Vacatures in de kwekerijen

Bij werken in de Kwekerij geldt: we beginnen met mooie kwaliteit en zorgen voor topkwaliteit. Met het werk in de kwekerijen draag je niet alleen bij aan het behoud van de natuur, maar leer je ook hartstikke veel. Je werkt in een team met enthousiaste kwekers die boordevol ervaring hebben. De kwekerijen van IBN zijn te vinden in Uden, Beugen en Schaijk. Er zijn verschillende functies binnen de kwekerij, denk aan allround medewerker. We hebben veel werkmogelijkheden, waaronder functies waarbij extra ondersteuning wordt geboden

Leren werken in de Kwekerijen

Ben je op zoek naar een mooie baan bij een kwekerij waar je de mogelijkheid hebt om door te groeien? Als enthousiaste medewerker met groene vingers kun je bij IBN aan de slag! Heb je extra ondersteuning nodig? Ook dat kan via de Werkleerlijn Kwekerij van IBN

Leidinggevende functie

Ben je meer op zoek naar een functie als leidinggevende in de kwekerijen? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN in een leidinggevende functie. 

Kwekerij Buiten Goed

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Kwekerij Schaijk Goed

Volop variatie

Als medewerker in de kwekerij werk je elke dag met planten. De kwekerijen van IBN staan bekend om de hoogwaardige producten die we afleveren aan de kwekers.

Knippen, steken, beworteling, afharding: het moet allemaal op elkaar afgestemd zijn om het juiste eindproduct te krijgen.

Het verhaal van Robert

"Ik kan mezelf hier ontwikkelen en heb al vele cursussen mogen volgen."

Robert Goddijn - teamleider Kwekerij IBN in Schaijk  

Lees het verhaal van Robert

3B91301542a04b5748a8405362ff7012afa35fbe