IBN

Over IBN

IBN staat voor marktgericht ondernemen met een passie voor mens en maatschappij. Dagelijks brengen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo'n 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN. IBN is aangesloten bij Social Enterprise NL.

IBN bestaat uit de bedrijven: IBN ArbeidsintegratieIBN FacilitairIBN Productie en IBN Kwekerijen. IBN LunchkoerierIBN Vergadercentrum en DoQument Services zijn onderdeel van IBN Facilitair.

Wat IBN voor u kan betekenen

De diensten van IBN op een rijtje:

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Steeds meer ondernemers erkennen dat er meer is dan geld verdienen alleen. Gelukkig maar! Sociaal ondernemen is de nieuwe werkelijkheid waarin er daadwerkelijk sprake is van winst voor iedereen. En daar staan we voor als IBN.

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Eerste plaatsing Participatiewet een feit

De eerste medewerker die aan de slag is bij IBN met een dienstverband volgens de Participatiewet is een feit. Op 27 januari tekende hij een contract met IBN om aan de slag te gaan bij IBN Productie. Deze snelle indienstname is mogelijk geworden door de vroege start met de uitvoering van de Participatiewet, ook wel het ‘500 banenplan’ genoemd. 
Lees meer >> 

Contactgegevens

Centraal adres

Postbus 660
5400 AR Uden 
Telefoon: (0413) 33 44 55
Fax: (0413) 33 44 50
info@ibn.nl

Bezoekadressen

Wilt u een vacature plaatsen?

Gratis werving & selectie, dat is voor u mogelijk. Na het invullen van uw vacature, gaan wij voor u aan de slag.
Klik hier om een vacature te plaatsen >>

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten