1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de openbare ruimte
IBN Leerlijn Facilitair 07_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de openbare ruimte

 

Samenwerken in het groen

 

Gelukkig kan het bij IBN

Volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de openbare ruimte kom je ons tegen.

Je groene vingers volop gebruiken en lekker in de buitenlucht werken? Dat kan bij IBN. Speelweides, groenstroken, parken: jij zorgt voor het onderhoud ervan. Het resultaat is meteen te zien: zo zorg je voor tevreden gezichten. Bij IBN werk je in een vaste ploeg mensen. Samen zorg je ervoor dat het groen er netjes bij ligt. We snoeien bomen, maaien bermen en bestrijden onkruid. Ook werken we met machines en gereedschappen zoals de kettingzaag, bosmaaier en heggenschaar. IBN werkt met name voor gemeenten en bedrijven in het noordoosten van Noord-Brabant, en soms ook voor particulieren.

 

IBN Leerlijn Facilitair 13.jpg
IBN Leerlijn Facilitair 15.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Van onze medewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

IBN Leerlijn Facilitair 06.jpg
No- 14 Fietstocht IBN 60x400.jpg

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de openbare ruimte, dan ga je werken bij de unit Openbare Ruimte in de cao Hoveniers. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig een mobiele telefoon. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.