IBN Cuijk 04 Verpakken Header
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Extra hulp
 4. Werkleerlijnen
 5. Werkleerlijn in-, om- verpakken

Werkleerlijn Co-packing

Vind je het leuk om spullen in te pakken? Bekijk dan hieronder de omschrijving en de foto’s.

Gelukkig kan het bij IBN

Werkleerlijn Co-packing

 • Ik ben Sevgi uit Boxmeer
  IBN Cuijk 02 Stap 1

  "Ik ben Sevgi en ik kom uit Boxmeer. Elke dag rijd ik met de auto naar Cuijk om bij IBN te werken in het verpakken. Daar ben ik erg blij mee, want ik heb er lang over gedaan om werk te vinden."

 • Eigen tafel
  IBN Cuijk 07 Productie.Jpg Breedte 800 Stap 2

  "Ik werk hier sinds februari. Je begint in de eerste hal op je eigen tempo. Je werkt dan aan een eigen tafel, nog niet aan een lopende band. Je kunt inpakken, dozen vouwen of stickers plakken. Er zijn genoeg mensen die je vertellen hoe je dat precies moet doen."

 • Pallets bier
  IBN Cuijk 01 Verpakken Stap 3

  "Er komen hier altijd grote pallets met bier binnen. Onze klanten willen de flesjes bijvoorbeeld per acht verpakt hebben, dus dan pakken we het om. Dat doen we aan een band. Het tempo wordt steeds een stapje hoger, maar blijft in het begin nog wel rustig."

 • Kratten stapelen
  IBN Cuijk 05 Verpakken Stap 2

  "We werken in groepjes. Als het goed gaat en je bent sterk genoeg dan kun je ook de kratten en pallets gaan brengen en stapelen. Het idee is dat je stapje voor stapje steeds wat sneller kunt werken en meer helemaal zelf kunt doen."

 • Goed opgevangen
  IBN Cuijk 09 Verpakken Stap 5

  "Je kunt in het begin aangeven als het te veel wordt of als je ergens last van hebt. Ik heb bijvoorbeeld last van mijn elleboog. Dan mag ik even op een andere plek werken. Ook dan word je goed opgevangen en begeleid. Het fijnste is dat er allemaal andere spullen zijn. Zo is elke dag weer anders."

 • Wieltjes schroeven
  IBN Cuijk 13 Verpakken Stap 6

  "De laatste stap is wat technischer, als je daar klaar voor bent. Dan kun je bijvoorbeeld deze wieltjes of zelfs espressoautomaten helpen schroeven. Daar heb ik nog niet gewerkt, maar ik vind het wel interessant om hier over een tijdje ook te kunnen werken."

Ik ben Sevgi uit Boxmeer

IBN Cuijk 02 Stap 1

"Ik ben Sevgi en ik kom uit Boxmeer. Elke dag rijd ik met de auto naar Cuijk om bij IBN te werken in het verpakken. Daar ben ik erg blij mee, want ik heb er lang over gedaan om werk te vinden."

Geen dag is hetzelfde

“Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost.”

Frank - medewerker Co-packing bij IBN

Frank

Medewerker Co-packing

Wat leer je in de praktijk

Als medewerker Co-packing zorg je namelijk dat producten op de juiste wijze verpakt worden. De vrachtwagen van een leverancier zorgt voor grote pallets met dozen. Deze worden in het magazijn uitgeladen. In de dozen zitten producten die in kleinere doosjes verpakt moeten worden.

De palletwagen rijdt deze dozen naar de loopband waar ze verpakt worden. Jij werkt hier samen met je collega’s aan een band die de doosjes voorbij laat gaan en waar jij deze producten in doet.

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Bijstandsuitkering

Heb je een bijstandsuitkering of een Wajong uitkering? Meld je aan voor de werkleerlijn. Noteer je gegevens hieronder in het formulier en wij nemen contact met je op.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.