Werken Na 1 Uitsnede Header
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Ambassadeur van Werken na

Met een krachtig zelfbeeld naar werk

Ondersteun jij als werkgever ook kandidaten in het programma Werken na?

Nieuwe kansen naar werk via het programma Werken na

In 9 weken tijd zorgen we dat mensen die kanker hebben gehad of leven met long COVID, niet-aangeboren hersenletsel, ziekte van Lyme, Q-koorts of Parkinson weer aan het werk kunnen.

Door in te zetten op inspiratie en motivatie, maar ook inzicht te geven in talenten is het mogelijk om vanuit een krachtig zelfbeeld (weer) in actie te komen. Zodat met realisme het arbeidsveld van nu betreden kan worden. Met als doel; weer aan de slag. Mogelijk bij jouw bedrijf.

Zo kunnen we de ruim 1 miljoen mensen die nog aan de zijlijn staan, een kans bieden. Samen met jou kunnen we hier verandering in brengen.

We delen inzichten en vragen je deel te nemen

We vragen jou als werkgever om de rol van ambassadeur van dit programma op te pakken. Om kennis te maken met onze deelnemers en online aanwezig te zijn bij één van de workshops. Op deze wijze kunnen we je verbinden aan onze kandidaten. Laten we jou hun mogelijkheden zien en zorgen tegelijkertijd voor inzichten wat deze groep nodig heeft om weer naar werk te kunnen gaan. 

Door je netwerk voor deelnemers open te stellen creëren we kansen, zodat deze groep binnen een netwerk van werkgevers, wordt gezien als arbeidspotentieel.

 

Kantoorsituaties IBN Oss 16

Wat krijg je er als werkgever voor terug?

Als werkgever krijg je inzichten in wat ervoor nodig is om deze groep weer mogelijkheden te bieden op de arbeidsmarkt. We zorgen voor tools en geven inzicht in voorliggende voorzieningen die drempelverlagend kunnen werken.

  • Inzicht en contact met een groep potentiële medewerkers
  • Zichtbaar in de socials als ambassadeur van dit project
  • Mogelijkheid om in te zetten als Social return
Man 1

Word ook sponsor van een deelnemer

Deelname aan het programma willen we voor deelnemers zo laagdrempelig mogelijk maken. Word daarom sponsor van een deelnemer zodat zij kosteloos aan het programma mee kunnen doen!

Voor € 3.100 (ex BTW) per deelnemer word jouw bedrijf sponsor van het programma. Je krijgt een Social Return certificaat omdat je als werkgever met je bijdrage zorgdraagt dat 1 of meerdere personen weer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Ook zorgen we voor extra vermelding in sociale media.

Alpheios Social Return Alpheiosenibn (1)

Alpheios zet Social Return in voor 'Werken na' trajecten IBN

"Dit jaar kleden we onze bijdrage voor Social Return op een hele unieke en speciale manier in. Hiermee maken we écht een positieve impact." 

 

Certificaat Mariella Marugg 2

RYSE vult Social Return in met sponsoring ‘Werken na’ trajecten

“Ik vind het zo waardevol dat we op deze manier mensen kunnen helpen weer een eerste stap te zetten op de arbeidsmarkt. Dit past bij het DNA van ons bedrijf."

Doe je mee?

Ben jij de werkgever die het gesprek aan durft te gaan? Of heb je vragen over jouw mogelijke bijdrage? Neem dan contact met ons op door het versturen van een e-mail, bel 0413 - 28 25 10 of vul onderstaande formulier in.

Graag gaan we samen met jou aan de slag!

Wij nemen graag contact met je op!

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Krachtige samenwerking: IBN en Wasbeer & Pauw!

Met een gezamenlijke missie om mensen in beeld te brengen met zoveel talent en zoveel potentie. Deze samenwerking heeft in eerdere programma's ervoor gezorgd dat 8 op de 10 deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag zijn.

B535c12afc8c509139f2038f29aeec45fbb1710c