Hero-IBN-Kwekerijen.jpg

Steksortiment

In onze kassen valt de grote variatie aan gewassen onmiddellijk op. Grote partijen afgewisseld met kleine. Gemakkelijk stekbare heesters en echte zorgenkindjes. We doen het allemaal. In een duidelijk overzicht staan de soorten Heesters en Coniferen gesorteerd op alfabet met vermelding van traymaat en beschikbare aantallen.

Voorraadlijsten Heesters

heesters-web.jpg

Voorraadlijsten Coniferen

LR plantjes dichtbij (23).JPG
Schermafbeelding 2016-10-24 om 16.58.02.png

"We moeten mensen met een handicap of beperking niet uitsluiten, maar juist inzetten op werk waar ze goed in zijn"

Maarten Bloemen

Eigenaar Sierteeltkwekerij Maarten Bloemen

Lees hier het verhaal van Maarten

25 jaar IBN Kwekerijen

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. In de vijfentwintig jaar van haar bestaan heeft IBN Kwekerijen met haar kennis en ervaring een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat. Klanten zijn blijvend enthousiast omdat wij de zorg van het arbeidsintensieve stekproces uit handen nemen en door de jaren heen een betrouwbare leverancier zijn gebleken van hoogwaardig bewortelde stek. Als onderneming met een maatschappelijke doel zijn we aangesloten bij Social Enterprise NL; we werken vooral met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IBN 160011 Kwekerijen - Logo 25jaar-zwart.png
jubileum-magazine.png

Jubileummagazine

IBN Kwekerijen bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren is er een speciaal jubileummagazine uitgebracht. Lees hierin alles over de veranderingen binnen de kwekerij, verhalen van medewerkers en klanten.