Met werk meer mens

 

IBN wil een rol van betekenis spelen in het leven van mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze filmclip

DSC6614 Werkplek Bashar Mohammed 600x320.jpg

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar werk nodig hebben.

De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

Werken aan geluk

Werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze regio mooier.

 

Bekijk de clip

Foto Laurine website IBN 600x400.jpg

"Ik volgde een cursus gastvrijheid. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik leerde om gastvrij te zijn naar mezelf. Doordat ik positief naar mezelf ben gaan kijken, straal ik dat ook naar anderen uit."

Laurine - medewerker bedrijfsrestaurant bij Sligro

Lees hier haar verhaal

 

“Ik ben enorm veranderd door mijn werk en veel vrolijker. Mijn omgeving ziet een andere Rick, ik sta veel positiever in het leven.”

 

Rick - Belader bij Van Kaathoven

Lees hier zijn verhaal

 

Rick foto website 600x400.jpg
Website Soheer 600x400.jpg

Soheer bouwt aan een mooie toekomst bij IBN. Dankzij een pilot, een project via het Incompany College bij IBN waarbij inburgering, taal en werk in elkaar samengaan, kreeg ze een betaalde baan en is ze niet meer afhankelijk van een uitkering.

 

Soheer - medewerker productie IBN

Lees hier haar verhaal

ibn-blog-mei-2020-web.jpg

Blog: De route van TOZO naar bijstand

Waar was jij op 12 maart 2020? Iedereen weet nog wel waar hij/zij was toen de eerste maanlanding was, de Berlijnse muur viel of toen er twee gigantische torens geveld werden in New York (als je van mijn leeftijd bent). 12 maart 2020 wordt ook zo’n dag die we terug gaan vinden in de boeken.

meeters-award.jpg

Nieuws: Meeters vergaderlocatie wint Provincie Awards 2020!

Meeters, een merk van IBN, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van Brabant! Vanuit MeetingReview is Meeters verkozen tot de meest gastvriendelijke vergaderlocatie van Brabant (in de categorie Large, tot 250 personen).

Social Return IBN

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden