Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Detacheren
dsc6706-werkplek-marco-van-kempen-600x320-min.jpg
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Detacheren

Detacheringsoplossing

 

Betrokken, gedreven en enthousiaste medewerkers. Flexibel of structureel.

Oplossing voor elke functie

Of het nu gaat om administratieve krachten, postbodes, heftruckchauffeurs, winkelmedewerkers, productie- of magazijnmedewerkers, maar ook werkplaatsondersteuners en schilders. Alle werkzaamheden zijn mogelijkheden met medewerkers via IBN.

Door te kiezen voor de detacheringsoplossing van IBN of door de medewerker rechtstreeks in dienst te nemen beschikt u over een grote variëteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf. Reeds opgeleid of juist nog op te leiden binnen uw bedrijf afgestemd op de behoefte van uw onderneming. En natuurlijk inclusief begeleiding!

detacheren
rechtstreeks in dienst

Rechtstreeks aan de slag

Naast de diverse vormen van detacheringen is het natuurlijk mogelijk dat de medewerker rechtstreeks bij u in dienst komt. Vanuit diverse regeling kunnen kandidaten uit de Participatiewet, via het UWV of vanaf een andere werkgever direct bij u aan de slag. Soms met een bijbehorende subsidie regeling of met een No-risk polis vanuit het UWV. Onze consulenten praten u graag bij over de mogelijkheden.

Individuele detachering

IBN zorgt voor de juiste match en u creëert daarmee uw flexibele schil. Reeds opgeleide vakkrachten of juist nog op te leiden mensen. Zij zijn daardoor te ‘vormen’ naar de wensen van uw eigen organisatie. Beide opties zijn mogelijk en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. Onze detacheringsformule heeft ook nog andere voordelen.

 • U geeft invulling aan de banenafspraak die gekoppeld is aan de Participatiewet
 • Er wordt gewerkt met een marktconform tarief
 • U heeft geen administratieve taken
 • Er zijn geen kosten bij ziekte én er is deskundige begeleiding
 • U helpt iemand daadwerkelijk aan een baan en realiseert daarmee een hoge maatschappelijke impact
individuele detachering

Samenwerking Top beveiliging en IBN

samenwerking top beveiliging en IBN

De eigenaar van Top beveiliging vertelt over de samenwerking met IBN. En de wijze waarop medewerkers via een detachering aan de slag zijn gegaan.

Samenwerking Paardekooper en IBN

Paardekooper Group 600x400.png

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, eerder werkzaam als logistiek manager bij Paardekooper Group (Depa Disposables)

Groepsdetachering: ontzorging bij arbeidsintensieve processen

Heeft u te maken met arbeidsintensieve processen die u graag wilt uitbesteden? Wij bieden u de mogelijkheid om medewerkers in groepsverband de werkzaamheden te laten uitvoeren op onze eigen of op uw locatie. U kunt denken aan productiewerk, assemblage, logistieke taken, facilitaire diensten, mailing- en/of postverwerking. U kunt ervoor kiezen om het werk naar IBN uit te besteden waarbij u bij het volledige proces wordt ontzorgd. Natuurlijk kunnen we ook zorgen dat we het werkproces beheersen binnen uw eigen kwaliteitsnormen, hulpmiddelen en organisatie. Onze medewerkers worden te allen tijde aangestuurd door professionele werkleiding van IBN. U wordt bij beide opties volledig ontzorgd in het totale proces.

groepsdetachering

Doordetacheren van oudere medewerkers

Door de vergrijzing heeft u wellicht steeds meer oudere medewerkers in dienst. Zij zijn mogelijk minder inzetbaar door zwaar werk of slijtageklachten.

Ander werk
IBN heeft een oplossing, gebaseerd op jarenlange ervaring. We kijken naar de mogelijkheden van mensen en naar de wijze waarop zij elders weer inzetbaar zijn voor werk. Er wordt per persoon bekeken of een andere werkwijze, een andere werkplek of werkplekaanpassingen ervoor kan zorgen dat iemand weer productief aan het arbeidsproces kan deelnemen.

Minder kosten
Binnen ons netwerk van 750 bedrijven in de regio is het mogelijk om uw medewerker te herplaatsen. Uw medewerker blijft in dienst van uw onderneming en behoudt zo zijn opgebouwde rechten en plichten, en u krijgt er een financiële vergoeding voor terug. Bovendien nemen we uw zorg voor herplaatsing volledig uit handen.

Begeleid werken: de plus in uw organisatie

Een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie werken veel meer betekent dan geld verdienen alleen, komt via de regeling Begeleid werken bij u op contract. Voor u als werkgever heeft dit diverse voordelen:

 • Voor elke gemotiveerde medewerker krijgt u een subsidie voor de loonkosten
 • U wordt ontzorgd doordat de medewerker begeleiding krijgt van een jobcoach
 • U hoeft geen loon door te betalen bij ziekte en in bepaalde gevallen ontvangt u kortingen op WAO/WIA-premies
 • Ook een eenmalige vergoeding voor de kosten van een werkplekaanpassing is mogelijk
 • U heeft één contactpersoon die kosteloos en op maat ondersteuning biedt
voorbeeld begeleid werken

 

“Ik ervaar nu dat het anders is om echt in loondienst te zijn. Ik heb het gevoel dat ik er méér bij hoor.”

Henk - Beheerder technische installaties - via  Begeleid werken in dienst bij de gemeente Meierijstad.

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken?

Bel Edith van der Leegte 0413-28 21 25 of mail eleegte@ibn.nl

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diverse mogelijkheden bij IBN

Bij IBN ondersteunen we u graag met diverse diensten. Bekijk hier ook andere mogelijkheden voor uw bedrijf.