1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven

Werk uitbesteden of medewerkers inlenen?

Kwaliteit en sociaal ondernemen gaan bij IBN altijd samen

Medewerkers IBN

Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten op de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij u aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zorgen we voor volwaardige banen en deelname van iedereen aan de maatschappij. Ook bij het doorontwikkelen, coachen, re-integreren en eventueel herplaatsen van uw eigen medewerkers kan IBN ontzorgen en realiseren we samen nieuwe kansen. In alle gevallen draagt u bij aan de ontwikkeling van mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt én kunt u voldoen aan de invulling van Social Return.

Detacheren

Of het nu gaat om administratieve krachten, productie- of magazijnmedewerkers. Flexibel of structureel. Via de detacheringsformule van IBN kunt u direct vakkrachten inzetten of samen vakkrachten binnen uw bedrijf opleiden.

Detacheren

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Zowel interieur als exterieur. Samen bespreken we uw wensen. Dagelijks, periodiek of juist specialistische schoonmaak zijn nog maar een aantal van de vele mogelijkheden.

Schoonmaak

Productie

IBN neemt productieprocessen over in elke denkbare branche. Van eenvoudige tot complexe opdrachten. Maar ook verpak-, inpak-, krimp- als ompakwerk wordt op snelle en kwalitatieve wijze voor u uitgevoerd.

Productie

Groen

Iedere dag opnieuw ziet u wel ergens om u heen een stukje groen. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Daarin denken en gaan we verder dan het snoeien van bomen, schoffelen van perken en het bestrijden van onkruid.

Groenonderhoud

Kwekerij

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. IBN heeft een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat.

Kwekerij

Beheer

Beheer is de dienst waar groen, schoonmaak en hospitality elkaar raken. We kunnen het werk compleet uit handen nemen.

Beheer

Arbeidsmobiliteit

We kunnen u adviseren en ondersteunen in de re-integratie van uw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook kunnen we u inzicht geven in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf.

Arbeidsmobiliteit

Catering

Met een eigen chef-kok in huis kunnen wij catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant verzorgen.

Catering

Lunchkoerier

De broodjesservice van IBN, bekend onder de naam IBN Lunchkoerier, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en lunches. Wij bezorgen de bestelling bij u thuis of op kantoor.

Lunchkoerier

BIT special - merk van IBN

BIT special is een softwareontwikkelaar die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen bieden we perspectief in ICT.

Website van BIT special

DOEGOODS - merk van IBN

Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS

Website van DOEGOODS

Meeters - een merk van IBN

Meeters is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren.  Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

Website van Meeters

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, logistiek manager bij Paardekooper Group. Bij dit bedrijf werken dagelijks zo’n 20 medewerkers van IBN in het magazijn en op de entresol.

Sander Kluft - logistiek manager Paardekooper Group

Bekijk de film

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Laat uw gegevens achter en we zorgen dat u bijgepraat blijft.

Aanmelden nieuwsbrief