Werken Na 3 Uitsnede
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Extra hulp
 4. Werken na kanker en NAH

Werken na of met kanker, long COVID, NAH, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson

Met een krachtig zelfbeeld naar werk

Gelukkig kan het via IBN

Gelukkig kan het via IBN

Heb je kanker (gehad) of leef je met long COVID, NAH, ziekte van Lyme, Q koorts Parkinson? En durf je weer vooruit te kijken, maar het lukt je toch niet om aan het werk te komen? Wij zijn er voor jou! In 9 weken tijd zetten we in op inspiratie, motivatie en inzicht in talenten. Hoe deze te gebruiken, om zo vanuit een krachtig zelfbeeld (weer) in actie te komen en met realisme het arbeidsveld van nu te betreden.

Voor jou!

Dit programma is voor iedereen die kanker of long COVID heeft (gehad) of leeft met de gevolgen van NAH, ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson en op dit moment geen werk heeft én behoefte heeft aan ondersteuning in zijn of haar zoektocht naar werk.

We zien elkaar in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat het besef dat je er niet alleen voor staat al een enorm positieve beweging geeft. Het delen met elkaar en het leren van elkaar werkt motiverend.

Daarnaast heb je twee keer een persoonlijke 1-op-1 sessie met je coach, waarbij je start met een kennismakingsgesprek. Je bespreekt het plan van aanpak en de mogelijkheden rondom financiering van het traject.

Werken Na 6 Kopie

Waar gaan we aan werken?

 • Kennis van eigen talenten, ambities én kansen
 • Bewustwording van valkuilen en belemmeringen
 • Bewustwording van vooroordelen en deze omzetten in realisme en kracht
 • Hoe kun je jouw beperkingen omzetten in een talent
 • Presenteren van jezelf
 • Een realistisch arbeidsperspectief
 • Advies over je cv en LinkedIn en waar nodig je LinkedIn profiel aanpassen
 • In kaart brengen van eigen netwerk
 • Acties richting werk
 • Acties richting werk en gesprek met werkgevers over mogelijkheden naar werk

Roger gelooft en vertrouwt zichzelf weer

‘De training gaf mij een enorme boost. Ik herontdekte mijn talenten.'

Roger Rompa - deelnemer van 'Werken na'

Lees het verhaal van Roger Rompa

Roger Rompa FIOM Den Bosch 03

Aan het werk zoals jij wil

Wij zorgen dat je klaar bent om de arbeidsmarkt te betreden, op een manier die bij jou past. Zodat jij vol vertrouwen actief opzoek kan naar een nieuwe baan. Misschien bij één van de werkgevers die bij het programma betrokken zijn.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen of direct bellen op 0413 - 28 25 10. We gaan graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.

 

Image00005

Aan de slag na kanker, dat valt niet mee

"Naast dat ik weer kan deelnemen aan het arbeidsproces, kan ik ook iets betekenen voor een ander.“ 

Rein van Zandvoort- locatiecoördinator bij Gemeente Meierijstad

Starten naar werk

 • Start 6 september 2024
 • Wekelijks online 9.00 - 11.00 uur

Heb je interesse of vragen? En wil je graag weer zelf de touwtjes in handen krijgen? Meld je dan door het versturen van een e-mail, bel 0413 - 28 25 10 of vul onderstaande formulier in.

Graag gaan we samen met jou aan de slag!

Wij nemen graag contact met je op!

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Krachtige samenwerking van IBN en Wasbeer & Pauw!

Met een gezamenlijke missie om mensen in beeld te brengen met zoveel talent en zoveel potentie. Deze samenwerking heeft in eerdere programma's ervoor gezorgd dat 8 op de 10 deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag zijn.

Logo Wp