1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven

Samen medewerkers ontwikkelen naar werk

Medewerkers IBN

Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten op de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij u aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zorgen we voor volwaardige banen en deelname van iedereen aan de maatschappij. Ook bij het doorontwikkelen, coachen, re-integreren en eventueel herplaatsen van uw eigen medewerkers kan IBN ontzorgen en realiseren we samen nieuwe kansen. In alle gevallen draagt u bij aan de ontwikkeling van mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt én kunt u voldoen aan de invulling van Social Return.

Laat talenten groeien

Door talenten te ontwikkelen en met vakinhoudelijke kennis te verrijken, ontstaan nieuwe kansen. IBN heeft hiervoor werkleerlijnen ontwikkeld waarmee we kandidaten in de praktijk opleiden tot vakkrachten.

 

 

Werkleerlijnen werkgever

Social Return

Sociaal ondernemen is eenvoudiger dan u denkt. Als ondernemer kunt u uw sociale hart laten spreken en invulling geven aan social return door samen te werken met IBN. Met medewerkers van IBN, maar ook door het afnemen van diensten van IBN, is het mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U creëert zo werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk diverse oplossingen voor Social Return

"We vinden sociaal ondernemen enorm belangrijk en dat er werk moet zijn voor iedereen"

Jeroen Cornelissen, Logistiek manager Wiltec

Bekijk de film

Apostle

Apostle

“Ons team is sterker en socialer geworden”

Koen Jordaans

Lees het hele verhaal
Plastics2Pack

Plastic2Pack

“Het kost tijd, maar geeft veel voldoening”

Frank Eijkman

Lees het hele verhaal
Van Driel

Van Driel

“Enthousiaste, gedreven mensen die blij zijn dat ze erbij horen”

Ingrid van Driel

Lees het hele verhaal

“Na het VMBO wilde ik niks meer, daar waren mijn ouders het niet mee eens. Via IBN vond ik werk, collega's en vrienden. Ik heb een heel ander leven gekregen.”

Martijn Valk – medewerker openbare ruimte IBN

Medewerkers IBN

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Laat uw gegevens achter en we zorgen dat u bijgepraat blijft.

Aanmelden nieuwsbrief