IBN

Over IBN

IBN brengt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo'n 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN. In de markt is IBN succesvol door innovatief en pro-actief ondernemerschap. IBN is aangesloten bij Social Enterprise NL.
Lees meer > 

Wat IBN voor u kan betekenen

De diensten van IBN op een rijtje:

Detachering
Re-integratie
Catering
Lunchkoerier
Vergadercentrum
Digitalisering
Schoonmaak
Groenonderhoud
Beheer
Productiewerkzaamheden
Stek kwekerij

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met IBN.
Telefoon: (0413) 33 44 55
E-mail: info@ibn.nl

Sociaal ondernemen: iedereen winst

Steeds meer ondernemers erkennen dat er meer is dan geld verdienen alleen. Gelukkig maar! Sociaal ondernemen is de nieuwe werkelijkheid waarin er daadwerkelijk sprake is van winst voor iedereen. En daar staan we voor als IBN.

Sociaal ondernemen: iedereen winst

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossing

De Participatiewet hoe en wat? IBN biedt totaaloplossingAANtWERK

Provincie sluit samenwerkingsovereenkomst Social Return af

De provincie Noord-Brabant heeft een samenwerkings- overeenkomst afgesloten voor social return bij aanbestedingen. Marian Zoodsma, directeur bedrijfsvoering van de provincie, tekende hiervoor op 9 juli een overeenkomst met het Adviespunt Social Return. Dit adviespunt wordt vertegenwoordigd door de algemeen directeuren van de drie bedrijven IBN, Weener XL en WSD, resp. Maarten Gielen, Sjoerd van het Erve en Jan Simons. Zij treden ook op namens de andere 8 sw-bedrijven in de provincie Noord-Brabant. Deze samenwerking van de provincie met alle provinciale sw-bedrijven is uniek in Nederland. Lees meer>

Ruim 3,3 miljoen euro maatschappelijk dividend van IBN voor gemeenten

IBN reikt dividend uitIBN heeft in 2014 een positief maatschappelijk rendement behaald. Als Social Enterprise herinvesteert IBN dit rendement ten gunste van de missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk brengen. De 11 gemeenten in het werkgebied van IBN krijgen in totaal ruim 3,3 miljoen euro dividend toegekend. Met dit bedrag kunnen zij extra werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Lees meer > 

IBN Social Return

Volg het IBN Blog!

Check het doelgroepregister

Check hier of huidige medewerkers of sollicitanten in het doelgroepenregister staan. In het doelgroepregister staan de gegevens van mensen die onder de banenafspraak vallen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten