IBN Z Route Jongeren 05 Uitsnede

Voor iedereen

Iedereen heeft talent. Jij ook. En net als ieder ander verdien je de kans om dit te ontwikkelen via passend werk. Wij gaan voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Bekijk de film over echt meedoen

Bekijk de film over echt meedoen

Iedereen doet mee!

Heb je wat extra ondersteuning naar werk nodig? Omdat je al een tijd werkloos bent, doordat je het niet trok op je werk? Met een burn-out thuis zit of na een reorganisatie op zoek moest naar heel ander werk? Maar weet je niet waar te beginnen? Wij kijken naar jouw talenten en ambities en hoe jij weer kunt bouwen aan een loopbaan. We willen dat jij weer mee kunt doen. Want werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt.

Direct aan het werk, speciaal voor jongeren en onze diensten

Iedereen doet mee

Ieders talent wordt benut, iedereen doet mee: daar gaan we voor bij IBN.

Iedereen doet mee

Award Winning Film 600X320

Iedereen doet mee

Toon initiatief - Kies inclusief

"Wat kan iemand aan, zijn er niet te veel prikkels? Sommige werkprocessen hebben we aangepast. Door het werk in kleinere stukjes te knippen, kunnen mensen handelingen uitvoeren die aansluiten bij hun niveau", aldus Andeline.

"Iedereen heeft het recht om mee te doen. Ook mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Zij hebben talenten en zin om te werken. Het is aan jou om daar werk van te maken. Om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en er echt bij hoort. Zo verrijk je jouw bedrijf én het leven van deze mensen. Toon initiatief en kies inclusief."

 Andeline Bekkers - Sleutjes - HR Manager VINCI Energies / Actemium

Inzicht in hoe jij inclusief kan ondernemen? Kijk op ikkiesinclusief.nl

AANBOX3708 Afbeeldingen Website Partners Andeline

Via IBN een opstap naar passend werk

“Ik hoor erbij, ondanks dat ik er werk via een detachering vanuit IBN. Ook kan ik me ontwikkelen in mijn werk."

Alan Belmer - karteerder bij Cobra Groeninzicht

Het verhaal van Alan

Alan Belmer 6 (1)

Het verhaal van een moeder

Moeder Corrie bleef geloven dat haar zoon Bart meer in zijn mars had dan werken in een dagbesteding. Met hulp van IBN begon Bart aan een mooi ontwikkeltraject en werkt nu in een groepsdetachering bij Hyster in Wijchen.

"Bart zijn wereld is geopend door samenwerken met IBN"

Corrie Schilderink - moeder van Bart, werkzaam bij IBN

Corrie vertelt over de impact van werk op de hele familie

Corrie Foto Webmsite 2.1

Corrie vertelt over de impact van werk op de hele familie

RYSE vult Social Return in met sponsoring ‘Werken na’ trajecten

Mariella Marugg vertelt over haar rol als ambassadeur 'Werken na'

Mariella is heel blij dat ze een steentje kunnen bijdragen aan het project ‘Werken na’ van IBN. “Ik vind het zo waardevol dat we op deze manier mensen kunnen helpen weer een eerste stap te zetten op de arbeidsmarkt. Dit past bij het DNA van ons bedrijf: we zijn maatschappelijk betrokken en altijd op zoek naar verbindingen, naar positieve impact.”

Certificaat Mariella Marugg 2
IBN Z Route Jongeren 03

Mooie stappen van jonge statushouders gemeente Meierijstad

Sawsan, Farid, Faniel en Massoud bouwen aan een nieuwe toekomst in Nederland dankzij een leuke job. Een veilige werk- en leefomgeving is voor veel jongeren heel normaal. Voor hen was dit niet het geval. Op jonge leeftijd zijn zij gevlucht uit hun geboorteland vanwege oorlog, geweld, of een dictatuur. Op weg naar een betere toekomst in Nederland. 

ST170B~1

Bloeiende toekomst jongeren in het groen

‘Buiten werken is leuk en je werkt met toffe collega’s.’ Daarover zijn de jongeren die sinds kort in het groen werken het helemaal eens. Aan het woord komen Jamie Betaoeboen(16), Maikel van Boxtel (17), Dave van Iperen (18), DaMarcus Gajadhar (18), Mike van Boxtel (20), Jamie den Ridder (20), Simon van Tienen (21) en Damian Sluijter (21). Ieder hebben ze een andere achtergrond en motivatie om aan de slag te gaan bij IBN, maar allemaal zijn ze enthousiast over het werken in het groen. 

Caroline En Andeline Kopie

Nieuws: Toon initiatief - Kies inclusief

Iedereen kan werken. Daar is Caroline van der Lee heilig van overtuigd. Maar ook Andeline Bekkers-Sleutjes geeft aan “Iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt.” Beiden staan voor inclusief ondernemerschap. Zij hebben zich verbonden aan Toon initiatief – Kies Inclusief. Op ikkiesinclusief.nl geven zij en anderen tips over hoe zij inclusief ondernemen aanpakken. Waar zij tegenaan liepen en hoe ze zorgen dat binnen hun onderneming iedereen een kans krijgt?

IBN Z Route Jongeren 02A (1) (1)

Blog: Taalles voor nieuwkomers: met kleine stapjes grote stappen zetten

Als docent NT2 geef ik bij IBN taallessen aan laag- en ongeschoolden uit andere landen. Zij volgen de Zelfredzaamheidsroute (Z-route) en zijn tweeënhalf jaar bij ons op les. Sommigen kunnen in hun eigen taal niet lezen en schrijven en moeten hier Nederlands leren. Maar ook al zijn mensen nog niet talig, ze kunnen best bij werkgevers aan de slag. Ondertussen krijgen ze gewoon nog taalles.

 

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden

Social Return

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.