Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Sociaal ondernemen
 4. Young Talent
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Sociaal ondernemen
 4. Young Talent

Young Talent kandidaten voor jouw bedrijf

 

Jonge gemotiveerde kandidaten die graag aan het werk willen, juist bij werkgevers zoals jij. 

kandidaten young talent

Kandidaten met opleidingen, maar ook ‘ruwe diamanten’ met talenten, we zien ze allemaal voorbij komen. En zij zijn op zoek naar werk bij jou als werkgever in deze regio. Via IBN kun je met deze talenten uit het Young Talent project in contact komen. Diverse kandidaten die je niet mag missen in jouw eigen talentenpool.

talenten met extra's

Talenten met extra’s

Jongens en meiden die nog te vormen zijn binnen uw bedrijf. Met een behaalde opleiding of verder te ontwikkelen talent, maar zeker nog verder op te leiden binnen jouw bedrijf. Waarbij ze zich meteen jouw bedrijfsspecifieke processen en werkwijzen eigen kunnen maken.

 

Vacatures voor Young Talent

We hebben een aanbod van jonge gemotiveerde kandidaten die graag aan het werk willen, juist bij werkgevers zoals jij. Zeker in deze tijden kun je hen een mooie kans bieden. Als werkgever draag je zo bij aan het verminderen van de jeugdwerkloosheid en kun je het verschil maken. Juist door de vacatures via IBN aan hen beschikbaar te stellen.

Extra wervingskanaal

Hoe mooi is het dat IBN als extra wervingskanaal deze jongeren voor jouw vacatures aanbiedt? Met allerlei extra’s! Zoals 50% loonkostensubsidie, maximaal €1000 aan jobcoaching/begeleiding op de werkplek en een trainingstraject vanuit IBN om hen nog verder klaar te maken voor de arbeidsmarkt!

 

Wie gingen je al voor:

Via IBN of op contract

IBN biedt de kandidaat een contract voor 6 maanden. In deze tijd wordt de kandidaat bij jou gedetacheerd (je mag de kandidaat uiteraard ook direct rechtstreeks in dienst nemen). Op die manier kun jij als werkgever, maar ook de kandidaat, bekijken of de juiste match er is. Na afloop van die periode heb je een kandidaat die zo door kan in het werk. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorgt IBN voor een andere plek voor de kandidaat en stellen we nieuwe kandidaten aan je voor.

De voordelen op een rij:

 • Jonge(re) kandidaten met opleiding/talent
 • Met 50% loonkostensubsidie
 • Inclusief maximaal €1000 jobcoaching op de werkplek
 • Te vormen naar jouw eigen bedrijfsspecifieke processen en werkwijzen
 • Detachering voor 6 maanden, waarna vervolgens in overleg bekeken kan worden of de kandidaat blijft of met de opgedane werkervaring doorgaat naar ander werk of
 • De medewerker direct bij jou in dienst

Wat vragen we van je:

 • Dat je tijd vrij maakt voor een kennismakingsgesprek met de kandidaat
 • Sociale gemotiveerdheid om bij te willen dragen aan vermindering van jeugdwerkloosheid
 • Dat je een werkplek biedt

Interesse? We nemen graag contact met u op

* = verplicht veld