1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. Werkleerlijn medewerker Horeca & Catering
service en klantgerichtheid
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. Werkleerlijn medewerker Horeca & Catering

Werkleerlijn medewerker horeca/catering

Kun jij de wensen van je gasten herkennen? Lijkt het je leuk om samen met collega’s in de keuken en de bediening je gasten blij te maken? Ontdek of jij talent hebt om aan het werk te gaan in de horeca of catering. 

 

Gelukkig kan het bij IBN

Wat leer je straks in de werkleerlijn in de praktijk?

Je start met het opdoen van basiskennis en het opbouwen van werknemersvaardigheden. De eerste stap begint met het snijden van producten en het bereiden van eenvoudige gerechten. Je verzorgt het vaatwerk en houdt de keuken schoon. Je gaat gerechten serveren aan collega’s.In dit vak heb je vaak contact met gasten. Dat vindt jij leuk. Het is voor jou geen probleem dat je in jouw werk altijd zichtbaar bent. De afwisseling en de flexibele werktijden spreken jou aan.

In de tweede stap leer je uitgebreidere en warme gerechten te maken en zul je dat vaker alleen gaan doen. Je gaat externe gasten bedienen. Misschien ga je al een keer meewerken in een andere vestiging of bij een klant van IBN. De werkleerlijn is altijd gericht op uitstroom, je blijft niet bij IBN werken.

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Heb je een bijstandsuitkering of een Wajong uitkering? Meld je voor de werkleerlijn. Noteer je gegevens hieronder in het formulier en wij nemen contact met je op.

"Ik volgde een cursus gastvrijheid. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik leerde om gastvrij te zijn naar mezelf. Doordat ik positief naar mezelf ben gaan kijken, straal ik dat ook naar anderen uit."

Laurine - medewerker bedrijfsrestaurant bij Sligro

Lees hier haar verhaal

 

Foto Laurine website IBN 600x400.jpg

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

* = verplicht veld