IBN Arbeidsintegratie

Risicoloos Sociaal Ondernemen: de oplossing voor werkgevers

Risicoloos Sociaal Ondernemen kan succesvol samen met IBN Arbeidsintegratie. We bedienen werkgevers met onze brede kennis van de dynamische arbeidsmarkt én wetgeving. Als vanzelfsprekend. Als partners. Al decennia lang, met hart voor mensen en bedrijven.

 

Met praktische oplossingen geven we antwoorden op personele vraagstukken. Of het nu gaat om invulling van de quotumwet gekoppeld aan de Participatiewet, het re-integreren van uw zieke medewerker of het inlenen van gedetacheerde medewerkers. In alle oplossingen staan we voor winst voor mens en bedrijf.

Bezoek onze website en laat u door de feiten overtuigen!

Een goed werkgever zet zijn medewerkers buiten de poort

Kunnen uw medewerkers de razendsnelle technologische ontwikkelingen bijbenen? En merkt u dat door de toenemende vergrijzing de inzetbaarheid van medewerkers verminderd? Margo van Dijk geeft u in bijgaand artikel de oplossing.

We willen mensen werk laten vinden én houden


Wij willen niets liever dan dat mensen werk vinden én houden. De bedrijven die de Participatiewet dan ook via ons middels Risicoloos Sociaal Ondernemen in de praktijk brengen, zijn daarover zeer enthousiast. Cruciale factor daarbij is het feit dat wij optimaal begeleiden, tot en met de directe werkvloer aan toe. We denken altijd vanuit de klant en kijken voortdurend hoe het effect van de detachering ten volle kan worden benut. Lees meer>

Nieuwe pilot Digitsociaal: unieke samenwerking IBN en bedrijfsleven

IBN Arbeidsintegratie is gestart met de pilot Digitsociaal waarin medewerkers die vanuit de Participatiewet zijn ingestroomd worden opgeleid tot bijvoorbeeld social media redacteur, softwaretester of technisch ICT’er. Ze krijgen begeleiding en opdrachten vanuit vier bedrijven uit de regio.
Lees meer >

Oplossing afspraken Participatiewet

U kunt op eenvoudige wijze invulling geven aan de afspraken rondom de Participatiewet met Kanjers van IBN Arbeidsintegratie, waardoor Risicoloos Sociaal Ondernemen voor u mogelijk is. Gedetacheerde medewerkers via IBN Arbeidsintegratie, tellen namelijk mee bij u als inlenende werkgever voor de 100.000 extra banen die werkgevers moeten realiseren. Lees meer>

Neem verantwoording in sociaal MVO

“Als we dat kleine beetje sociale hart aan iedere ondernemer kunnen geven, hebben we heel veel bereikt”, aldus Leonard Steetsel over de samenwerking met Van Munster Recyclers en REISSWOLF® Heesch. Lees hier het hele artikel opgenomen in het bedrijfsmagazine van Van Munster.

Mooi voorbeeld van Risicoloos Sociaal Ondernemen


Arbeidsintegratie met win-win perspectief

Een zakelijke aanpak van arbeidsintegratie werkt succesvol. Lees meer>

150-ste Participatiewet medewerker bij IBN in dienst getreden

Sinds de start van de Participatiewet zijn al vele kandidaten via IBN aan de slag gegaan. Mevrouw Yesilbas uit Veghel is de 150ste kandidaat die een arbeidsovereenkomst kreeg aangeboden. Een geweldig aantal dat voor algemeen directeur Maarten Gielen een reden was om haar eens in Veghel op te zoeken.
Lees meer >

555 nieuwe banen door bijzondere samenwerking Veghels bedrijfsleven

Ondernemers in Veghel zijn een tikkeltje eigenwijs en nemen het heft in eigen hand om gezamenlijk nieuwe banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen ze via de oprichting van een gezamenlijk dienstencentrum. Een mooi voorbeeld van ondernemerschap, lef, innovatief denken en een warm sociaal hart. 
Lees meer >

Klant aan het woord

"Dat iemand zo gelukkig wordt van een baan, dat hadden we nog niet eerder meegemaakt."

“We zijn geen groot kantoor en toch kunnen wij iemand van IBN een werkplek bieden. Door de detacheringsvorm lopen we bovendien weinig risico en dat is een prettige bijkomstigheid. Deze eigen ervaring kunnen we meenemen in onze advisering, ook vanuit ROL, waar je elkaar introduceert bij je relaties. Dat gaat nu makkelijker omdat we zelf iemand via IBN aan het werk hebben. Zo’n referentiekader komt ons als adviseur en dienstverlener goed van pas.”
Lees meer>

Social Return is onze bedrijfscultuur: Hendriks SGR

Hendriks SGR “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van onze cultuur”, aldus Wichert Spanjers van Hendriks SGR
Lees meer >

ABN AMRO: van ambitie naar participatie


IBN kwam via ABN AMRO in contact met het bedrijf Mola. Een mooie sociale samenwerking was het gevolg. Lees meer>

Toekomst in werk

Ook met klachten productief en tevreden aan de slag

De vergrijzing neemt toe en dit brengt voor het bedrijfsleven uitdagingen met zich mee. Bij medewerkers onstaan op latere leeftijd bijvoorbeeld dikwijls slijtageklachten door het relatief zware werk. Medewerkers worden hierdoor verminderd inzetbaar. De oplossing zoals die nu geregeld wordt door IBN is gebaseerd op jarenlange ervaring. Lees meer>

eenkanjervooruwbedrijf.nl

Heeft u als werkgever nog geen ervaring in werken met IBN?

Check het doelgroepenregister

Check hier of huidige medewerkers of sollicitanten in het doelgroepenregister staan. In het doelgroepregister staan de gegevens van mensen die onder de banenafspraak vallen.

Vacature plaatsen

Gratis werving & selectie, dat is voor u mogelijk. Na het invullen van uw vacature, gaan wij voor u aan de slag.
Klik hier om een vacature te plaatsen >>

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten