Als schoonmaker maak je iedereen blij

Als medewerker schoonmaak zorg jij voor veel vrolijke gezichten. Want van een schone werkplek of ruimte wordt iedereen blij. Wil jij met werken in de schoonmaak voor vrolijke gezichten zorgen? Dan is IBN dé werkgever voor jou! 

Bij IBN houden we scholen, kantoren en verzorgingshuizen schoon. Samen kijken we waar en op welke tijden je kunt gaan werken. In ieder pand hangt een lijst, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren. Sommige taken keren vaak terug en andere werkzaamheden voer je bijvoorbeeld eens per maand uit.

Het is mogelijk om als schoonmaker dicht bij huis te werken. Werktijden zijn in overleg. Wil je meer uren werken? Geen probleem, alles is mogelijk. Ook als je maar een paar uur wilt werken. zodat je na het werk tijd over hebt voor andere dingen. Er is veel mogelijk, diverse soorten functies op diverse locaties.

Ben je meer op zoek naar een leidinggevende functie in de schoonmaak? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN als leidinggevende. 

Schoonmaak School 8

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Schoonmaak Kantoor Kantine (4)

Volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de schoonmaakwereld kom je ons tegen. We maken in de hele regio noordoost-Brabant schoon bij heel veel verschillende opdrachtgevers. We werken vaak overdag, maar er zijn ook plekken waar we juist in de avonden of weekenden aan de slag gaan.

Verder ontwikkelen?

 Dat kan in de werkleerlijn medewerker schoonmaak? Bekijk in de film hoe Riekie dat heeft gedaan! 

Riekie - medewerker schoonmaak via IBN

Riekie in de werkleerlijn schoonmaak

444D8322da79e8010e4185f69c16a088ea49e730

Riekie in de werkleerlijn schoonmaak

Noah Slegers 04 600X400 Web Res

Het verhaal van Noah

"IBN is een fijne werkgever, ik heb het goed naar mijn zin"

Noah Segers - medewerker schoonmaak via IBN bij Bibliotheek Veghel en gemeente Meierijstad

Foto Marij 600X400 Web Res

Het verhaal van Marije

"Werken bij IBN is het grootste geschenk dat ik had kunnen krijgen."

Marij van Heeswijk - docent Schoonmaakhuis bij IBN

Ontwerp Zonder Titel 13

Het verhaal van Marly

"Ik sta steviger in mijn schoenen"

Marly Schuurs - Medewerker schoonmaak via IBN bij het multifunctionele centrum Oelbroeck