1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Werken zonder extra ondersteuning
 5. Werken in de productie en assemblage
medewerkers van IBN werken aan een product
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Werken zonder extra ondersteuning
 5. Werken in de productie en assemblage

Werken als leidinggevende in de productie en assemblage

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als leidinggevende in de productie- en assemblagemedewerker op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! We werken samen met jou aan de allermooiste producten. 

IBN productie en assemblage  

Klinkt werken in de productie en assemblage als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! Ook in de productie bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die zonder ondersteuning werkt op de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden we bij IBN mogelijkheden voor leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod productie en assemblage vacatures. 

 

ibn productie.jpg
productie.jpg

Werken als leidinggevende in de productie

Bij IBN blijf je jezelf ontwikkelen. Of dat nou binnen één van onze productielijnen is of bij een opdrachtgever in huis. Bovendien werken we met heel veel verschillende producten. Zo stuur je een team aan die onder andere werkt aan designverlichting, kerstpakketten, motoren, scooters en zelfs espressoapparaten. Ieder team van IBN in de productie is uniek. En zo zit er altijd wel iets tussen waar jij enthousiast leiding over geeft!

Werken in de assemblage als leidinggevende

Droom jij van een baan als leidinggevende? Dan is het aansturen van een team in de assemblage misschien wel iets voor jou! Als leidinggevende van bijvoorbeeld de engineers houd jij je vooral bezig met technische zaken. Zo verdiep je jezelf bijvoorbeeld in elektrische brommers, designlampen of medische hulpmiddelen en geef je vervolgens leiding aan je team. Je  zorgt dat dé perfecte technische oplossing gemaakt wordt. Ook zorgt je als werkbegeleider dat de medewerkers optimaal ondersteund worden om hun werkzaamheden te kunnen doen. Uitdagingen vol afwisseling dus.  

assemblage.jpg
ontwikkelingen productie.jpg

Ontwikkelingen in de productie en assemblage bij IBN 

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.  

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

lef geen bluf.jpg
kleine letters.jpg

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de productie, dan ga je werken bij de unit Productie en geldt voor jou de arbeidsvoorwaardenregeling IBN Productie BV. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt. 

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als leidinggevende in de productie- en assemblage? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.  

Ben je meer op zoek naar een functie als medewerker in de productie of assemblage? Ook dan bij je bij IBN op het goede adres. Klik hier om je verder in te lezen in de mogelijkheden binnen IBN.

Neem contact met mij op

* = verplicht veld

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

 • Uden
  Hockeyweg 5
  5405 NC Uden
  Bezoektijden: 08.00 tot 18.00 uur
  Route
 • Oss
  Industrielaan 63
  5349 AE Oss
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Veghel
  Kennedylaan 10
  5466 AA Veghel
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Cuijk
  Korte Beijerd 10
  5431 NP Cuijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Schaijk (Kwekerij)
  Udensedreef 4B
  5374 RK Schaijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Helmond (bedrijfsdiensten)
  Zandstraat 96
  5705 AZ Helmond
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Beugen (Kwekerijen)
  Provinciale weg 17A
  5835 CZ Beugen
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • IBN Washuis
  De Deken van Miertstraat 8
  5461 JN Veghel
  Bezoektijden: 7.30 - 16.30 uur