IBN kwekerijen

“GroenBeursBrabant op 16 & 17 januari”

Op 16 en 17 januari staat IBN Kwekerijen weer op de Groenbeurs Brabant. Vanaf 2019 met een vernieuwde opzet en op een nieuwe locatie! Je bent van harte welkom op beide dagen van 08.00 tot 17.00 uur in Best, Hagelaarsweg 25. Hierbij komen 37 Boomkwekers om gezamenlijk hun assortiment te laten zien. Hier proef je nog de gemoedelijke Brabantse sfeer. De beurs is geheel gratis te bezoeken en onder het genot van een worstenbroodje en kop erwtensoep kun je het zakelijke met het aangename combineren.

Voor meer informatie
groensbeurs-brabant-2019.jpg

IBN Kwekerijen

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. In de vijfentwintig jaar van haar bestaan heeft IBN Kwekerijen met haar kennis en ervaring een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat. Klanten zijn blijvend enthousiast omdat wij de zorg van het arbeidsintensieve stekproces uit handen nemen en door de jaren heen een betrouwbare leverancier zijn gebleken van hoogwaardig bewortelde stek. Als onderneming met een maatschappelijke doel zijn we aangesloten bij Social Enterprise NL; we werken vooral met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

wortelgroei.jpg

Steksortiment

In onze kassen valt de grote variatie aan gewassen onmiddellijk op. Grote partijen afgewisseld met kleine. Gemakkelijk stekbare heesters en echte zorgenkindjes. We doen het allemaal. In een duidelijk overzicht staan de soorten Heesters en Coniferen gesorteerd op alfabet met vermelding van traymaat en beschikbare aantallen.

eigenaar sierteeltkwekerij Maarten Bloemen

"Wij hebben niet de gemakkelijkste gewassen, maar IBN heeft meerdere klanten met zuurminnende Heesters"

Maarten Bloemen

Eigenaar Sierteeltkwekerij Maarten Bloemen

Lees hier het verhaal van Maarten Bloemen