Vacatures in de productie

Werken aan een productielijn in een van de locaties van IBN of bij een opdrachtgever in huis: Jij zorgt dat de producten van A tot Z perfect in elkaar zetten. Het kan allemaal bij IBN. We werken aan een veelheid van producten. Dat maakt elke vestiging anders en elk team in de productie uniek. Werken in de productie bij IBN biedt vele mogelijkheden en doorgroei mogelijkheden. Welke baan in de productie past er bij jou?

Leren werken in de productie

Wil jij graag met je handen werken in een omgeving met fijne collega's? Dan is IBN dé werkgever voor jou! Het is ook mogelijk om te leren in de praktijk. Om alle werkzaamheden zoals een palletwagen rijden goed te leren. Heb je extra ondersteuning nodig, ook dat kan via de Werkleerlijnen van IBN.

Leidinggevende functies in de productie

Ben je meer op zoek naar een functie als leidinggevende in de productie of assemblage? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN in een leidinggevende functie. 

Assemblage 10

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

238917554E0c627b1775f9420e308687ee0c40c4

Volop variatie

Werken aan een productielijn in een van de locaties van IBN of bij een opdrachtgever in huis. Het kan bij IBN. We werken aan een veelheid van producten: van designverlichting tot kerstpakketten, van motoren en scooters tot espressoapparaten. We verpakken stroopwafels en maken automatten en bierpakketten. En nog veel meer: dat maakt elke vestiging anders en elk team in de productie uniek.

Frank leert het productiewerk in de werkleerlijn

“Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost”, vertelt Frank

Frank - medewerker Co-packing bij IBN

 

Frank Uitsnede

Werkleerlijn medewerker co-packing