1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Werken zonder extra ondersteuning
 5. Werken in de openbare ruimte
ibn-leerlijn-facilitair-07_breedte-800-min.jpg
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Werken zonder extra ondersteuning
 5. Werken in de openbare ruimte

Werken in het groen

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als groenmedewerker of leidinggevende op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! We werken samen met jou aan de allermooiste producten.  

Werken in de openbare ruimte

Klinkt werken in het groen als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! Ook in het groen bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die extra hulp nodig heeft op de arbeidsmarkt. Maar ook als ondersteunend, leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod groen vacatures. Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in het groenonderhoud kom je ons tegen.

 

ibn-leerlijn-facilitair-13.jpg
ibn-leerlijn-facilitair-15.jpg

Ontwikkelen in het groen bij IBN

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.  

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

ibn-leerlijn-facilitair-06.jpg
Foto Jeroen van Dijk 600x400 web res.jpg

"Ik had nog geen ervaring in het groenonderhoud, maar heb bij IBN de kans gekregen om de avondopleiding tot hovenier te volgen."

Jeroen van Dijk - Eerste medewerker Groenonderhoud IBN

Lees het verhaal van Jeroen

 

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de openbare ruimte, dan ga je werken bij de unit Openbare Ruimte in de cao Hoveniers. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig een mobiele telefoon. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

no-14-fietstocht-ibn-60x400.jpg

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als groenmedewerker of liever als leidinggevende? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.  

Neem contact met mij op

* = verplicht veld

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

 • Uden
  Hockeyweg 5
  5405 NC Uden
  Bezoektijden: 08.00 tot 18.00 uur
  Route
 • Oss
  Industrielaan 63
  5349 AE Oss
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Veghel
  Kennedylaan 10
  5466 AA Veghel
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Cuijk
  Korte Beijerd 10
  5431 NP Cuijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Schaijk (Kwekerij)
  Udensedreef 4B
  5374 RK Schaijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Helmond (bedrijfsdiensten)
  Zandstraat 96
  5705 AZ Helmond
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Beugen (Kwekerijen)
  Provinciale weg 17A
  5835 CZ Beugen
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route