1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werken in het groen
Werken in het groen bij IBN
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werken in het groen


Werken in het groen

 

Gelukkig kan het bij IBN

 

Bekijk hier alle vacatures in het groen

Wij zorgen voor groen! 

Je kent ons ongetwijfeld van ons werk in de groenvoorziening zoals plantsoenen, groenstroken en stadsreiniging. IBN onderhoudt al jarenlang het groen voor 6 gemeenten in de regio Noordoost Brabant. Elke dag opnieuw werken we met evenveel plezier en passie. Wij houden van ons vak en voelen ons betrokken bij ons werk. Daar zijn we trots op. 

Als medewerker in het groen zorg jij voor veel vrolijke gezichten. Want van een groene omgeving wordt iedereen blij. Wil jij werken in de buitenlucht en voor vrolijke gezichten zorgen? Dan is IBN dé werkgever voor jou! 

Meerdere mogelijkheden werken in het groen

In de Groenvoorziening ben je buiten aan het werk in het groen of mogelijk op kantoor afhankelijk van jouw functie. Er zijn vele mogelijkheden, je kunt als allround medewerker aan de slag of als teamleider, misschien liggen er wel nog meer mogelijkheden voor jou?

Bekijk alle vacatures in de Groenvoorziening

Ben je meer op zoek naar een functie als leidinggevende in de openbare ruimte? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN in een leidinggevende functie. 

Medewerker van IBN snoeit groen

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Medewerkers werken samen aan de onderhoud van groen

Volop variatie

Je groene vingers volop gebruiken en lekker in de buitenlucht werken? Dat kan bij IBN. Speelweides, groenstroken, parken: jij zorgt voor het onderhoud ervan. Het resultaat is meteen te zien. Samen zorg je ervoor dat het groen er netjes bij ligt. We snoeien bomen, maaien bermen en bestrijden onkruid. Ook werken we met machines en gereedschappen zoals de kettingzaag, bosmaaier en heggenschaar.

f3139af31e8bcd413d883921f09b665bac444229.jpg

“IBN geeft je de kans om te groeien en om door te stromen"

Wesley Schaap- medewerker Groen bij IBN

4198c3b7d9ac85714cbeda66290a9cf0f384f122.jpg

"Je komt heel ver als je de cursussen doet die ik volg", vertelt Jordy

Jordy  - bomenverzorger bij IBN
Bas - medewerker groenonderhoud bij Engelen Groen