IBN

Wat IBN voor u kan betekenen

De diensten van IBN op een rijtje:

Over IBN

IBN staat voor marktgericht ondernemen met een passie voor mens en maatschappij. Dagelijks brengen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo'n 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN. IBN bestaat uit de bedrijven: IBN Arbeidsintegratie, IBN Facilitair, IBN Productie en IBN Kwekerijen. Daarnaast zijn er de Lunchkoerier, het Vergadercentrum en DoQument Services als onderdeel van IBN Facilitair. 

Daarnaast zijn er de Lunchkoerier, het Vergadercentrum en DoQument Services als onderdeel van IBN Facilitair.

Politie Oost-Brabant in Vergadercentrum

Op 10 april bezochten 125 medewerkers van Politie Oost-Brabant het IBN Vergadercentrum voor een medewerkersparticipatiedag. Tussen de middag genoten ze van het lunchbuffet.

Gemeente Oss kiest voor integrale groenaanpak

Op 6 maart vond de contractondertekening plaats van de integrale groenaanpak van de gemeente Oss. De komende vier jaar zorgt IBN Facilitair voor het onderhoud, beplanting, verwijderen van vuil, inspecteren en repareren van speeltoestellen en het schoonmaken van bebording en meubiliair in de gemeente Oss. Aan het nieuwe bestek zijn de wijken Ruwaard, 't Woud en de Witte Hoef toegevoegd. IBN Facilitair is daardoor verantwoordelijk voor het groen in de hele gemeente Oss.

IBN Social Return voor betere zaken

IBN is een social enterprise

Wilt u een vacature plaatsen?

Gratis werving & selectie, dat is voor u mogelijk. Na het invullen van uw vacature, gaan wij voor u aan de slag.
Klik hier om een vacature te plaatsen >>

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten