1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de Kwekerij
IBN Leerlijn Kwekerij 21.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de Kwekerij

 

Werken bij het grootste stekbedrijf van Nederland

 

Gelukkig kan het bij IBN

Volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de kwekerijen hebben we verschillende mogelijkheden.

Als medewerker in de kwekerij werk je elke dag met planten. De kwekerijen van IBN staan bekend om de hoogwaardige producten die we afleveren aan de kwekers. Knippen, steken, beworteling, afharding: het moet allemaal op elkaar afgestemd zijn om het juiste eindproduct te krijgen. Bij stekwerk geldt: we beginnen met topkwaliteit en zorgen ervoor die te behouden. Stek knippen is precisiewerk, waarbij de perfectionistische instelling van onze medewerkers heel belangrijk is. De kwekerijen van IBN zijn te vinden in Uden, Beugen en Schaijk.

 

 

IBN Leerlijn Kwekerij 09.jpg
IBN Leerlijn Kwekerij 16.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Bij de kwekerijen is het mogelijk om op bepaalde tijden gedurende de werkdag samen te bewegen op de werkplek: gezond en nog leuk ook!

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Van onze medewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

IBN Leerlijn Kwekerij 06_600x400.jpg
Foto 2 Robert Goddijn 600x400 web res_.jpg (1)

"Ik kan mezelf hier ontwikkelen en heb al vele cursussen mogen volgen."

Robert Goddijn - teamleider Kwekerij IBN in Schaijk  

Lees het verhaal van Robert

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de kwekerijen, dan ga je werken bij de unit Kwekerijen en geldt voor jou de cao Glastuinbouw. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

No- 14 Fietstocht IBN 60x400.jpg