Caroline En Andeline Header
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Toon initiatief Kies inclusief

Toon initiatief, kies inclusief

Wil jij inclusief ondernemen, maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Op ikkiesinclusief.nl lees je de tips van andere ondernemers. Hoe pakken zij inclusief ondernemen aan? Waar liepen ze tegenaan en hoe zorgen zij dat hun onderneming iedereen een kans geeft?

Andere ondernemers gingen je voor
Iedereen kan werken. Daar is Caroline van der Lee heilig van overtuigd. Samen met haar echtgenoot Hans van der Lee runt ze al achttien jaar lang depostBode, waar maar liefst 95 procent van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. “Bij ons krijgt iedereen een kans. Mensen die niet kunnen lopen, niet kunnen lezen of op straat hebben gewoond; iedereen vindt hier een plekje. Wij passen het werk altijd zo aan dat iemand het kan.”

Maar ook Andeline Bekkers-Sleutjes vult aan “Iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt.” Daar staat Andeline Bekkers-Sleutjes voor. Als HR-manager bij VINCI Energies / Actemium in Veghel zet zij zich al bijna twintig jaar in voor inclusief werkgeverschap.

Inclusief ondernemerschap
Inclusiviteit is een duurzame oplossing voor personeelsvraagstukken. Wat houdt inclusief werkgeverschap in? En welke voordelen levert het op voor jouw organisatie? Kijk hoe jij inclusief kan ondernemen en hoe anderen je voor zijn gegaan op ikkiesinclusief.nl