Groen Pivotpark Oss 04 Uitsnede
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de openbare ruimte

Werken in de openbare ruimte

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als medewerker in de openbare ruimte op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! We werken samen met jou aan het allermooiste groen in de regio.  Bij IBN hebben we ook leidinggevende functies in de openbare ruimte openstaan.

IBN werk in de openbare ruimte

Klinkt werken in het openbare ruimte als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! Ook in de openbare ruimte bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die zonder ondersteuning werkt op de arbeidsmarkt. Sterker nog, ook als leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod groen vacatures. Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die werken zonder ondersteuning op de arbeidsmarkt. 

Bekijk de vacatures in het groen

Groen Pivotpark Oss 12

Ontwikkelen in de openbare ruimte bij IBN

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.   

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Groen Speeltoestellen Berghem 04

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

Groen Onderhoud Bossen 02

Het verhaal van Jeroen

"Ik had nog geen ervaring in het werk in de openbare ruimte, maar heb bij IBN de kans gekregen om de avondopleiding tot hovenier te volgen."

Jeroen van Dijk - Eerste medewerker in de openbare ruimte IBN

Lees het verhaal van Jeroen

6A9773f83f670515b4d4fd23a8f6bae7ee3762ad

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de openbare ruimte, dan ga je werken bij de unit Openbare Ruimte in de cao Hoveniers. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig een mobiele telefoon. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

3B0f68d80952a5781b22af2511519ae1a42df746

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als groenmedewerker of liever als leidinggevende? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.   

Ben je meer op zoek naar een functie met extra ondersteuning in het groen? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN.

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.