Met werk meer mens

 

IBN wil een rol van betekenis spelen in het leven van mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze filmclip

DSC6614 Werkplek Bashar Mohammed 600x320.jpg

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar werk nodig hebben.

De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

Maarten 1280x720.png

Trots op onze medewerkers. Samen komen we door deze tijd heen!

Bereikbaarheid en dienstverlening IBN


Binnen IBN volgen we de ontwikkelingen rond het coronavirus en de richtlijnen van de overheid uiteraard op de voet. We passen waar nodig dagelijks ons beleid en onze werkwijze aan. Daarbij is de gezondheid van onze collega’s en onze klanten, leveranciers en relaties prioriteit één. Daarnaast hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zo goed mogelijk blijft doorgaan.


Bekijk hier wat dit concreet betekent voor onze dienstverlening

Werken aan geluk

Werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze regio mooier.

 

Bekijk de clip

Met een ijzersterke wil kom je er wel! Door vertraging in zijn herstel gaf hij de hoop al een beetje op. Samen met Appie, de gemeente en IBN bekeken we stap voor stap wat mogelijk was.

 

Appie - medewerker groenonderhoud IBN

Bekijk hier de film

Luuk vertelt over zijn werk en hoe taal nu voor hem geen belemmering meer is om zich verder te ontwikkelen in zijn werk.

Luuk - medewerker groenonderhoud IBN

Bekijk hier de film

ibn-blog-mei-2020-web.jpg

Blog: De route van TOZO naar bijstand

Waar was jij op 12 maart 2020? Iedereen weet nog wel waar hij/zij was toen de eerste maanlanding was, de Berlijnse muur viel of toen er twee gigantische torens geveld werden in New York (als je van mijn leeftijd bent). 12 maart 2020 wordt ook zo’n dag die we terug gaan vinden in de boeken.

Persbericht_Pivot Park biedt medewerkers IBN volwaardige werkomgeving_web.jpg

Nieuws: Pivot Park biedt medewerkers IBN volwaardige werkomgeving

Zo’n 25 medewerkers van IBN kunnen de komende drie jaar bij Pivot Park in Oss hun werk voortzetten. Maandag 18 mei tekenden CEO van Pivot Park, Brigitte Drees en Maarten Gielen, algemeen directeur van IBN een raamovereenkomst waar wel 7 facilitaire diensten in zijn opgenomen. Het gaat hier met name om schoonmaak activiteiten maar ook gladheidsbestrijding en groen onderhoud.

Social Return IBN

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden