Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Sociaal ondernemen
 4. Young Talent
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Sociaal ondernemen
 4. Young Talent

Young Talent kandidaten voor uw bedrijf

 

Jonge gemotiveerde kandidaten die graag aan het werk willen, juist bij werkgevers zoals u. 

kandidaten young talent

Kandidaten met opleidingen, maar ook ‘ruwe diamanten’ met talenten, we zien ze allemaal voorbij komen. En zij zijn op zoek naar werk bij u als werkgever in deze regio. Via IBN kunt u met deze talenten uit het Young Talent project in contact komen. Diverse kandidaten die u niet mag missen in uw eigen talentenpool.

talenten met extra's

Talenten met extra’s

Jongens en meiden die nog te vormen zijn binnen uw bedrijf. Met een behaalde opleiding of verder te ontwikkelen talent, maar zeker nog verder op te leiden binnen uw bedrijf. Waarbij ze zich meteen uw bedrijfsspecifieke processen en werkwijzen eigen kunnen maken.

 

Vacatures voor Young Talent

We hebben een aanbod van jonge gemotiveerde kandidaten die graag aan het werk willen, juist bij werkgevers zoals u. Zeker in deze tijden kunt u hen een mooie kans bieden. Als werkgever draagt u zo bij aan het verminderen van de jeugdwerkloosheid en kunt u het verschil maken. Juist door de vacatures via IBN aan hen beschikbaar te stellen.

Extra wervingskanaal

Hoe mooi is het dat IBN als extra wervingskanaal deze jongeren voor uw vacatures aanbiedt? Met allerlei extra’s! Zoals 50% loonkostensubsidie, maximaal €1000 aan jobcoaching/begeleiding op de werkplek en een trainingstraject vanuit IBN om hen nog verder klaar te maken voor de arbeidsmarkt!

 

Wie gingen u al voor:

Via IBN of op contract

IBN biedt de kandidaat een contract voor 6 maanden. In deze tijd wordt de kandidaat bij u gedetacheerd (u mag de kandidaat uiteraard ook direct rechtstreeks in dienst nemen). Op die manier kunt u als werkgever, maar ook de kandidaat, bekijken of de juiste match er is. Na afloop van die periode heeft u een kandidaat die zo door kan in het werk. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorgt IBN voor een andere plek voor de kandidaat en stellen we nieuwe kandidaten aan u voor.

De voordelen op een rij:

 • Jonge(re) kandidaten met opleiding/talent
 • Met 50% loonkostensubsidie
 • Inclusief maximaal €1000 jobcoaching op de werkplek
 • Te vormen naar uw eigen bedrijfsspecifieke processen en werkwijzen
 • Detachering voor 6 maanden, waarna vervolgens in overleg bekeken kan worden of de kandidaat blijft of met de opgedane werkervaring doorgaat naar ander werk of
 • De medewerker direct bij u in dienst

Wat vragen we van u:

 • Dat u tijd vrij maakt voor een kennismakingsgesprek met de kandidaat
 • Sociale gemotiveerdheid om bij te willen dragen aan vermindering van jeugdwerkloosheid
 • Dat u een werkplek biedt

Interesse? We nemen graag contact met u op

* = verplicht veld