IBN

De IBN medewerkers in beeld

IBN medewerkers in beeld

IBN verhuist in Oss naar nieuwe locatie

Vanaf het nieuwe jaar neemt IBN in de regio Oss een nieuwe regio-vestiging in gebruik: Industrielaan 63. De nieuwe locatie is ruim 11.000 m2 in omvang en is het meest duurzame productiepand van deze gemeente. 
Lees meer >

IBN Vergadercentrum is Green Key Gold gecertificeerd


Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bij Green Key bestaan er drie niveaus: brons, zilver en goud. Om die laatste te behalen zijn talloze maatregelen nodig. Naast de basiseisen als zuinig omgaan met water en energie en LED-verlichting, heeft het eten en drinken een duurzaam keurmerk, zijn er oplaadpunten voor auto's op de parkeerplaats en dragen de medewerkers zogenoemde fairware kleding.

>>> Ga naar het IBN Vergadercentrum

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Steeds meer ondernemers erkennen dat er meer is dan geld verdienen alleen. Gelukkig maar! Sociaal ondernemen is de nieuwe werkelijkheid waarin er daadwerkelijk sprake is van winst voor iedereen. En daar staan we voor als IBN.

Sociaal ondernemen: iedereen winst

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossing

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossing

IBN Social Return

Volg het IBN Blog!

Check het doelgroepregister

Check hier of huidige medewerkers of sollicitanten in het doelgroepenregister staan. In het doelgroepregister staan de gegevens van mensen die onder de banenafspraak vallen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten