Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Arbeidsmobiliteit
 5. Verzuimzicht
verzuiminzicht
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Arbeidsmobiliteit
 5. Verzuimzicht

Verzuimzicht

Inzicht in de financiële gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid

De wet- en regelgeving en de daarbij horende taken en verplichtingen voor u als werkgever op de arbeidsmarkt veranderen snel. Keuzes die hierin worden gemaakt, kunnen grote gevolgen hebben. Heeft een helder overzicht van de verzuimkosten en bijbehorende consequenties voor uw bedrijf?

verzuiminzicht

Zicht op uw situatie

Met ‘Verzuimzicht’ geven we u inzicht in jouw situatie en laten wij zien wat één langdurig verzuimende medewerker gaat kosten.

 • We werken met uw bedrijfsgegevens en dus niet met voorbewerkte voorbeelden
 • U krijgt inzicht in het verschil tussen Eigenrisicodragerschap en publiek verzekerd zijn
 • Ook maken we het verschil duidelijk tussen zelf het loon doorbetalen of een verzuimverzekering afsluiten
 • Tenslotte laten we zien hoe uw bedrijf het doet ten opzichte van andere (vergelijkbare) werkgevers als het gaat om de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas

Advies

Uit het eerste gesprek en de aangeleverde documenten volgt een advies om uw verzuimbeleid aan te passen met mogelijke kostenbesparingen. Vaak zien wij meer dan genoeg mogelijkheden om – zelfs met terugwerkende kracht – verzuimkosten te verlagen. Deze bespreken we uitgebreid in een vervolg gesprek.

verzuiminzicht

IBN neemt het volledige traject uit handen. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven geld laten liggen, omdat zij niet volledig op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving.

Meer informatie?

Met slechts twee afspraken en het opzoeken van enkele documenten ontvangt u aanbevelingen en adviezen om kosten te besparen.

Wilt u ook graag inzicht in de financiële gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid? Neem dan contact op met Gerrit Timmerman voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

T 0413282025 | E gtimmerman@ibn.nl

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.