richtingen."

Luuk de Klein - stagiair IBN via Hub Noord-Brabant

Luuk vertelt over zijn stage bij IBN

luuk foto 1.jpg
Melvin van Uden, Mellepark 600x400 web res.jpg

"Thuis merken ze dat ik straal wanneer ik over mijn werk praat. ” 

Melvin van Uden - horecamedewerker bij Ontmoetingsplein Mellepark

Lees hier het verhaal van Melvin

"In de taalles bij IBN oefen ik met lezen en schrijven. Door het contact met collega’s leerde ik het Nederlands beter begrijpen. Nu kan ik alles zelf regelen".


Aisha Hamo medewerker assemblage IBN Veghel .

Aisha vertelt over wat de taallessen bij IBN haar hebben gebracht

IBN_Andeline-Bekkers.jpeg

Blog: ”Inclusie moet niet bijzonder zijn”

Zoals ik ernaar kijk, snijdt het mes bij inclusief werkgeverschap aan twee kanten. Mensen die extra ondersteuning nodig hebben naar werk zijn gelukkiger, omdat ze mee kunnen doen in de maatschappij. En voor werkgevers is het een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt. IBN kan organisaties helpen inclusiever te worden. Want er zijn meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt.

Lees de blog van Andeline Bekkers

Joost Tibosch_600x400.jpg

Joost Tibosch nieuwe directeur Facilitair bij IBN

Vanaf 1 oktober heeft het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN een nieuwe directeur: Joost Tibosch neemt het stokje over van Jan Kleine die na ruim 10 jaar bij IBN met pensioen gaat. Joost was werkzaam als algemeen directeur bij schoonmaakbedrijf Care in België, onderdeel van Vebego. Hij kiest voor IBN vanuit de intrinsieke motivatie om meer impact te kunnen creëren en betekenisvol werk te kunnen bieden. 

Lees meer over Joost Tibosch

via IBN bijdragen aan social return

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.