IBN Kwekerij Schaijk 17 Uitsnede
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in een stekbedrijf

Werken in een stekbedrijf

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als medewerker in een stekbedrijf op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! Ook hebben we leidinggevende functies beschikbaar. We werken samen met jou aan de hoogwaardige producten die we afleveren aan de kwekers. Niet alleen is het werken in een stekbedrijf een fijne werkomgeving, ook draag je bij aan een duurzamere toekomst en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. 

Werken in een stekbedrijf biedt volop variatie

Klinkt werken in een stekbedrijf als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! Ook in een stekbedrijf bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die zonder ondersteuning werkt op de arbeidsmarkt. We bieden zelfs leidinggevende functies aan bij onze stekbedrijven. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod aan vacatures.

Bekijk alle vacatures in het groen

IBN Leerlijn Kwekerij 09 (1)

Ontwikkelingen in het stekbedrijf bij IBN

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.   

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

IBN Leerlijn Kwekerij 16 (1)

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

Ibn Leerlijn Kwekerij 06 600X400

Het verhaal van Robert

"Ik kan mezelf hier ontwikkelen en heb al vele cursussen mogen volgen."

Robert Goddijn - teamleider Kwekerij IBN in Schaijk  

Lees het verhaal van Robert

3B91301542a04b5748a8405362ff7012afa35fbe

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN bij een stekbedrijf, dan ga je werken bij de unit Kwekerijen en geldt voor jou de cao Glastuinbouw. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

No 14 Fietstocht Ibn 60X400

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als medewerker in een stekbedrijf of liever als leidinggevende? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.   

Ben je meer op zoek naar een functie met extra ondersteuning in de kwekerij? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN.

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.