IBN

Over IBN

IBN brengt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo'n 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN. In de markt is IBN succesvol door innovatief en pro-actief ondernemerschap. IBN is aangesloten bij Social Enterprise NL.
Lees meer > 

Wat IBN voor u kan betekenen

De diensten van IBN op een rijtje:

Detachering
Re-integratie
Catering
Lunchkoerier
Vergadercentrum
Digitalisering
Schoonmaak
Groenonderhoud
Beheer
Productiewerkzaamheden
Stek kwekerij

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met IBN.
Telefoon: (0413) 33 44 55
E-mail: info@ibn.nl

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Steeds meer ondernemers erkennen dat er meer is dan geld verdienen alleen. Gelukkig maar! Sociaal ondernemen is de nieuwe werkelijkheid waarin er daadwerkelijk sprake is van winst voor iedereen. En daar staan we voor als IBN.

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Bezoek IBN bij beurs Bedrijvig Land van Cuijk

Bedrijvig Land van Cuijk 2015

IBN is een van de deelnemers aan de beurs Bedrijvig Land van Cuijk. Deze beurs vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 september aanstaande bij het Ebben Inspyrium in Cuijk. Een verrassende en inspirerende bedrijfsbeurs waar u kunt kennismaken met een zeer gevarieerd producten- en dienstenaanbod van ondernemers, overheid en onderwijs.
Meer informatie over de beurs >

De IBN medewerkers in beeld

IBN medewerkers in beeld

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossing

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossingAANtWERK

Provincie sluit samenwerkingsovereenkomst Social Return af

De provincie Noord-Brabant heeft een samenwerkings- overeenkomst afgesloten voor social return bij aanbestedingen. Marian Zoodsma, directeur bedrijfsvoering van de provincie, tekende hiervoor op 9 juli een overeenkomst met het Adviespunt Social Return. Dit adviespunt wordt vertegenwoordigd door de algemeen directeuren van de drie bedrijven IBN, Weener XL en WSD, resp. Maarten Gielen, Sjoerd van het Erve en Jan Simons. Zij treden ook op namens de andere 8 sw-bedrijven in de provincie Noord-Brabant. Deze samenwerking van de provincie met alle provinciale sw-bedrijven is uniek in Nederland. Lees meer>

IBN Social Return

Volg het IBN Blog!

Check het doelgroepregister

Check hier of huidige medewerkers of sollicitanten in het doelgroepenregister staan. In het doelgroepregister staan de gegevens van mensen die onder de banenafspraak vallen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten