Voor iedereen

 

Iedereen heeft talent. Jij ook. En net als ieder ander verdien je de kans om dit te ontwikkelen via passend werk. Wij gaan voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Bekijk de film over echt meedoen

Robel zit op zijn plek via IBN

Heb je wat extra ondersteuning naar werk nodig? Omdat je al een tijd werkloos bent, doordat je het niet trok op je werk? Met een burn-out thuis zit of na een reorganisatie op zoek moest naar heel ander werk? Maar weet je niet waar te beginnen? Wij kijken naar jouw talenten en ambities en hoe jij weer kunt bouwen aan een loopbaan. We willen dat jij weer mee kunt doen. Want werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt.

 

Iedereen doet mee

Ieders talent wordt benut, iedereen doet mee: daar gaan we voor bij IBN.

Bekijk hier onze award winnende filmclip

“Ik ben blij dat ik zover ben gekomen. Dat ik kan bijdragen aan de maatschappij is fijn.”

Tim van der Rijt - Conciërge basisschool De Vlieger 

Lees hier het verhaal van Tim

foto tim goed 2.jpg
IBN Simac 01b Babette Bonnamy 600x400.jpg

“IBN garandeerde ons direct de aantallen en leverbetrouwbaarheid.”

Babette Bonnamy - Projectmanager Simac

Babette vertelt over de samenwerking met IBN

“IBN heeft echt veel voor mij betekend. Er wordt naar je geluisterd en je wordt er geholpen. ”

Ellen Callaars - Huiskamerassistent via IBN bij Laverhof 

Bekijk het verhaal van Ellen

Foto Ellen kar 600x400 web res.jpg
blog welke impact maak jij op iemands leven.jpg

Blog: Welke impact maak jij op een mensenleven?

Misschien herken je het wel: je hebt een probleem, bijvoorbeeld met je telefoonabonnement, en belt de klantenservice. Je krijgt als reactie: ‘nee, daar kunnen wij echt niks aan doen’. Je voelt je niet serieus genomen, het antwoord kwam te snel. Je belt later nog een keer en hé, een collega gaat het probleem meteen voor je oplossen :-). Dit voorbeeld toont aan dat je in sommige situaties enorm afhankelijk bent van degene die je toevallig treft. Zo is dat ook voor mensen die maar al te graag willen re-integreren. Met het gróte verschil dat het bij deze mensen wel gaat om hun toekomst!

Lees de blog van Corina Kersten

koningin-maxima.jpg

Koningin Máxima bij bijeenkomst over financiële gezondheid werknemers

Hoog bezoek bij IBN en Meeters: Hare Majesteit Koningin Máxima bracht een bezoek aan onze vergaderlocatie in Uden. Dat deed ze in haar rol als erevoorzitter van SchuldenlabNL, bij de bijeenkomst van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Deze coalitie kwam op uitnodiging van Vebego als coalitiepartner van het eerste uur en mede-eigenaar van het IBN-bedrijfsonderdeel Facilitair, bij elkaar bij Meeters, een merk van IBN.

Lees meer

via IBN bijdragen aan social return

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.