1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de productie en assemblage
FvD-IBN-HR-6316_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de productie en assemblage

 

Werken in de productie: Samen werken aan mooie producten

 

Gelukkig kan het bij IBN

Werken in de productie biedt volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de productie hebben we vele mogelijkheden.

Werken aan een productielijn in een van de locaties van IBN of bij een opdrachtgever in huis. Het kan bij IBN. We werken aan een veelheid van producten: van designverlichting tot kerstpakketten, van motoren en scooters tot espressoapparaten. We verpakken stroopwafels en maken automatten en bierpakketten. En nog veel meer: dat maakt elke vestiging anders en elk team in de productie uniek.

 

FvD-IBN-HR-6391_600x400 2.jpg
IBN Cuijk 18 Productie.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Van onze medewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

IBN leerlijn Assemblage 5.jpg
No- 14 Fietstocht IBN 60x400.jpg

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de productie, dan ga je werken bij de unit Productie en geldt voor jou de arbeidsvoorwaardenregeling IBN Productie BV. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.