Gemeentehuis Oss - Paw_01.jpg

IBN Facilitair

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Op deze nieuwe website vindt u het volledige overzicht van onze diensten. Voordat we u hiermee kennis laten maken is het goed om te weten dat we een multi-service Social Enterprise zijn. Een hele mond vol, maar het is heel simpel. We bieden zes soorten facilitaire diensten, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We werken volgens een duurzaam verdienmodel waarin onze mensen centraal staan, hét principe van een Social Enterprise. Door anders te denken en beter te doen zorgen we voor een resultaat waar we trots op mogen zijn.

anders-denken-facilitair-web.png

Zaken doen met IBN Facilitair

Zaken doen met IBN Facilitair

Alle dienstverlening onderbrengen of enkel een kleiner deel? Dat kan allebei. Het gaat er om dat u zich kunt richten op uw core-business.

>>> direct naar IBN Lunchkoerier

Onze klanten

Een typisch bedrijf voor wie we werken bestaat niet. De een vergadert bij ons en laat geregeld een broodje bezorgen. Bij een ander maken we het hele pand schoon of bemannen het bedrijfsrestaurant. Omdat we toch in de buurt zijn - we werken in de openbare ruimte - zorgen we er ook voor dat de bedrijfstuin er spik en span uitziet. Dat we bekend zijn met de manier van werken in het onderwijs, bedrijfsleven, de overheid en bij zorginstellingen zorgt ervoor dat we aan één woord genoeg hebben.

bob-hutten-ibn-facilitair.png