1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven

Samen medewerkers ontwikkelen naar werk

Praktijkgerichte ontwikkeling afgestemd op de arbeidsmarkt

Medewerkers IBN

Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten op de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij u aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zorgen we voor volwaardige banen en deelname van iedereen aan de maatschappij. Ook bij het doorontwikkelen, coachen, re-integreren en eventueel herplaatsen van uw eigen medewerkers kan IBN ontzorgen en realiseren we samen nieuwe kansen. In alle gevallen draagt u bij aan de ontwikkeling van mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt én kunt u voldoen aan de invulling van Social Return.

Laat talenten groeien

Door talenten te ontwikkelen en met vakinhoudelijke kennis te verrijken, ontstaan nieuwe kansen. IBN heeft hiervoor werkleerlijnen ontwikkeld waarmee we kandidaten in de praktijk opleiden tot vakkrachten.

 

 

Werkleerlijnen werkgever

Social Return

Sociaal ondernemen is eenvoudiger dan u denkt. Als ondernemer kunt u uw sociale hart laten spreken en invulling geven aan social return door samen te werken met IBN. Met medewerkers van IBN, maar ook door het afnemen van diensten van IBN, is het mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U creëert zo werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk diverse oplossingen voor Social Return

‘De samenwerking met IBN is meer dan goed’, zegt Sander Kluft, logistiek manager bij Paardekooper Group. Bij dit bedrijf werken dagelijks zo’n 20 medewerkers van IBN in het magazijn en op de entresol.

Sander Kluft - logistiek manager Paardekooper Group

Bekijk de film

Trotse medewerkers van IBN tonen in de film van Graypants - klant van IBN - dat zij de design lampen van Graypants maken. Want Graypants is er van overtuigd dat het gaat om investeren in innovatieve ideeën die zorgen voor betekenisvolle banen. Het gaat over de producten en de mensen die trots zijn op elk product dat zij maken.

Bekijk de film
Film gemaakt door Jimsuter.com

"We vinden sociaal ondernemen enorm belangrijk en dat er werk moet zijn voor iedereen"

Jeroen Cornelissen, Logistiek manager Wiltec

Bekijk de film

Medewerkers IBN

“Na het VMBO wilde ik niks meer, daar waren mijn ouders het niet mee eens. Via IBN vond ik werk, collega's en vrienden. Ik heb een heel ander leven gekregen.”

Martijn Valk – medewerker openbare ruimte IBN

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Laat uw gegevens achter en we zorgen dat u bijgepraat blijft.

Aanmelden nieuwsbrief